MailEnable

Kaj je MailEnable?

MailEnable je komercialni e -poštni strežnik za operacijske sisteme Microsoft Windows. Zagotavljanje varne e -pošte in storitev sodelovanja je preprosto z rešitvijo MailEnable. Je splošno priznana kot najbolj priljubljena platforma Windows Mail Server na svetu. MailEnable podpira protokole e-pošte IMAP, POP3 in SMTP, medtem ko svojim uporabnikom ponuja  zaščito pred neželeno pošto-SPAM in protivirusno zaščito. Ena ključnih značilnosti, po kateri se MailEnable razlikuje od drugih e-poštnih strežnikov, je obsežna integracija z Microsoft Outlook.

Kako lahko uporabite MailEnable?

MailEnable je idealna rešitev za uporabnike, ki svoje podjetje vodijo iz računalnikov z operacijskim sistemom Microsoft Windows in potrebujejo varno e -poštno rešitev. Varno in zanesljivo, ponuja vse, kar potrebujete za opravljanje dela. Brezhibno se integrira z e-poštnim odjemalcem Microsoft Outlook in ga lahko povežete s LiveAgent službo za pomoč za izboljšano podporo strankam.

Sistem zahtevkov LiveAgent je popolnoma združljiv z več e-poštnimi nabiralniki različnih ponudnikov. Programska oprema ima tudi izboljšave funkcij, ki zagotavljajo, da je vaša e-poštna korespondenca dobro organizirana in dostavljena pravim prejemnikom. Ko agent za stranke prejme povpraševanje od stranke, se ta pretvori v zahtevek. Do teh zahtevkov lahko dostopate v univerzalnem nabiralniku.

Oglejte si funkcije, kot so oddelki ali avtomatizirana distribucija zahtevkov. Zagotavlja, da so vse vstopnice dostavljene razpoložljivemu podpornemu agentu. Poleg tega lahko z oznakami ustvarite različne skupine tem ali nastavite svoj delovni čas, da stranke obvestite, kdaj ste na voljo za odgovarjanje na njihova vprašanja. To je le nekaj od številnih funkcij LiveAgent, ki zagotavljajo nemoten potek dela za vse vrste uporabnikov.

E -pošta ni vse, kar integrirate, svojo službo za pomoč strankam lahko izboljšate z VoIP klicnim centrom, enim od najhitrejših pripomočkov za klepet v živo, uredite bazo znanja in vaše račune na socialnih medijihFacebook, Twitter, Instagram in tudi Viber. Oglejte si celoten seznam LiveAgent funkcij, ki vam lahko pomagajo zagotoviti neverjetno podporo strankam.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti programa MailEnable?

 • Hitro in varno
 • Najbolj priljubljen poštni strežnik za Windows
 • Obsežna integracija Outlooka
 • Veliko funkcij za uporabnike

Help your customers effectively with LiveAgent

Begin your free 14-day trial and start providing awesome support with our ticketing system

Kako integrirati MailEnable z LiveAgent

Integrirajte MailEnable z LiveAgent v samo nekaj preprostih korakih. LiveAgent ima v meniju Konfiguracija na voljo preprosto možnost integracije. Oglejte si spodnji vodnik po korakih, če želite izvedeti, kako se vključiti.

Kako integrirati MailEnable z LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 09 - Mailenable Homepage.png
MailEnable spletna stran
 • Če še nimate svojega e-poštnega naslova MailEnable, pojdite na njihovo spletno mesto in izberite paket. MailEnable ponuja tudi brezplačen paket, tako da lahko začnete brez kakršnih koli potrebnih stroškov. Ko to storite, prenesite in namestite odjemalca. Postopek namestitve je preprost zahvaljujoč čarovniku za namestitev. Če potrebujete pomoč, si lahko ogledate vodnik tukaj.
Kako integrirati MailEnable z LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 09 - Mailenable Download.png
MailEnable paketi
 • Ko končate z nastavitvijo programa MailEnable, je čas, da ga povežete s svojo službo za pomoč LiveAgent. Prijavite se v svoj račun (ali za začetek ustvarite brezplačno preskusno različico) in pojdite na Konfiguracija> E -pošta> Poštni računi. Kliknite gumb Ustvari in izberite Drugo> IMAP/POP3.
Kako integrirati MailEnable z LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 09 - Mailenable Liveagent Integration.png
Izberite IMAP/POP3
 • Zdaj vnesite svoje podatke v konfiguracijo. Vnesti morate svoj e-poštni naslov, geslo in podatke za prijavo ter številke strežnika in vhoda. Med drugimi možnostmi morate izbrati tudi oddelek, ki je odgovoren za odgovore na zahtevke iz tega e-poštnega sporočila. Ko vas vse zadovolji, kliknite Shrani in končali ste.
Kako integrirati MailEnable z LiveAgent - App - Uploads - 2021 - 09 - Mailenable Liveagent Integration Configuration.png
MailEnable konfiguracija

Integracija je končana in vaša služba za pomoč LiveAgent je zdaj pripravljena pomagati pri reševanju vstopnic za stranke. Oglejte si LiveAgent academijo, če želite izvedeti več o podpori strankam, ali si oglejte spodnji videoposnetek, če si želite ogledati vse zmogljivosti LiveAgent.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je MailEnable?

MailEnable je komercialni e-poštni strežnik, ki je združljiv z operacijskim sistemom Microsoft Windows. Z uporabo programa MailEnable lahko svojim strankam preprosto zagotovite e-pošto in storitve sodelovanja. Je splošno priznana kot najbolj priljubljena platforma Windows Mail Server na svetu.

Kako lahko uporabite MailEnable?

Uporabniki, ki potrebujejo varno e-poštno rešitev s svojimi računalniki z Microsoft Windows, bodo z MailEnable dobili idealno rešitev. Ponuja vam varnost in zanesljivost, ki jo potrebujete za dokončanje svojih nalog. Programska oprema se brezhibno integrira z Microsoft Outlook in jo lahko integrirate s svojo službo za pomoč LiveAgent, da zagotovite izboljšano podporo strankam.

Kakšne so prednosti integracije MailEnable?

 • Hitro in varno
 • Most popular mail server for Windows
 • Extensive Outlook integration
 • Plenty of features for users
Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  ×
  Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

  Na voljo smo v več terminih

  Rezervirajte si demo različico