Predogled klicalnika

Kaj je klicalnik za predogled?

Klicalnik za predogled je eden od sistemov za samodejno klicanje, ki se uporablja v centrih za odhodne klice skupaj z drugimi vrstami samodejnih klicalnikov. Sistem za predogled klicanja samodejno izbere zapis stika s seznama klicev na podlagi nastavitev vaše odhodne kampanje in ga pošlje agentu, ki lahko pred klicem pregleda kontaktne podatke, vključno z zgodovino stikov in drugimi razpoložljivimi kontekstualnimi informacijami. Po predogledu zapisa stranke lahko agent klicnega centra nadaljuje s klicem ali pa ga zavrne in se premakne na naslednjo številko na seznamu stikov.

Za razliko od progressive in predvidljivi klicniki, ki agentu ne ponujajo možnosti, da nadaljuje s klicem ali ga preskoči, s predoglednimi klicniki imajo agenti popoln nadzor nad klicanjem in lahko upravlja čas pregleda stikov. Ker lahko agenti vnaprej preverijo točne informacije o potencialnih strankah ali strankah in se bolje pripravijo na interakcijo, preden opravijo klic, to zagotavlja več uspešnih klicev s pozitivnim poslovnim izidom in močnejšimi povezavami s strankami.

Medtem ko lahko vsa podjetja (majhna, srednja in velika) izkoristijo uporabo klicalnikov za predogled, so lahko še posebej koristni za izhodne kontaktne centre z zapletenimi prodajnimi akcijami, kjer je pred telefoniranjem običajno potrebna raziskava strank.

Neomejeno snemanje klicev v programski opremi klicnega centra LiveAgent

Prednosti klicalnikov za predogled

Manj odpadlih klicev

Z načinom predogleda klicanja ni zakasnitev pri povezovanju klicev, ki so precej običajne pri uporabi drugih vrst samodejnih klicnikov (na primer prediktivnega klicanja in progresivnega klicanja). Stranke ali potencialne stranke se lahko pogovarjajo z agenti takoj, ko je klic vzpostavljen, kar pomeni manj prepadlih klicev.

Povečana zmogljivost in učinkovitost agenta

Opolnomočenje agentov klicnega centra s kritičnimi osnovnimi informacijami o potencialni stranki ali stranki na drugi strani, preden klic jim omogoča bolj smiselne pogovore, pomaga povečati uspešnost in produktivnost agentov ter na koncu zaključi več poslov.

Klicni center v programski opremi za pomoč uporabnikom - LiveAgent

Izboljšano sodelovanje strank

Ker so agenti oboroženi z izčrpnimi informacijami o vsakem stiku, preden opravijo klic, so bolje opremljeni za obravnavo potencialnih strank ali strank na bolj prilagojeni ravni, kar pomaga izboljšati sodelovanje strank.

Start your free trial today

Learn all about LiveAgent and how it can help you improve your call center customer service.

Frequently asked questions

Kako deluje klicalnik za predogled v klicnem centru?

V načinu predogleda odhodnega klicanja se zahteva za klic odhodne kampanje samodejno izbere iz datoteke stikov na podlagi nastavitev klicne kampanje in se usmeri na zaslon agenta. Agent si lahko predogleda zapis potencialne stranke in se odloči, ali bo opravil klic s klikom na ikono telefonskega klica ali pa ga bo preskočil in se premaknil na naslednjo številko na seznamu klicev kampanje. Ko agent zaključi trenutni klic, programska oprema za predogled klicanja preusmeri naslednjo zahtevo za klic na zaslon agenta.

Kakšne so prednosti klicalnikov za predogled?

Pri uporabi programske opreme za samodejno klicanje s predogledom se potencialne stranke ali stranke takoj povežejo z agenti, kar odpravi morebitne dolge čakalne dobe in povzroči manj odpadlih klicev. Poleg tega agenti prejmejo vpogled v vsak stik pred klicem, kar omogoča boljše sodelovanje in izboljša učinkovitost agentov.

Ali je klicalnik za predogled del LiveAgent?

Kot kompleksna programska rešitev za kontaktni center ima LiveAgent vgrajene zmogljivosti dohodnega klicnega centra in odhodnega klicnega centra. Čeprav klicalnik predogleda ni del sistema LiveAgent, ponuja način klicanja »klikni za klic«, ki agentom omogoča odhodne klice takoj, ko obiščejo spletna mesta vaših potencialnih strank.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Predogled klicalnika omogoča agentom vpogled v stik s seznamom klicev pred klicem, kar pomaga izboljšati sodelovanje in učinkovitost ter zmanjšati odpadle klice.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Telefon je še vedno na lestvici najbolj uporabljenih in priljubljenih metod za potrošnike. Preberite več o tem, kako klicni center dejansko deluje.

Kako deluje klicni center

Telefon je še vedno na lestvici najbolj uporabljenih in priljubljenih metod za potrošnike. Preberite več o tem, kako klicni center dejansko deluje.

S programsko opremo za klicne centre poljubne velikosti lahko ustanovite virtualni klicni center, ki v nekaj minutah usmeri in centralizira telefonske klice.

Klicni center

Klicni center je centralizirana pisarna, ki za podjetja obravnava velike količine dohodnih in odhodnih telefonskih klicev za izboljšanje storitev za stranke. Funkcije klicnega centra vključujejo samodejno distribucijo klicev, poročanje in analitiko, snemanje klicev, prenos klicev, urejanje kontaktov in interaktivni glasovni odziv. Klicne centre uporabljajo stranke, podjetja, organizacije in celo vladne agencije v različnih panogah.

Telefoni še vedno predstavljajo 68 % vseh interakcij s podporo. Oglejte si naše predloge klicnih centrov za izboljšanje vsakodnevne komunikacije s strankami.

Predloge klicnega centra

Telefonska podpora ostaja ena izmed najbolj zaželenih možnosti za potrošnike. Jezik, ki ga agenti klicnega centra uporabljajo, vpliva na čustva strank ter dojemanje blagovne znamke. Svetujejo, naj agenti uporabljajo profesionalen ton, tehnike aktivnega poslušanja in se prilagajajo sogovornikom. Priporočajo tudi vljudno pozdravljanje in zaključevanje klicev ter pojasnjevanje razlogov za preusmeritev klicev. Dajo tudi predloge za začetne fraze, zahtevanje več informacij, zadrževanje klicateljev in prenašanje klicev.

Spoznajte več o tehnologiji klicnih centrov. Razumeti poglobljeno s pojasnili strokovnjakov.

Tehnologija klicnega centra

LiveAgent je programska oprema za upravljanje pritožb, odjemalskega portala in e-pošte, ki zagotavlja podporo in vam pomaga upravljati vaše podjetje. Lahko ga preizkusite brezplačno. LiveAgent ponuja tudi integracije, alternative in funkcije za pomoč strankam, telefonske sisteme VoIP, samopostrežno programsko opremo, programsko opremo za dohodni klicni center in več. Platforma deluje kot portal za podporo, stanje sistema, dnevnik sprememb in zahteva za predloge. LiveAgent ima partnerstva in naročnike in vam omogoča, da se naročite na novice. Izdelava vašega LiveAgenta je lahko tudi korak bližje.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico