Poštni strežnik IceWarp

Kaj je poštni strežnik IceWarp?

IceWarp je poštni strežnik in programska oprema za sodelovanje. Vsebuje pošto z domenami po meri, zmožnosti urejanja dokumentov, skupno rabo koledarja, takojšnje sporočanje in druga orodja za sodelovanje. Rešitev deluje na operacijskih sistemih Windows in Linux. Ponuja module, ki lahko razširijo njegove zmogljivosti za skupinsko programsko opremo, zaščito pred neželeno pošto in protivirusno zaščito

Kako lahko uporabljate poštni strežnik IceWarp?

IceWarp je odlična rešitev za sodelovanje. Primeren je za podjetja katere koli velikosti, saj lahko obravnava poljubno število uporabnikov. Dodajte toliko, kot jih potrebujete, in sodelujte, klepetajte ali upravljajte dokumente z vsemi. IceWarp Mail Server je odlična e-poštna rešitev za številne službe za pomoč uporabnikom. Prav tako ga je mogoče integrirati s sistemom za pomoč uporabnikom LiveAgent za večjo podporo strankam in nabor orodij.

Programska oprema vstopničnega sistema LiveAgent vam lahko pomaga z lahkoto upravljati e-pošto in sezname stikov. Poleg tega vam omogoča tudi, da dodate pripomoček za klepet za vaše spletno mesto, zgradite klicni center ali ustvarite portal za stranke z bazo znanja za samopostrežno storitev. Dodate lahko tudi Facebook, Instagram, Twitter, and Viber za dodatne zmogljivosti družbenih medijev.

To še ni vse, saj je vsak od teh komunikacijskih kanalov podprt z različnimi funkcijami, ki vam pomagajo preživeti dan. Funkcije izdajanja vstopnic vključujejo hibridni tok izdajanja zahtevkov, pravila za ustvarjanje uporabnih avtomatiz, pripravljena sporočila, vnaprej določene odgovore in številne druge. Tukaj si oglejte vse funkcije izdajanja zahtevkov in si oglejte več o tem, kaj dobite s programsko opremo za prodajo zahtevkov LiveAgent.

https://www.youtube.com/watch?v=zyBEt7ScQYk

Kakšne so prednosti uporabe poštnega strežnika IceWarp?

 • E-poštni strežnik z domeno po meri
 • Zmožnosti skupnega urejanja
 • Skupni koledar in dokumenti
 • Obvladuje poljubno število uporabnikov

Stay frosty with LiveAgent

Handle incoming customer communication with a dedicated help desk solution from LiveAgent and improve your customer support

Kako integrirati IceWarp Mail Server?

IceWarp Mail Server je enostavno integrirati z LiveAgentom zahvaljujoč enostavni povezavi v možnostih konfiguracije LiveAgent. Sledite spodnjim navodilom in se naučite, kako integrirati dve aplikaciji v samo nekaj minutah.

Domača stran IceWarp z možnostmi slogana in podstrani
Domača stran IceWarp
Spletno mesto IceWarp z razdelkom za namestitev in povezavami za prenos
Namestite IceWarp
 • Ko omogočite svoj e-poštni strežnik IceWarp Mail Server, odprite LiveAgent in kliknite Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi in nato kliknite oranžni gumb Ustvari. V meniju se prikaže več ponudnikov e-pošte. Izbrati boste morali Drugo. Med obema možnostma izberite IMAP/POP3.
Izbira med IMAP/POP3 in posredovanjem v LiveAgentu med integracijo IceWarp
Izberite IMAP/POP3
 • V naslednjem razdelku morate vnesti e-poštni naslov, uporabniško ime in geslo za svoj račun IceWarp. Izberite način pridobivanja e-pošte (POP3 ali IMAP) in vnesite podatke o strežniku in vratih. Po vnosu podatkov shranite spremembe.
Icewarp podrobnosti v konfiguraciji integracije LiveAgent

Integracija je končana. Vstopnični sistem LiveAgent bo zdaj pridobil vso vašo e-pošto iz poštnega strežnika IceWarp. Medtem si lahko ogledate našo akademsko stran ali stran s funkcijami, da odkrijete več o službah za pomoč uporabnikom, podpori za stranke in zmožnostih LiveAgent.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je poštni strežnik IceWarp?

IceWarp je programska oprema za sodelovanje in poštni strežnik. Poleg pošte aplikacija ponuja zmožnosti urejanja dokumentov, skupne rabe koledarja, takojšnjega sporočanja in funkcije sodelovanja. Poleg zmožnosti programske opreme za skupine ponuja module za zaščito pred neželeno pošto in protivirusni zaščitni modul. Različice aplikacije Linux in Windows so na voljo.

Kako lahko uporabljate poštni strežnik IceWarp?

Sodelovanje z IceWarpom je preprosto. Ker lahko obravnava poljubno število uporabnikov, je primeren za podjetja katere koli velikosti. Vsi člani lahko skupaj sodelujejo, klepetajo ali upravljajo dokumente. Uporablja se lahko kot uporabna e-poštna rešitev za službe za pomoč uporabnikom. Za izboljšane zmogljivosti podpore strankam in nabor orodij ga je mogoče integrirati tudi s sistemom za pomoč uporabnikom LiveAgent.

Kakšne so prednosti integracije poštnega strežnika IceWarp?

 • E-poštni strežnik z domeno po meri
 • Zmožnosti skupnega urejanja
 • Koledar in dokumenti v skupni rabi
 • Obravnava poljubno število uporabnikov

Kako integrirati poštni strežnik IceWarp z LiveAgentom?

 • Pojdite na LiveAgent in odprite Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi
 • Ustvarite novo e-pošto in izberite Drugo
 • Izberite IMAP/POP3, vnesite svoje podatke in kliknite Shrani
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico