Skupina agentov

Kaj je skupina agentov?

Skupina agentov, imenovana tudi oddelek, je skupina agentov, ki si delijo podobne veščine in sposobnosti. Je tudi nekakšen racionalen proces in organiziranje ljudi. Skupine agentov temeljijo na nečem, npr. lokaciji strank ali vrsti težave. Pomaga agentom, da se osredotočijo na določeno področje ter ostanejo osredotočeni in učinkoviti. Vsa dohodna sporočila in klici, ki vstopajo po različnih kanalih, se v trenutku preusmerijo v različne skupine agentov brez ročne obdelave. Ustvarite skupine zastopnikov v svojem LiveAgent.

Learn more about Departments in LiveAgent.

LiveAgent's agent group function
Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Predstavnik za stranke

Predstavnik za stranke je ključni člen vsakega uspešnega podjetja. Za povečanje zadovoljstva strank jih je treba poslušati, zagotoviti odličen servis in preseči pričakovanja. Storitev za pomoč strankam, kot je LiveAgent, je pomembna za vsako podjetje, ki želi biti na trgu prisotno, saj klepet predstavlja ključni komunikacijski kanal za stranke. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje tudi VoIP telefonske sisteme, programsko opremo za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Predstavnik za stranke je zaposleni, ki v imenu organizacije komunicira s strankami podjetja. Obstajata dve pomembni kategoriji spretnosti, ki bi jih moral imeti vsak agent za pomoč strankam: mehke in tehnične spretnosti.

Sedeži zastopnikov, ki so del običajnega obračunskega cikla, se imenujejo tudi osnovni agenti. Bazni agenti se upirajo začasnemu agentu.

Osnovni agent

LiveAgent ponuja profesionalno programsko opremo za pomoč strankam, ki poskrbi za učinkovito in kvalitetno komunikacijo. Poleg tega podjetje nudi tudi različne vrste programske opreme, kot so VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema in sistem upravljanja pritožb. LiveAgent je odlično orodje za zagotavljanje najboljše storitve za stranke in zadovoljstvo strank.

Zahtevke lahko v času svojega življenjskega cikla prerazporedite (prenesete) iz enega agenta na drugega. Razlogi za to so lahko različni.

Prerazporeditev

Spodbude in programi zvestobe pomagajo pri pridobivanju in ohranjanju dolgoročnih odnosov s strankami. Ponudba cenovnih spodbud, daril, in popustov lahko izboljša promocijo blagovne znamke in spodbuja povratne informacije in impulzivne nakupe. Prav tako se lahko uporabijo za opravičila za napake pri storitvah in izdelkih ter za vzpostavljanje zaupanja z dolgoletnimi strankami. LiveAgent ponuja več programov in funkcij za pomoč strankam.

V LiveAgent-u lahko agenti in predstavniki strank z skrbniško vlogo nadzorujejo in konfigurirajo sistem. Preberite o vrstah uporabnikov in še več.

Agenti

Agenti za pomoč uporabnikom so ključni pri zagotavljanju odlične storitve za stranke. Imajo različne vloge in nudijo podporo preko različnih kanalov. Za dodajanje agentov je potreben lastniški ali skrbniški dostop do LiveAgenta. Služba za pomoč uporabnikom LiveAgent vam omogoča, da dodate neomejeno število agentov brezplačno. Agenti imajo dostop do vseh zahtev strank in upravljajo s članki v bazi znanja, ne pa tudi do nadzornih plošč za analitiko. Spremembe profila agentov so dovoljene in preproste. Dodajanje agentov je priporočljivo za podjetja, ki prejmejo veliko zahtevkov strank.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico