Prerazporeditev

Kaj pomeni prerazporeditev?

Zahtevek lahko v času svojega življenjskega cikla prerazporedite (prenesete) iz enega agenta na drugega. Razlogi za to so lahko različni, na primer, da agent nima izkušenj na določenem področju, da stranka zahteva drugega agenta, da agent ni na voljo in mnogo drugih.

Prerazporeditev zahtevkov ni priporočljiva, saj lahko za zastopnike traja predolgo. Tudi stranke morda ne bodo vesele, da jih bodo metali med zastopnike. V primeru prevelikega števila prerazporeditve istega zahtevka.

Frequently asked questions

Kako definirate izraz prerazporeditev?

Prerazporeditev je prepis zahtevka od enega agenta do drugega v času veljavnosti zahtevka. To je lahko na primer posledica pomanjkljivega zastopnikovega znanja o določeni temi, njegove nedostopnosti ali zahteve po menjavi agentov.

 

Kakšne so prednosti uporabe možnosti ponovne dodelitve?

Prednost je, da lahko stranka hitro odgovori na motečo temo. Vendar tega ne smete večkrat storiti z nim zahtevkom, saj je lahko nezadovoljna s strankami in je lahko tudi obremenjujoča za agente. 

 

Ali lahko uporabite funkcijo ponovne dodelitve v LiveAgentu?

V LiveAgentu lahko uporabite funkcijo ponovne dodelitve. Zahtevek lahko preprosto prenesete od enega agenta do drugega.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico