woman writing down informations displayed on laptop screen

Oddaja ob zagonu kontrolni seznam imenika

Če odpirate podjetje, je pomembno, da začnete na pravi nogi. Eden najboljših načinov za to je, da svoj zagon pošljete v ustrezne imenike.

Pripravili smo seznam najboljših podjetij v poslovnih imenikih, ki jih lahko predložite svojemu zagonu. Z uporabo teh virov lahko svojemu podjetju zagotovite najboljše možnosti za odličen začetek.

Seznami imenikov glede na oceno domene

Obstaja več različnih imenikov, v katere lahko oddate svoj začetni kontrolni seznam. Tukaj je nekaj najboljših:

Ime mestaURLOcena domene (DR)
1.Trust Pilothttps://www.trustpilot.com94
2.SourceForgehttps://sourceforge.net92
3.Capterra (Gartner)https://www.capterra.com90
4.ProductHunthttps://www.producthunt.com/90
5.AngelListhttps://angel.co/90
6.Sklopkahttps://clutch.co/review88
7.GeekWirehttp://geekwire.com/startup-list/86
8.FinancesOnlinehttp://www.financesonline.com85
9.Tehnologija v Azijihttps://www.techinasia.com/84
10.G2 Crowdhttps://www.g2crowd.com/84
11.Nasveti za programsko opremo (Gartner)https://www.softwareadvice.com/84
12.SiteJabberhttps://www.sitejabber.com/83
13.GetApp (Gartner)https://www.getapp.com/82
14.Trustradiushttps://www.trustradius.com81
15.ProgrammableWebhttps://www.programmableweb.com/80
16.AppSumohttps://appsumo.com/80
17.AlternativeTohttps://alternativeto.net/79
18.Ocene prodajalcevhttps://www.resellerratings.com/79
19.StackSharehttps://stackshare.io/79
20.e27https://e27.co/78
21.ActiveSearchResultshttp://activesearchresults.com/78
22.Dodaj URLhttp://addurl.nu/suggest-listing.php?cid=078
23.American Innohttp://americaninno.com/post-a-startup/77
24.Software Suggesthttps://www.softwaresuggest.com/76
25.EU-startups.cohttps://www.eu-startups.com/75
26.Exact Seekhttps://www.exactseek.com/75
27.CrozDeskhttps://crozdesk.com/74
28.Webwikihttps://www.webwiki.com/74

Pomen vpisa v imenike

Ko ustanavljate podjetje, je pomembno, da izkoristite vsako priložnost, da postanete izpostavljeni. Imeniki so odličen način, da svoje podjetje pripeljete do velikega občinstva in dosežete številne potencialne stranke.
Poleg zagotavljanja dragocenih povratnih povezav do vašega spletnega mesta uvrstitev na seznam tudi izboljša vašo uvrstitev v iskalnikih. To je zato, ker imajo imeniki pogosto visoko avtoriteto, kar lahko pripomore k povečanju ugleda vašega spletnega mesta.

Prisotnost vnosa v imeniku lahko prav tako pomaga zgraditi zaupanje in verodostojnost. Ko stranke vidijo, da ste navedeni v uglednem imeniku, bo bolj verjetno, da bodo poslovale z vami.

Če ne izkoriščate prednosti imenikov, zamujate dragoceno priložnost za promocijo svojega podjetja. To pomeni izgubo potencialnih strank in prodaje ter škoduje vaši uvrstitvi v iskalniku.

Komu lahko koristi kontrolni seznam začetnih imenikov

 • Izvršni direktorji startupov

Če ste izvršni direktor startupa, morate svoje podjetje predstaviti čim več ljudem. Če svoj startup prijavite v imenike, lahko dosežete širše občinstvo in učinkovito tržite svoje podjetje.

 • Tržniki

Imeniki so odličen alternativni način za doseganje potencialnih strank in ustvarjanje potencialnih strank. Če izkoristite te vire, lahko skoraj zagotovite, da bodo imela vaša marketinška prizadevanja večji učinek.

 • Hekerji rasti

Hekerji rasti vedno iščejo nove priložnosti za promocijo svojih podjetij. Imeniki ponujajo odličen način za doseganje potencialnih strank in rast vašega podjetja.

Raziščite naš začetni kontrolni seznam

Kontrolni seznam imenika za oddajo pri zagonu bi vam moral pomagati pri promociji vašega podjetja. Zahvaljujoč temu podrobnemu vodniku boste lahko svojim strankam olajšali iskanje v vsakem imeniku.

Oddaja ob zagonu kontrolni seznam imenika

Trustpilot je digitalna platforma, ki strankam omogoča, da pustijo mnenja o podjetjih, pri katerih so kupili izdelke, prejeli storitve ali stopili v stik s službo za stranke. Kako se uvrstiti na njihovo spletno mesto?

Tukaj si oglejte nekaj mnenj, ki povzemajo izkušnje strank z LiveAgent.

Ustvarite račun

Tu je povezava do spletnega mesta: ustvarite brezplačen račun TrustPilot

Vnesite podrobnosti

Dodajte spletno mesto, ime podjetja, delovno mesto, službeni e-poštni naslov itd.

Zahtevajte svoj poslovni profil

Potrdite svojo e-pošto in aktivirajte račun, nastavite geslo in začnite.

Prilagodite svoj poslovni profil

Ko zahtevate svoj profil, ga lahko prilagodite potrebam vašega podjetja. Dodajte svoj logotip ter vnesite splošne in kontaktne podatke vašega podjetja.

Opomba: Če vodite podjetje na več lokacijah in želite ločene preglede za vsako od njih, nastavite preglede lokacij.

Prijavite se za poslovno kategorijo

Če kategorizirate svoje podjetje, lahko potrošnikom olajšate iskanje in oceno vaše ponudbe v primerjavi z drugimi podobnimi podjetji.

Pošljite povabila

Ko nastavite svoj profil, lahko začnete pošiljati povabila, da začnete prejemati ocene. Pošiljanje osnovnega povabila je preprost način za začetek.

Pošljite strankam povezavo prek vaše e-poštne storitve, ki jih bo pripeljala do strani vašega podjetja na Trustpilot. Za naprednejši način zbiranja povabil razmislite o integraciji e-trgovine TrustPilot ali storitvi samodejnih povratnih informacij.

To je spletna storitev, ki uporabnikom omogoča nadzor in upravljanje projektov odprtokodne programske opreme ter raziskovalne poslovne programe. Je tudi odlična platforma, če želite izvedeti več o različnih rešitvah SaaS. Če kliknete tukaj, lahko najdete obsežen pregled programske opreme službe za pomoč uporabnikom, ki je na voljo na trgu.

Zahtevajte seznam podjetij

Tukaj je povezava do obrazca.

Dodajte podatke o svojem podjetju

V polju »Opis« napišite o svojem podjetju v enem ali dveh stavkih. Ne pozabite vključiti informacij, ki bodo pomembne za uporabnike, tj. najpomembnejše funkcije.

Dodaj logotip

Najboljše, če so kvadratni & visoke ločljivosti. Datoteke JPG, GIF ali PNG.

Izberite vrsto občinstva

Komu je namenjen vaš izdelek?

Dodajte dodatne informacije

Izpolnite obrazec in se pozanimajte o cenah in razpoložljivosti predstavitve. Izberite, do katere podpore strankam imajo dostop vaše stranke (npr. 24/7, delovni čas, splet). Izberete lahko tudi integracije in podprte platforme ter možnosti usposabljanja.

Oddajte obrazec

Ko izpolnite obrazec, kliknite »Pošlji«. Član njihove ekipe bo kmalu stopil v stik z vami, da bi se pogovorili o uvrstitvi vašega podjetja na SourceForge.net.

Kot prodajalec na spletni tržnici Capterra povezuje kupce s prodajalci tehnologije v industriji programske opreme. Podjetje pomaga milijonom uporabnikov najti najboljše programske rešitve. V primeru tukaj lahko vidite, da ponuja veliko dragocenih podrobnosti in ocene uporabnikov.

Prijava

Capterra je del mreže Gartner Digital Markets. Če se vaš seznam dobro ujema s tem ali katerim koli drugim njihovim mestom (GetApp ali Software Advice), bo vključen. Obrazec za prijavo najdete tukaj.

Dodajte podatke o svojem podjetju

Telefon, e-poštni naslov, spletno mesto, lokacija itd.

Dodajte informacije o izdelku

Ime izdelka, vrsta programske opreme in kratek opis izdelka.

Ustvarite seznam

Oddajte obrazec.

To je spletno mesto v skupnosti, ki tržnikom omogoča promocijo svojih izdelkov ali storitev in povezovanje s svojimi prvimi strankami. Omogoča celo promocijske videe in video vodnike. Enega si lahko ogledate tukaj.

Ustvarite osebni račun

Izberite uporabniško ime, dodajte e-poštni naslov in svoje ime. Dodajte kratek opis sebe, svojega osebnega spletnega mesta in tem, ki vas zanimajo. Tukaj je povezava.

Dokončajte postopek vkrcanja

To je nujen korak, preden pridobite dostop do objave izdelka.

Kliknite gumb »Objavi«

Ko se prijavite, kliknite gumb »Objavi« v zgornjem desnem kotu in vnesite URL izdelka. Med postopkom objavljanja boste videli predogled, kako bo prikazan vsak vidik.

Dodajte podrobnosti

Ime izdelka, privlačen slogan, povezava za prenos, sličica, cena, galerija, promocija, proizvajalci in še veliko več.

Počakajte na odobritev

Naročniki bodo prejeli e-poštno obvestilo, če se njihova objava konča na domači strani.

Deli povezavo do svoje objave

Sporočite drugim o vašem izdelku.

AngelList je spletno mesto s sedežem v ZDA, ki povezuje zagonska podjetja z angelskimi vlagatelji in iskalci zaposlitve.

Ustvarite profil AngelList svojega podjetja

Najprej potrebujete osebni profil. Kliknite svojo sliko zgoraj desno in nato Ustvari profil podjetja. Tukaj je povezava.

Izpolnite vsako polje o podjetju

Podajte popoln pregled svojega podjetja, jasno navedite svoje cilje zbiranja sredstev in dodajte vse člane svoje ekipe.

Izberite polširoko lokacijo

Številni vlagatelji radi vlagajo v lokalna podjetja in bodo iskali podjetja na svojem območju, zato je dobro, da svojo mrežo usmerite nekoliko širše od le zelo določene lokacije.

Zahtevajte stran

Pojdite na stran AngelList podjetja in kliknite modro besedilo »kontaktirajte z nami« na vrhu strani. Odgovor bi morali prejeti v nekaj delovnih dneh.

Clutch je platforma za seznam podjetij, ocenjevanje in ocene, ki identificira najboljše ponudnike in storitve IT in trženjske programske opreme. Profil, kot je ta, lahko potencialnim strankam pomaga pri odločitvi, ali vaša rešitev ustreza njihovim potrebam. Oglejte si tukaj.

Ustvarite uporabniški račun

Prijavite se s svojim profilom LinkedIn.

Izberite ponudbo profila

Izbirate lahko med osnovnim, premium ali sponzoriranim.

Nastavite profil svojega podjetja

Za morebitne stranke, da ugotovijo, ali se vaše storitve dobro ujemajo, mora profil vašega podjetja vključevati naslednje informacije: slogan, število zaposlenih, najmanjša velikost projekta, URL spletnega mesta, lokacija, pregled, kontaktni podatki, osredotočenost na storitve, osredotočenost na stranke .

