Dovecot

Kaj je Dovecot?

Dovecot je rešitev e-poštnega strežnika, ki se osredotoča na zagotavljanje odlične zmogljivosti, prilagodljivega preverjanja pristnosti in samooptimizacije. Je enostaven za uporabo zaradi njegovih zmožnosti samozdravljenja, ki iščejo težave in jih takoj odpravijo. Je enostavno razširljiv in nudi enostavne zmogljivosti administracije. Dovecot se osredotoča tudi na varnost za zaščito e-pošte in ponuja enostavne možnosti selitve za ljudi, ki se selijo z druge rešitve e-poštnega strežnika.

Kako lahko uporabljate Dovecot?

Dovecot je odlična rešitev za podjetja, ki potrebujejo zanesljivo rešitev e-poštnega strežnika. Čeprav je administracija še vedno potrebna, lahko Dovecot nekatere težave odpravi sam brez zunanje pomoči. Zagotavlja tudi standardne varnostne možnosti ter preprosto podporo za selitev in razširitev. Večja podjetja lahko izkoristijo Dovecot tako, da dobijo OX Dovecot Pro. Integrirajte Dovecot z LiveAgentom in ga uporabite kot e-poštni odjemalec, da povečate podporo strankam z namensko in v celoti predstavljeno rešitvijo vstopničnega sistema. LiveAgent lahko upravlja z veliko količino e-poštnih naslovov, zato jih lahko dodate toliko, kot jih potrebujete.

Upravljajte z dohodno e-pošto z vstopničnim sistemom, ki vam pomaga organizirati in filtrirati komunikacijo. Izkoristite funkcije produktivnosti, kot so pripravljena sporočila, ki vam omogočajo hitrejše odgovarjanje, ali univerzalna mapa »Prejeto«, ki spremlja kanale strank v eni niti zahtevka stranke. Tako je, ne glede na to, kako se stranke odločijo stopiti v stik z vami, bo vsaka komunikacijska linija ostala organizirana na enem mestu.

Izkoristite več komunikacijskih kanalov in dodajte klicni center, klepet v živo, portal za stranke ali družbena omrežja. Vsak kanal ima svoj nabor funkcij. LiveAgent poleg e-pošte ponuja tudi številne druge možnosti integracije. Prebrskajte naše strani s funkcijami in integracijo, da vidite, kaj zmore naš vstopnični sistem.

https://www.youtube.com/watch?v=zyBEt7ScQYk

Kakšne so prednosti Dovecot?

 • Enostavna administracija
 • Zmožnosti samopopravljanja
 • Možnosti razširitve
 • Neverjetna izvedba

Improve your help desk with LiveAgent

Add your Dovecot email to LiveAgent and start providing excellent support for your customers

Kako integrirati Dovecot z LiveAgentom?

Integracija Dovecot s platformo vstopničnega sistema LiveAgent je možna prek IMAP/POP3. Dostopajte do njega prek konfiguracijskega zaslona LiveAgent. Naslednji koraki vam bodo pokazali, kako integrirati Dovecot z vstopničnim sistemom.

Spletna stran Dovecot z informacijami
Domača stran Dovecot
 • Ali morate najprej namestiti Dovecot? Pojdite na spletno mesto Dovecot in prenesite najnovejšo stabilno izdajo. Ko je Dovecot nastavljen, preklopite na LiveAgent in sledite naslednjim korakom.
Spletno mesto Dovecot z razpoložljivimi prenosi najnovejše izdaje
Prenosi
 • Če je bil Dovecot nastavljen in pripravljen za uporabo, se prijavite v svoj račun LiveAgent. Tukaj se lahko prijavite za brezplačno 14-dnevno preskusno različico, če je še nimate. Kliknite gumb Ustvari na vrhu Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi, da dodate svoj e-poštni račun. S tem se odpre seznam ponudnikov e-pošte. Na dnu izberite Drugo, nato pa IMAP/POP3.
Možnost integracije IMAP/POP3 med integracijo Dovecot z LiveAgentom
IMAP/POP3
 • Za dokončanje integracije morate LiveAgentu posredovati svoje podatke o Dovecotu. LiveAgent bo zahteval vaš e-poštni naslov, geslo in uporabniško ime za Dovecot. Ko so te informacije podane, podajte način pridobivanja in informacije o strežniku. Izberite oddelek, na katerega bodo poslani zahtevki s tega e-poštnega naslova. Ko ste s konfiguracijo zadovoljni, kliknite gumb Shrani na dnu okna.
Podrobnosti o Dovecotu v konfiguraciji integracije LiveAgent
Podrobnosti Dovecot

Ko končate, bo LiveAgent potegnil e-poštna sporočila Dovecot v vaš vstopnični sistem. Če želite, lahko dodate več e-poštnih računov ali ustvarite dodatne integracije. Za več informacij o LiveAgentu si oglejte spodnji videoposnetek. Prav tako lahko preverite LiveAgent Academy, ki ponuja informacije o zagotavljanju podpore strankam.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Dovecot?

Ključna značilnost Dovecota je, da zagotavlja zmogljivost, vsestranske metode preverjanja pristnosti in samooptimizacijo. Zmožnosti samozdravljenja te programske opreme ji omogočajo samodejno iskanje in popravljanje težav, zaradi česar je zelo preprosta za uporabo. Programska oprema je tudi zelo prilagodljiva in omogoča enostaven način za njeno upravljanje. Poleg zagotavljanja varnosti za e-poštno komunikacijo, Dovecot ponuja enostavne možnosti selitve, če se selite z drugega e-poštnega strežnika.

Kako lahko uporabite Dovecot?

Podjetja, ki iščejo zanesljiv e-poštni strežnik, bodo ugotovila, da je Dovecot odlična možnost. Kljub temu, da še vedno zahteva administracijo, lahko Dovecot pogosto reši nekatere težave sam brez pomoči. Na voljo so tudi varnostne možnosti, kot tudi zmogljivosti migracije in razširitve. Veliko podjetje ima lahko koristi od Dovecot z nakupom OX Dovecot Pro. Dovecot lahko dodate v LiveAgent kot e-poštni odjemalec, tako da lahko povečate podporo strankam s pomočjo namenske in popolnoma opremljene rešitve za prodajo vstopnic.

Kakšne so prednosti integracije Dovecot?

 • Enostavno upravljanje
 • Zmogljivosti samopopravljanja
 • Možnosti razširitve
 • Neverjetna zmogljivost

Kako integrirati Dovecot z LiveAgent?

 • Pojdite na LiveAgent in odprite Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi
 • Ustvarite novo e-pošto in izberite Drugo
 • Izberite IMAP/POP3, vnesite svoje podatke in kliknite Shrani
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico