Poslovite se od počasne, podparne programske opreme

Preklopite na LiveAgent & preselite svoje podatke iz Outlooka že danes.

  • ✓ Brez stroškov namestitve
  • ✓ Podpora strankam 24/7
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
LiveAgent migration animation
Migration background

Se selite iz Outlooka?

Bi radi svojo službo za podporo strankam dvignili na višjo raven? Poslovite se od mape “Prejeto” in prenesite podatke iz Outlooka. Združite svoje e-poštne račune z LiveAgent, da boste bolje spremljali zahteve strank, jih hitreje rešili in povečali zadovoljstvo strank. LiveAgent je najboljša rešitev za pomoč uporabnikom z več orodji, funkcijami, integracijami in podporo, ki vam pomaga zagotoviti najboljšo podporo strankam z ene same nadzorne plošče. Preberite in izvedite več ali začnite brezplačno 14-dnevno preskusno različico še danes.
  • SoftwareAdvice Front Runner 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge
  • GetApp Category Leader 2024 badge
  • Capterra shortlist 2024 badge

Prednosti selitve na LiveAgent

Vstopnični sistem

Vstopnični sistem organizira vse vaše komunikacije po različnih pomembnih standardih

Več komunikacijskih orodij

E-pošta, klepet v živo, klicni center, baza znanja ali celo podpora v družabnih medijih

podpora 24/7

Na voljo smo vam, ko potrebujete informacije ali odpravo težave

Prejmite brezplačno selitev v Outlook

Prehod na LiveAgent ne pomeni, da se morate znebiti računa Microsoft Outlook. Selitev vaših podatkov pomeni integracijo vašega e-poštnega računa znotraj LiveAgent-a in prenos podatkov, da boste lahko lažje beležili.

Preklop na LiveAgent ne pomeni, da se morate znebiti računa Microsoft Outlook. Selitev vaših podatkov pomeni integracijo vašega e-poštnega računa v LiveAgent in prenos podatkov, da boste lahko bolje spremljali to.

Szačnite brezplačno preskusno različico in preklopite na boljši način ravnanja z e-pošto strank.

Katere vrste podatkov lahko preselite?

Stiki

Prenesite svoj seznam stikov v LiveAgent

E-pošta

E-poštna sporočila in katere koli druge vrste komunikacije iz Outlooka

Oznake

Oznake je tudi mogoče prenesti

Povratne informacije

Prenesite informacije o povratnih informacijah

Več orodij za boljšo službo za pomoč uporabnikom

Vaš e-poštni naslov se lahko spremeni v organiziran vstopnični sistem, kjer lahko bolje spremljate zahteve strank, težave označite kot rešene in preprosto bolje upravljate svojo službo za pomoč uporabnikom. E-pošta je šele začetek. Naš vstopnični sistem vključuje tudi druga orodja. Govorimo o najhitrejšem pripomočku za klepet v živo za vaše spletno mesto, klicni center, bazo znanja ali celo podporo socialnih medijev. Povežite svoj Facebook Messenger, Twitter, Instagram ali Viber. Pokrivajte pomembne kanale, ki jih stranke po vsem svetu najpogosteje uporabljajo, in jih spremljajte na eni nadzorni plošči. Potek dela lahko celo izboljšate z več integracijami in izkoristite različne funkcije.
liveagent tools

Oglejte si naš nabor orodij

LiveAgent - How to choose the right knowledge base tool?

Tukaj smo, da vam pomagamo

Zavedamo se pomena zagotavljanja odlične podpore strankam. Zato si po svojih najboljših močeh pomagamo strankam, ko jih potrebujejo. LiveAgent ponuja 24-urno podporo strankam z vsemi načrti. Zagotovite vrhunsko podporo z veliko podporo za hrbtom. Pišite nam, ko potrebujete informacije, ko morate odpraviti težavo ali če želite izvedeti več o uporabi LiveAgent-a. Do nas lahko pridete kadar koli in kjer koli želite – e-pošta, baza znanja, klicni center, družabna omrežja ali klepet v živo. Bi radi imeli vrhunsko podporo z vašo novo službo za pomoč uporabnikom? Kliknite spodnji gumb.

3,000+ Trustpilot | GetApp | G2 crowd reviews

Kaj pravijo o nas naše stranke

Selitev več kot le e-pošto?

Brezplačno prenesite podatke iz katerega koli od spodaj navedenih ponudnikov programskih rešitev. Preklopite še danes. Podprli vas bomo.
AirCall Birdseed Bitrix24 CallHub CallPage Channels Chaport Crisp Customerly Dashly Drift Extend Freshdesk Front Genesys Gist Gmail Gorgias Groove HappyFox HelpShift Helprace HelpScout HelpCrunch HubSpot Service Hub Intercom Jira Kayako Kustomer LeadDesk LiveCall LiveChat LiveHelpNow LivePerson Lucep Novocall Olark osTicket OTRS Outlook PureChat Qonvo Samanage SmartsUpp SolarWinds SpiceWorks SupportBee Tawk TeamSupport Teamwork Desk Verloop Vision Vocalcom Zendesk Zendesk Talk Zoho Desk Zopim
Povezani članki zSelitev Outlook
Livechat Selitev

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

Migracija iz Kustomerja? LiveAgent vam lahko pomaga urejati vse, od elektronske pošte do socialnih medijev in baze znanja. Migrirajte brezplačno še danes.

Razmišljate o migraciji iz Kustomerja?

Programska oprema LiveAgent omogoča večkanalno rešitev za izboljšanje uporabniške izkušnje strank, vzpostavljanje pogovorov in ustvarjanje ločenih baz znanja glede na jezik, izdelek ali blagovno znamko.

Kako vzpostaviti stik s službo za stranke Constant Contact prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke in samopostrežne podpore.

Kontakti službe za pomoč uporabnikom Constant Contact

Marketing je ključnega pomena za uspeh podjetja. Constant Contact je marketinška platforma, ki ponuja e-poštno trženje, trženje v družabnih omrežjih, trženje dogodkov in orodja za spletno anketiranje, ki pomagajo malim podjetjem in neprofitnim organizacijam. Podpora strankam je hitra in prijazna, s številnimi kanali za pomoč in podporo 24/7.

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Klepet v živo in klicni center LiveAgent sta orodji, ki lahko povečata prihodek in izboljšata storitve za stranke. LiveAgent ponuja tudi večkanalno rešitev s številnimi funkcijami. Začnite brezplačen preizkus zdaj!

Povečajte sodelovanje strank s prilagojeno podporo za vse kanale. Vsakič, ko komunicirajo z vašim podjetjem, pustite svojim strankam odličen vtis.

Povečajte sodelovanje z LiveAgent

LiveAgent je večkanalna rešitev za izboljšanje uporabniške izkušnje. Priporočena je za podporo strankam in omogoča prilagodljivost in hitrost na vseh podpornih kanalih. Poleg tega omogoča tudi povečanje angažiranosti strank in izboljšanje sodelovanja s strankami.

Ali stranke, ki uporabljajo vaše gostovanje, potrebujejo bolj kvalitetno pomoč? Dajte jo jim s pravo programsko opremo. Preizkusite LiveAgent, 14 dni brezplačno, brez pripetih nizov.

Programska oprema za pomoč uporabnikom za spletno gostovanje

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja, ki ponuja večkanalni pristop za zagotavljanje odličnih storitev za stranke, vključno s funkcijami klepetanja v živo, podporo na družbenih omrežjih in e-poštnim sistemom. Podpira 43 različnih prevodov, ponuja več možnosti plačila, vključno z brezplačno preizkusno različico, in je enostaven za uporabo. LiveAgent je najbolj cenjena in najbolje ocenjena programska oprema, ki jo lahko uporabljajo mala in srednja podjetja ter nekatera velika podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x