Predložite reference strank

Clutch lahko opravi intervjuje z vašimi strankami, ustvari študije primerov in jih objavi v vašem profilu na tej platformi.

GeekWire je tehnološko spletno mesto, ki ponuja najnovejše novice, strokovne analize in edinstvene vpoglede v tehnološko industrijo.

Izpolnite obrazec

Uporabite ta obrazec, da pošljete svoj zagon v GeekWireovo zbirko podatkov seznama startup.

Izpolnite zahteve

GeekWire sprejema tehnološka zagonska podjetja, ki izpolnjujejo te zahteve:

 • sedež je v Washingtonu, Oregonu, Idahu ali Britanski Kolumbiji
 • ustanovljen pred manj kot 15 leti
 • v zasebni lasti

Izpolnite podatke o podjetju

Ime podjetja, naslov, mesto, država, kategorija, logotip, spletno mesto, družbeni mediji (izbirno), leto ustanovitve itd.

Dodajte kontaktne podatke (ni prikazano)

Ime, e-pošta, položaj.

Oddajte obrazec

Vsak vnos pregleda človek, tako da so podatki o podjetju in fizični naslov pred objavo preverjeni.

Na tej priljubljeni platformi lahko najdete ocene, priporočila, študije, poročila in drugo. Tukaj lahko najdete celo obsežne podrobnosti o cenah različnih izdelkov SaaS in B2B, kot je na primer LiveAgent’s.

Kliknite gumb »Pridi na seznam«

Nahaja se v zgornjem desnem kotu strani – tukaj je povezava.

Ustvarite seznam za svoj izdelek

Dodajte vse potrebne informacije, kot so ime, e-poštni naslov, delovno mesto, mesečni proračun za oglaševanje itd.

Predlagajte svoj izdelek

Kliknite gumb »Predlagajte svoj izdelek« in počakajte na odobritev.

Ustvarite račun Tech In Asia

Za ustvarjanje profila podjetja na Tech in Asia morate biti prijavljeni. Za začetek kliknite tukaj.

Odprite meni Ustvari podjetje

Pojdi na Zaposlitev > Za delodajalce > Upravljanje podjetij > Ustvarite novo podjetje

Vnesite splošne podatke o podjetju

Če profil vašega podjetja že obstaja, ga lahko zahtevate neposredno. Če ne, izberite možnost »Ustvari«.

Vnesite podatke o svojem podjetju

Nov profil podjetja lahko ustvarite tako, da izpolnite preostala zahtevana polja.

Kliknite gumb »Ustvari podjetje«

Čas je, da objavite profil svojega podjetja.

Platforma G2 ljudem omogoča skupno rabo pregledov poslovne programske opreme v realnem času. Za pomoč uporabnikom pri sprejemanju boljših nakupnih odločitev platforma uporablja več kot 1,3 milijona ocen uporabnikov. Vse uporabne informacije, ki jih to spletno mesto ponuja, si lahko ogledate v programski opremi službe za pomoč uporabnikom LiveAgent tukaj.

Ustvarite račun G2

Vpišite se ali ustvarite račun. Za registracijo lahko uporabite Google (poslovni), LinkedIn ali poslovni e-poštni naslov. Tukaj je povezava.

Dodajte izdelek ali storitev na seznam G2

Dodajte ime svojega izdelka ali storitve, ime prodajalca in izberite, ali gre za programsko opremo ali ponudnika.

Dodajte dodatne informacije

Vnesite opis, URL, logotip in posnetek zaslona.

Dodajte e-poštne naslove strank

Navedite do 3 e-poštne naslove strank. Ekipa G2 bo kontaktirala uporabnike izdelka/storitve, ki jih dodajate, in jih prosila za ocene.

Počakajte na potrditev

Preden bo vaš seznam objavljen, bo član skupine G2 potrdil podrobnosti.

Software Advice je del mreže Gartner Digital Markets. Če se vaš seznam dobro ujema s tem ali katerim koli drugim njihovim mestom (Capterra ali Get App), bo vključen. Zagotavlja razdelke z ocenami, po katerih je enostavno krmariti, kot lahko vidite tukaj.

Obiščite stran z informacijami o prodajalcu

To je najlažji način, da pridete na seznam Software Advice. Tukaj je povezava do strani.

Navedite informacije o svojem izdelku

Na podlagi posredovanih informacij bo Software Advice ugotovil, ali izdelek ustreza njihovim zahtevam.

Počakajte na odobritev

Prejeli boste nekaj vzorcev potencialnih strank in informacij o tem, kako začeti, če vaš izdelek ustreza temu programu visoko kvalificiranih potencialnih strank (HQL). Če bi bil vaš izdelek primeren za svetovanje o programski opremi, vendar se še niste pripravljeni pridružiti programu HQL, lahko zahtevate brezplačen seznam.

Platforma za izmenjavo mnenj Sitejabber lastnikom malih podjetij omogoča povezovanje s potrošniki. Ocenjevalci lahko ustvarijo tako preprosto ali tako zapleteno oceno, kot želijo. Primer takih interakcij si lahko ogledate tukaj.

Preverite, ali ste že na seznamu

Seznam podjetij se samodejno ustvari, ko potrošnik oceni vaše podjetje na SiteJabberju.

Prosite stranke, naj pustijo ocene, če ne

S tem boste prejeli svojo prvo oceno SiteJabber in stran vašega podjetja bo samodejno ustvarjena. Vse nadaljnje ocene bodo objavljene na isti strani.

GetApp je del mreže Gartner Digital Markets. Če se vaš seznam dobro ujema s tem ali katerim koli drugim njihovim mestom (Capterra ali Software Advice), bo vključen. Tukaj je povezava do strani. Primer uspešnega vnosa najdete tukaj.

Izpolnite merila

 • Programska oprema B2B
 • to je paketna rešitev
 • mora biti javno dostopna
 • mora biti navedena pod imenom izdelka, ki ga določi prodajalec

Dodajte podatke o svojem podjetju

Telefon, e-poštni naslov, spletno mesto, lokacija itd.

Dodajte informacije o izdelku

Ime izdelka, vrsta programske opreme in kratek opis izdelka.

Ustvarite seznam

Oddajte obrazec.

Trustradius je platforma za pregledovanje, ki kupcem pomaga pri sprejemanju bolj informiranih odločitev. Oglejte si vse podrobne informacije, ki jih ponujajo v profilih podjetij, tako da kliknete tukaj.

Izberite vrsto profila

Izbirate lahko med dvema možnostma: premium ali brezplačno.

Ustvarite račun

Dodajte svoj službeni e-poštni naslov, ime in nastavite geslo.

Vnesite varnostno kodo

Preverite svoj nabiralnik in vnesite varnostno kodo.

Dodajte podrobnosti o podjetju

Vnesite ime podjetja in URL spletnega mesta.

Zahtevaj dostop

Vodilni vir novic in informacij API-ja, ki spremlja razvoj tega področja po vsem svetu in zagotavlja spletni imenik API-jev.

Dodajte API

Obrazec, ki ga morate izpolniti za uvrstitev na seznam, je na voljo tukaj.

Izberite, ali API že obstaja na ProgrammableWeb

DA (če želite dodati novo različico) ali NE (če je to povsem nov API).

Dodajte informacije o API-ju

Ime API-ja, portal API-ja, različica, stanje različice, vrsta podjetja, arhitekturni slog, panoga, niša in drugo (obrazec je precej podroben).

Dokončajte obrazec

Če imate težave pri oddaji obrazca, se obrnite na support@programmableweb.com.

AppSumo ponuja dnevne ponudbe za digitalne izdelke in spletna podjetja. Tukaj si lahko ogledate njihovo uporabno stran z LiveAgentom.

Prijavite se

Tukaj je povezava do spletnega mesta.

Kliknite »Začni prodajati«

Kliknite »Začni prodajati«, da prikažete svoj prvi izdelek.

Dodajte osnove izdelka

Dodati morate slike, kopijo in ceno.

Dodajte e-poštni naslov za podporo

Tukaj vas bo AppSumo kontaktiral, ko bo prišlo do težave z vašim vnosom.

Dodajte slike svojih izdelkov

Posredujte najboljše slike za predstavitev vašega izdelka.

Unovčite pretočne materiale

Unovčenje lahko nastavite na dva načina:

 • unovčenje statičnega URL-ja – Kupci prejmejo kodo (ki ste jo poslali) in sledijo URL-ju do ciljne strani na vašem spletnem mestu, kjer jo je mogoče unovčiti.
 • unovčenje dinamičnega URL-ja (napredno) – stranke prejmejo dinamični URL z vdelano kodo AppSumo, ki jo je mogoče takoj uporabiti.

AlternativeTo je spletno mesto, ki navaja alternative spletni programski opremi, programski opremi za namizne računalnike in mobilnim aplikacijam, pri čemer so alternative razvrščene po različnih merilih. Večkanalno programsko opremo službe za pomoč uporabnikom LiveAgent in njene ocene najdete tako, da kliknete to povezavo.

Prijavite se na AlternativeTo

Za dodajanje programske opreme morate ustvariti račun.

Dodajte novo aplikacijo

Dodajte svojo programsko opremo (to možnost najdete prek gumba domače strani ali s klikom na svoje uporabniško ime v zgornjem desnem kotu.

Izpolnite polja

Informacije, kot so platforme, licenca, opisi itd.

Dokončajte oddajo prijave

Vaša aplikacija bo preverjena in odobrena.

ResellerRatings je spletno mesto za ocenjevanje, na katerem potrošniki oddajajo ocene in ocene spletnih trgovcev. Oglejte si to stran in si oglejte primer.

Dodajte trgovino v ResellerRatings z enim klikom

Možno je hitro dodati trgovino (samo njeno ime in spletno mesto), jo predložiti in počakati na odobritev ali se registrirati, da postanete član.

Ustvarite račun

Prijavite se lahko tukaj.

Dodajte osnovne kontaktne podatke

Če želite ustvariti račun, boste morali vnesti svoj e-poštni naslov, telefonsko številko, ime in spletno mesto.

Zahtevajte svoj vnos

Za prikaz v novem iskalniku ResellerRatings se morate prepričati, da so navedeni pravi podatki. To vključuje nastavitev podatkov o vpisu vaše trgovine, izbiro med kategorijami, ki se prikažejo, ko vas drugi primerjajo z drugimi trgovinami itd.

Začnite zbirati ocene

Za zbiranje ocen blagovnih znamk neposredno od preverjenih strank uporabite metodo neposredne povezave ResellerRatings.

Vsa najboljša odprtokodna programska oprema kot storitev (SaaS) in orodja za razvijalce na enem mestu. Razvrstitev glede na razvijalce in podjetja, ki uporabljajo orodja. Oglejte si stran LiveAgent tukaj.

Zgradite svoj sklad

Če še niste delili sklada svojega podjetja, kliknite tukaj, da se uvrstite na StackShare.

Dodajte podrobnosti o podjetju

Ime, spletno mesto, opis in logotip. Ne pozabite naložiti slik in izpolniti vseh stopenj obrazca.

Potrdite prijavo

Počakajte, da se obrazec odobri.

Omogoča dostop do vpogledov, povezav in priložnosti financiranja.

Pridružite se skupnosti e27

Ustvarite račun tukaj.

Kliknite » Ustvari profil podjetja«

Kliknite ikono svojega profila v zgornjem desnem kotu strani in izberite »Ustvari profil podjetja«. Prepričajte se, da ste prijavljeni v svoj račun e27 (Pro).

Izpolnite polja

Profil podjetja, profil zagona, nalaganje medijev, informacije o ekipi, naložbe financiranja, prejšnji vlagatelji, informacije o zbiranju sredstev.

Dokončajte postopek

Vaš začetni profil bo morala po zaključku preveriti ekipa e27. Po odobritvi ali zavrnitvi boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo.

Active Search Results (ASR) je neodvisen internetni iskalnik. ASR ima svoje pajke, ki obiskujejo spletna mesta, ki so predložena storitvi.

Dodajte svoje spletno mesto v ASR

Vnesite naslov svojega spletnega mesta (URL) in veljaven e-poštni naslov ter pošljite obrazec.

Počakajte na indeksiranje

Nova in ponovno poslana spletna mesta se vsakih 24 ur pregledajo in indeksirajo.

Addurl.nu je 17 let star brezplačen premium poslovni imenik.

Izberite kategorijo

Za predložitev spletnega mesta ne potrebujete računa.

Dodajte splošne informacije

Spletna stran, ključne besede za promocijo, kratek opis. Da bi omejili število pošiljanj neželene e-pošte, Addurl.nu zahteva, da na svojo domačo stran postavite besedilno povezavo za podporo svojim partnerjem pri vaši brezplačni predložitvi.

Oddajte obrazec

To je vse – če vaše spletno mesto izpolnjuje zahteve, bo navedeno tukaj.

American Inno je portfelj blagovnih znamk digitalnih medijev, osredotočen izključno na lokalna zagonska podjetja, tehnologijo in inovacije.

Objavite zagon

Izpolniti morate obrazec tukaj.

Dodajte vse podrobnosti

Naslov, opis, logotip, panoga, naslov in še veliko več (večina je neobveznih).

Oddajte prijavo

Kliknite gumb »Pošlji« in počakajte na odobritev.

SoftwareSuggest je spletno mesto, ki obiskovalcem pomaga odkriti vrhunsko poslovno programsko opremo in partnerje za storitve. Njihove storitve vključujejo preglede programske opreme, primerjave in brezplačna svetovanja. Uporabite ga lahko celo za rezervacijo brezplačne predstavitve pri uveljavljenih podjetjih, kot je LiveAgent. Za več informacij kliknite tukaj.

Izpolnite obrazec

Izpolnite kratek in preprost obrazec.

Odpri potrditveno e-pošto

Aktivirajte svoj račun.

Obrnite se na ekipo SoftwareSuggest

Njihovi strokovnjaki vam bodo pomagali izbrati prilagojen načrt glede na vaše potrebe in vaš startup uvrstiti na prvovrstni seznam.

EU-Startups.com je vodilna spletna revija o startupih v Evropi. Lahko kliknete tukaj in preverite zdaj.

Pojdite na »Dodaj zagon«

Tukaj je povezava do strani. Brezplačen seznam je na voljo 3000 dni.

Izberite državo

Navedene so vse države EU.

Dodajte informacije o seznamu

Ime podjetja, opis, oznake, ki opisujejo vaše podjetje, poslovni e-poštni naslov itd.

Dodajte slike seznama

Brezplačna možnost vam omogoča nalaganje dveh slik.

Oddajte obrazec

Oddati morate prijavo in počakati na potrditev, da bo vaše podjetje prikazano na EU-Startups.

Vsak dan je več kot 29.000 novih spletnih mest predloženih in indeksiranih s strani Exact Seek, spletnega iskalnika in poslovnega imenika.

Kliknite »Dodaj URL«

Tukaj je povezava do strani.

Dodaj e-poštni naslov

Vnesti morate le spletno mesto in e-poštni naslov.

Odgovorite na potrditveno e-poštno sporočilo

Ne pozabite preveriti svojega e-poštnega predala za sporočilo za dokončanje preverjanja.

Predložite svoje spletno mesto

Če ne odgovorite na potrditveno e-poštno sporočilo, poslano po registraciji, ali če vaše spletno mesto nima ustreznih oznak naslova in meta opisa, vaše spletno mesto ne bo dodano.

Crozdesk je spletna storitev, ki povezuje kupce in prodajalce poslovne programske opreme ter ponuja algoritem ocenjevanja platforme. Oglejte si informacije in objave v spletnih dnevnikih, ki jih ponujajo.

Izpolnite obrazec

Tukaj je povezava do aplikacije za brezplačno objavo.

Dodajte potrebne podrobnosti

Vnesti morate podatke o podjetju, kontaktu in programski opremi ter mesečni proračun za trženje in opis.

Oddajte svojo prijavo

Kliknite gumb »Pošlji svojo prijavo«. Ko je vaš račun odobren, lahko navedete več izdelkov programske opreme, ne da bi morali predložiti dodatne vloge.

Webwiki je imenik spletnih mest, ki vsebuje večinoma spletna mesta v angleškem jeziku in priljubljena spletna mesta za angleško govoreče občinstvo.

Dodajte svoje spletno mesto

Tukaj je povezava do obrazca.

Dodajte podatke spletnega mesta

Domena, kategorija, URL, naslov in opis.

Vključite e-poštni naslov

Ni za objavo, samo za stik.

Popolne informacije o lastniku spletnega mesta

Naslov, telefon, država itd.

Oddajte obrazec

Nato kliknite gumb »Dodajte svoje spletno mesto« in potrdite, da spletno mesto ne vsebuje vsebine, ki bi kršila pogoje Webwiki.

Povzetek kontrolnega seznama zagonskih imenikov

Preverite svoj vnos v vseh teh imenikih:

 • TrustPilot
 • SourceForge
 • Gartner/Capterra
 • ProductHunt
 • AngelList
 • Clutch
 • GeekWire
 • FinancesOnline
 • Tech In Asia
 • G2 Crowd
 • Nasveti za programsko opremo (Gartner)
 • SiteJabber
 • GetApp (Gartner)
 • Trustradius
 • ProgrammableWeb
 • AppSumo
 • AlternativeTo
 • Ocene prodajalcev
 • StackShare
 • e27
 • ActiveSearchResults
 • Dodaj URL
 • American Inno
 • Software Suggest
 • EU-startups.co
 • Exact Seek
 • CrozDesk
 • Webwiki

Frequently asked questions

Kako vem, katere platforme so primerne za moj startup?

Najboljši način, da ugotovite, kateri imeniki so najbolj ustrezni za vaš zagon, je, da upoštevate svojo ciljno skupino. Svoj kontrolni seznam boste želeli predložiti imenikom, ki bodo dosegli potencialne stranke v vaši panogi. Uporabite lahko tudi raziskavo ključnih besed, da ugotovite, kateri imeniki so najbolj priljubljeni za vašo tržno nišo.

Kako lahko dobim več ocen?

Najboljši način za pridobivanje mnenj je, da v zameno ponudite nekaj vrednega. Ponudite lahko popust, brezplačno preskusno obdobje ali drugo spodbudo, da ljudi spodbudite k pisanju mnenj. Lahko se obrnete tudi na stranke, ki so imele pozitivno izkušnjo, in jih prosite za oceno ali uporabite družbene medije, da svoje sledilce prosite, naj pustijo oceno na vaši strani.

Kako lahko sledim prometu in uspešnosti različnih imenikov?

Prometu in uspešnosti različnih imenikov lahko sledite na več načinov. Eden od načinov je uporaba storitve Google Analytics. Uporabite lahko tudi druga orodja, kot je BuzzSumo, da sledite svojim povratnim povezavam in vidite, kateri imeniki pošiljajo največ prometa na vaše spletno mesto.

Ali potrebujem velik proračun za vodenje PPC kampanj?

Ne, za vodenje PPC kampanj ne potrebujete velikega proračuna. Začnete lahko z majhnim proračunom in ga postopoma povečujete, ko vaše podjetje raste.

Sorodni viri

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico