Upravljanje z zahtevki

What is ticket management?

Tracking customers issues manually would be time-consuming and problematic to regulate. Ticket management is a necessary feature of help desk management. It allows managing data and customers inquiries. A company uses ticket managing to answer customers’ requests. Ticket holds status and specifies requests. That helps customer service staff be more organized and be better in helping customers. Managing tickets with a ticket management system can make things easier and quicker.

Frequently asked questions

Kaj pomeni izraz upravljanje zahtevkov?

Upravljanje zahtevkov je proces obvladovanja težav in zahtev strank. Vgrajen je v programsko opremo za upravljanje zahtevkov in običajno poslovno orodje. 

 

Kakšna so načela upravljanja zahtevkov?

Obstaja nekaj pomembnih pravil. Najprej obravnavajte vsak zahtevek posebej in se zavedajte, da gre za osebo, ki potrebuje podporo in pomoč. Drugič, oblikovanje službe za pomoč na podlagi uporabniške izkušnje. Prav tako ne ustvarjajte popolnoma novih procesov, ampak uporabite najboljše prakse, ki jih je razvilo vaše podjetje. Omogočite preglednost stikov s strankami in poskrbite za razvoj agentov in celotne ekipe.

 

Ali LiveAgent omogoča upravljanje zahtevkov?

LiveAgent vam omogoča upravljanje zahtevkov. Samodejno sledi in pretvori vse težave strank v zahtevke. Vsaka dohodna oblika komunikacije se pretvori v zahtevke za boljše upravljanje.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Every business thrives on excellent customer service. Discover whether your company provides these services by reading our statistics and benchmarks.

Portal za stranke merila uspešnosti

Večina strank pričakuje, da bodo na poslovnih spletnih mestih našli namenske razdelke za samopomoč, vendar zelo malo podjetij (10%) ponuja orodja za samopomoč, kot so portali za stranke. Čeprav so odzivni časi na portalih za stranke počasni, imajo visoke ocene CSAT (92%), NPS (+45), in CES (10), kar kaže, da so stranke na splošno zadovoljne s storitvijo.

Zaposleni agent

Podjetje LiveAgent ponuja programske rešitve za pomoč strankam, kot tudi za upravljanje pritožb in odjemalskega portala. Ustanovitev oddelkov službe za pomoč uporabnikom izboljša učinkovitost, kakovost obdelave ter skrajša čas odziva in ločljivost zahtevkov. Podjetje ima tudi integracije, alternativne možnosti ter 24-urni podporni portal.

Obseg zahtevkov določa, kaj vaš agent lahko vidi in kaj ne. To orodje upravlja dostop do vseh informacij. Kateri agent bo videl, katere podatke.

Obseg vstopnic zahtevkov

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja različne kontakte za podporo in demo različice. Agenti službe za pomoč uporabnikom nudijo tehnično pomoč in odgovarjajo na vprašanja prek različnih kanalov. LiveAgent ima številne funkcije, kot so VoIP telefonski sistemi in samopostrežna programska oprema, ter omogoča preprosto upravljanje s pritožbami in odjemalskimi portali. Oddelki služb za pomoč uporabnikom lahko optimizirajo delo različnih sklopov agentov.

Vodja službe za stranke je oseba, ki je odgovorna za službo za pomoč uporabnikom. Ta oseba postavlja strategije, naloge. Vodi oddelek za stranke.

Vodja službe za stranke

Storitev LiveAgent ponuja možnost ustvarjanja oddelkov za pomoč uporabnikom in vodjo ekipe, ki vključuje podporo strankam, telefonske sisteme, programske opreme in e-pošto. Hkrati je treba uporabiti tudi softver za pomoč strankam, kot so SLA, CRM, odzivne predloge in spremljanje obiskovalcev spletnega mesta. Manager za uspešnost strank (CSM) se ukvarja s skrbjo za zadovoljstvo in lojalnost strank. Nadzornik službe za stranke skrbi za organizacijo dela in reševanje težav. Na voljo je brezplačna preizkusna različica LiveAvagent, nadzornik službe za stranke pa je tisti, ki se ukvarja s eskalacijo težav.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico