Napredni poštni strežnik

Kaj je poštni strežnik Progress?

Strežnik Progress IMail je zanesljiv in vsestranski sistem za pošiljanje e-poštnih sporočil, ki ga je mogoče enostavno nastaviti in vzdrževati. Je odličen sistem poslovne e-pošte, uporabljajo pa ga tudi izobraževalne in vladne organizacije. Progress IMail zagotavlja nizko vzdrževanje, hkrati pa zagotavlja enostaven in visoko vreden način komunikacije. Uporablja ga več kot milijon uporabnikov po vsem svetu in ščiti njihovo komunikacijo s protivirusno zaščito in izboljšano varnostjo.

Kako lahko uporabljate strežnik Progress IMail?

Če vaše podjetje potrebuje zanesljiv in enostaven za vzdrževanje e-poštni strežnik, je strežnik Progress IMail prava izbira. Je tudi zelo ugodna, tako da ne bo uničila proračuna vašega podjetja. Strežnik Progress IMail omogoča skupno rabo ene domene med 10 uporabniki z brezplačno začetno izdajo. Če želite izboljšati svojo e-poštno podporo in obravnavati večji obseg težav s strankami, je odlična ideja, da povežete strežnik Progress IMail s sistemom za pomoč uporabnikom LiveAgent.

LiveAgent lahko podpira službe za pomoč uporabnikom, ki izvajajo strežnik Progress IMail s svojim naprednim vstopničnim sistemom. To lahko pomaga agentom za podporo strankam pri obravnavanju večjega števila zahtev strank, povečanju učinkovitosti in zagotavljanju bolj kakovostne podpore. Vsa komunikacija s strankami se pretvori v zahtevke, ki jih lahko po potrebi filtrira, organizira in označi vsak posamezni agent. Obstaja tudi veliko več funkcij izdajanja zahtevkov, ki olajšajo delo vsem.

Poleg filtriranja in organiziranja funkcije za izdajo zahtevkov vključujejo časovna pravila, odgovornost in oddelke, ki agentom pomagajo učinkovito prebroditi vsakodnevne nianse delovnih mest. Upravljajte stike ali profile agentov, da ustvarite učinkovito podjetje, ali nastavite delovni čas skupaj z odmori, da ohranite stabilno ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Ko se počutite pripravljeni, dovolite agentom, da zbirajo značke zahvaljujoč funkcijam igerifikacije, ki lahko naredijo delo bolj zabavno.

Druga prednost je, da se LiveAgent povezuje tudi z drugimi komunikacijskimi kanali. Ustvarjanje pripomočka za klepet v živo za vaše spletno mesto, postavitev učinkovitega klicnega centra in ustvarjanje informativnih člankov za vaš portal strank pomagajo izboljšati zadovoljstvo strank. Izkoristite svoje kanale družbenih medijevFacebookTwitterInstagram, in celo Viber, ter dosežete stranke tam, kjer preživijo svoj čas.

https://www.youtube.com/watch?v=zyBEt7ScQYk

Kakšne so prednosti strežnika Progress IMail?

 • E-poštni strežnik z nizkim vzdrževanjem
 • Zaščita pred virusi in neželeno pošto
 • Na voljo sta brezplačen načrt in poštene cene
 • Enostavna namestitev

Get the most out of your email server

Connect Progress IMail Server with your LiveAgent help desk today and provide first-class customer support

Kako integrirati strežnik Progress IMail

LiveAgent se lahko preprosto poveže s strežnikom Progress IMail prek IMAP/POP3. Postopek je mogoče enostavno upravljati v nastavitvah LiveAgent in traja le nekaj minut, da ga dokončate. Spodaj preberite, kako svoj e-poštni račun povežete z vstopničnim sistemom LiveAgent.

Domača stran poštnega strežnika Progress IMail
Domača stran Progress IMail
 • Če še nimate nastavljenega računa za e-poštni strežnik Progress IMail, pojdite na njihovo spletno mesto in prenesite vse, kar potrebujete. Ko ga nastavite, nadaljujte z naslednjimi koraki, ki pojasnjujejo postopek konfiguracije.
Možnosti preizkusa strežnika Progress IMail
Preizkus strežnika Progress IMail
 • Ko je strežnik Progress IMail Server konfiguriran in pripravljen za uporabo, odprite Konfiguracija LiveAgent > E-pošta > Poštni računi. Tapnite oranžni gumb Ustvari in izberite Drugo. Nato izberite IMAP/POP3.
Konfiguracija LiveAgent z možnostmi integracije prek IMAP/POP3
Izberite IMAP/POP3
 • Zdaj morate samo vnesti svoje podatke – e-pošto, uporabniško ime, geslo, kateri način pridobivanja želite in kateri strežnik in vrata potrebujete. Poleg tega lahko izberete oddelek, kamor naj bodo poslane vstopnice iz tega e-poštnega sporočila, in način preverjanja pristnosti. Kliknite Shrani, da dokončate postopek.
Konfiguracija integracije e-pošte LiveAgent
Zaključi konfiguracijo

Končali ste in vaš vstopnični sistem bo zdaj pridobil vso e-pošto strank s strežnika Progress IMail. Poskrbite, da jih redno preverjate, odgovarjajte in rešujte težave strank. Oglejte si spodnji videoposnetek za ogled, če si želite ogledati več zmogljivosti LiveAgent, ali pa prebrskajte funkcije in članke Akademije, če želite izvedeti več o uporabi programske opreme za pomoč uporabnikom.

https://www.youtube.com/watch?v=3zYfDwqNj0U&t

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Progress IMail Server?

Progress IMail Server je sistem za sporočanje, ki ga je enostavno konfigurirati in vzdrževati, ki je zanesljiv in vsestranski. Uporabljajo ga podjetja, vlade in izobraževalne organizacije kot odličen e-poštni sistem.

Kako lahko uporabljate Progress IMail Server?

Strežnik Progress IMail je prava izbira, če vaše podjetje potrebuje zanesljiv e-poštni strežnik, ki ga je enostavno vzdrževati. Ta izdelek je tudi cenovno zelo ugoden, tako da vašemu podjetju ne bo treba bremeniti banke, da bi ga kupili. Brezplačne začetne izdaje Progress IMail uporabnikom omogočajo skupno rabo ene domene med 10 uporabniki. Povezovanje Progress IMail in LiveAgent vam bo omogočilo zagotavljanje odlične e-poštne podpore in upravljanje večje količine težav s strankami.

Kakšne so prednosti Progress IMail Server?

 • E-poštni strežnik z nizkim vzdrževanjem
 • Protivirusna in neželena zaščita
 • Na voljo je brezplačen načrt in poštene cene
 • Enostavna nastavitev

Kako integrirati Progress iMail Server z LiveAgentom?

 • Pojdite na LiveAgent in odprite Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi
 • Ustvarite novo e-pošto in izberite Drugo
 • Izberite IMAP/POP3, vnesite svoje podatke in kliknite Shrani
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico