Cisco Secure Email

Kaj je Ciscova varna e-pošta?

Cisco Secure Email je rešitev e-poštnega strežnika, idealna za velika podjetja, ki potrebujejo varno e-poštno rešitev. Njegova visoka stopnja varnosti je njegova ključna lastnost, zaradi česar je najboljša rešitev za podjetja, ki zahtevajo visoko raven zaščite. Ponuja protivirusno zaščito, zaščito pred neželeno pošto, zaščito pred lažnim predstavljanjem, zaščito domene, zaščito pred lažnim predstavljanjem in možnosti šifriranja.

Kako lahko uporabljate Cisco Secure Email?

Cisco Secure Email je najboljša rešitev za večja podjetja in korporacije, ki morajo povezati veliko število e-poštnih računov. Cisco ponuja neverjetne varnostne možnosti, ki zagotavljajo, da bodo vaši pogovori varni. Ima nekaj najboljših možnosti za zaščito e-poštne povezave z antivirusom in antispam kot standardnimi funkcijami. Zaščita pred lažnim predstavljanjem in domeno, zaščita pred lažnim predstavljanjem in šifriranje se lahko izkaže za zelo priročne pri delu z občutljivimi informacijami. Cisco Secure Email je mogoče integrirati s programsko opremo vstopničnega sistema LiveAgent. To lahko močno izboljša njegove zmogljivosti podpore strankam, hkrati pa zagotavlja visoko raven zaščite podatkov.

LiveAgent vam lahko pomaga organizirati vašo e-pošto in jo pretvoriti v vstopnice, ki jih je mogoče enostavno rešiti z vmesnikom. Izdajanje vstopnic močno podpirajo tudi funkcije produktivnosti, ki vam omogočajo, da ste učinkovitejši. Oglejte si univerzalno mapo »Prejeto«, pripravljena sporočila ali razdeljene zahtevke in si oglejte, kako uporabne so lahko za vsakega agenta za podporo strankam. Uporabite pravila avtomatizacije za avtomatizacijo ponavljajočih se nalog in ustvarite čas za pomembnejše zadeve.

Poleg komunikacije po e-pošti lahko LiveAgent upravlja z več kanali za podporo strankam. Uživajte v dostopu do klepeta v živo, klicnega centra, portala za stranke ali družbenih medijev. Dodajte Facebook, Twitter, Instagram in Viber, da izboljšate svoje zmogljivosti družbenih medijev. Vsak kanal storitev za stranke podpira lasten nabor funkcij, ki olajšajo vaše delo. Oglejte si celoten seznam funkcij in ugotovite, kako vam lahko pomagajo v različnih situacijah.

https://www.youtube.com/watch?v=zyBEt7ScQYk

Kakšne so prednosti Cisco Secure Email?

 • Močan pristop k kibernetski varnosti
 • Eden najvarnejših e-poštnih strežnikov
 • Idealno za velika podjetja
 • Zaščita pred lažnim predstavljanjem in še več

Safe and secure email ticketing

Switch to LiveAgent and provide safe customer support for all of your customers

Kako integrirati Cisco Secure Email z LiveAgentom?

Cisco Secure Email lahko integrirate z vstopničnim sistemom LiveAgent z uporabo IMAP/POP3. Za dostop do te možnosti kliknite možnost konfiguracije LiveAgent. Spodaj boste našli vodnik po korakih za integracijo Ciscove varne e-pošte v vaš vstopnični sistem.

Spletno mesto Cisco Secure Email
Spletno mesto za varno e-pošto Cisco
 • Ali morate najprej prejeti Cisco Secure Email? Pojdite na spletno mesto Cisco Secure Email in se odločite za brezplačno preskusno različico, preden plačate načrt. Ko nastavite Cisco Secure Email, preklopite na LiveAgent in nadaljujte z naslednjimi koraki.
Spletno mesto Cisco Secure Email s preizkusno prijavo
Cisco preizkus
 • Pojdite na svoj račun LiveAgent, ko je Cisco Secure Email nastavljen in pripravljen za uporabo. Najprej ustvarite brezplačno preskusno različico, če je še nimate. Zdaj lahko dodate svojo e-pošto v Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi s klikom na gumb Ustvari na vrhu. Odpre se seznam ponudnikov e-pošte. Na dnu izberite Drugo, nato v naslednjem oknu izberite IMAP/POP3.
Izbira IMAP/POP3 ali Posredovanje v LiveAgentu
Povezava Cisco IMAP/POP3
 • Za dokončanje integracije morate LiveAgentu posredovati podatke o vaši Cisco Secure Email. Zahtevali boste svoje uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Nato lahko izberete način pridobivanja in podate podatke o strežniku. Ne pozabite izbrati oddelka, ki bo obravnaval vstopnice s tega e-poštnega naslova. Ko ste zadovoljni s konfiguracijo, na dnu okna kliknite gumb Shrani.
Ciscova integracija z izpolnjenimi podatki v LiveAgentu
Podrobnosti Cisco

Končali ste in LiveAgent bo zdaj v vaš vstopnični sistem pridobil Ciscova e-poštna sporočila. Dodajte več e-poštnih računov ali ustvarite več integracij. Oglejte si LiveAgent Academy, če želite izvedeti več o zagotavljanju podpore strankam, ali si oglejte spodnji videoposnetek, če želite izvedeti več o LiveAgentu.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Cisco Email Security?

Velika podjetja, ki potrebujejo rešitev za varno e-pošto, lahko izkoristijo Ciscovo varno e-pošto. Zaradi visoke stopnje varnosti je to najboljša izbira za podjetja, ki potrebujejo visoko raven zaščite. S to programsko opremo se lahko zaščitite pred vsiljeno pošto, lažnim predstavljanjem, vdorom v domeno, lažnim ponarejanjem in krajo.

Kako lahko uporabite Cisco Email Security?

Cisco Secure Email je popolna rešitev za večje organizacije in korporacije, ki morajo povezati številne e-poštne račune. S svojimi standardnimi funkcijami protivirusne in neželene pošte ponuja nekaj najboljše zaščite pred napadi e-pošte. Pri obravnavanju občutljivih podatkov je lahko v veliko pomoč zaščita z lažnim predstavljanjem in domeno, preprečevanje lažnega ponarejanja in šifriranje. Cisco Secure Email lahko integrirate s programsko opremo za vstopnični sistem LiveAgent.

Kakšne so prednosti integracije Cisco Email Security?

 • Močan pristop k kibernetski varnosti
 • Eden najvarnejših e-poštnih strežnikov
 • Idealno za velika podjetja
 • Zaščita pred lažnim predstavljanjem in še več

Kako integrirati Cisco Email Security z LiveAgentom?

 • Pojdite na LiveAgent in odprite Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi
 • Ustvarite novo e-pošto in izberite Drugo
 • Izberite IMAP/POP3, vnesite svoje podatke in kliknite Shrani
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico