Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Skupina agentov

Kaj je skupina agentov?

Skupina agentov, imenovana tudi oddelek, je skupina agentov, ki si delijo podobne veščine in sposobnosti. Je tudi nekakšen racionalen proces in organiziranje ljudi. Skupine agentov temeljijo na nečem, npr. lokaciji strank ali vrsti težave. Pomaga agentom, da se osredotočijo na določeno področje ter ostanejo osredotočeni in učinkoviti. Vsa dohodna sporočila in klici, ki vstopajo po različnih kanalih, se v trenutku preusmerijo v različne skupine agentov brez ročne obdelave. Ustvarite skupine zastopnikov v svojem LiveAgent.

Izvedite več o oddelkih v LiveAgent.

Skupina agentov

FAQ

Kaj pomeni agent za skupino?

Skupina agentov je skupina agentov, ki imajo podobne sposobnosti in spretnosti. Poleg tega so izboljšava pri organiziranju ljudi. Zahvaljujoč temu združevanju, se lahko agenti osredotočijo na določeno področje. To daje prednost, učinkovitost in uspešnost agentov.

Kako ustvariti skupine agentov v LiveAgent?

V LiveAgent lahko ustvarite tako imenovane oddelke. Na primer, lahko ustvarite skupino “prodaja” in ji dodelite ustrezne zahtevke. Lahko jih ustvarite v razdelku »konfiguracija« in nato kliknite »oddelki«. Tukaj lahko ustvarite in upravljate svoje skupine.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico