popoln klepet v živo za spletna mesta WordPress.

Popolnoma prilagodljiv, bogat s funkcijami in enostavno integriran s katerim koli spletnim mestom WordPress.

  • ✓ Brez pristojbine za namestitev    
  • ✓ Podpora za stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekliči kadar koli
Uporablja ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo

Pozdravljeni, jaz sem John, kako vam lahko pomagam?

Rad bi preveril stanje svojega naročila.

Ni problema, pošljite mi ID svojega naročila.

ID mojega naročila je GQ34566

Bogat s funkcijami, bliskovito hiter klepet v živo za WordPress

Današnji potrošniki želijo odgovore takoj, ne da bi morali klicati službo za stranke, čakati ure na odgovor po e-pošti ali iskati vire za samopostrežbo. Zato klepet v živo ni več storitveni kanal ‘nice to have’, ampak je nujen. Z LiveAgentovim klepetom v živo za WordPress lahko zagotovite takojšnjo podporo strankam, izboljšate sodelovanje s proaktivnimi sprožilci in povečate zadovoljstvo strank.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022

Prednosti programske opreme za klepet v živo, ki jih ne morete prezreti

To kar potrošniki pričakujejo in imajo raje

60% potrošnikov, starih od 18 do 34 let, redno uporablja klepet v živo za storitve za stranke. 53% bi raje uporabilo spletni klepet, preden pokliče podjetje za podporo.

Ne samo za podporo strankam

85% B2B in 74% B2C podjetij uporablja klepet v živo za prodajo, 54% podjetij v B2B in 31% v B2C sektorju klepet v živo za trženje.

Več prodaje od ponavljajočih se strank

Potrošniki več kupujejo pri blagovnih znamkah, ki ponujajo klepet v živo. Za 52% kupcev je verjetnost, da bodo odkupili od podjetja, ki ponuja podporo za klepet v živo.

Ali je LiveAgent pravi vtičnik za klepet v živo za moje spletno mesto WordPress?

Iščete najboljši klepet v živo za svojo spletno stran WordPress? Čeprav je na voljo na stotine vtičnikov za klepet, menimo, da je LiveAgentov klepet v živo za WordPress lahko odlična rešitev za vaše podjetje, ekipo za podporo in vaše stranke. Poglejte si zakaj:
real-time typing view

Impresionirajte z najhitrejšim pripomočkom za klepet na trgu

Sodobni potrošniki so nestrpni in sovražijo čakanje. Zato smo zgradili najhitrejši pripomoček za klepet v živo na trgu, ki se prikaže na vašem spletnem mestu v samo 2,5 sekundah. Navdušite svoje stranke s podporo v realnem času in jim pokažite, da cenite njihov čas.
cleverness of LiveAgent

Izboljšajte sodelovanje in konverzije s proaktivnim klepetom

Povečajte stopnjo angažiranosti tako, da povabite svoje stranke ali potencialne kupce, da se hitro pogovarjajo z vami, takoj ko pristanejo na vašem spletnem mestu. Omogočanje proaktivnih klepetov na straneh s cenami in blagajnami se je izkazalo za izjemno učinkovit način za povečanje prodaje in več obiskovalcev za plačilne stranke.
personalization features of LiveAgent

Omogočite distribucijo pametnega klepeta med agenti, ki so na voljo

Izkoristite prilagodljivost naprednih možnosti usmerjanja in distribucije klepeta. Nastavite prednostne naloge agenta in določite največje obremenitve klepeta za svoje agente. Najboljši del? LiveAgent dodeli klepete agentom, ki so že imeli interakcijo s strankami za klepet, da zagotovi hitro, natančno in dobro podprto podporo.
provide help with LiveAgent

Povežite se in klepetajte s sodelavci

Orodje za klepet LiveAgent spodbuja učinkovito timsko sodelovanje. Ne veste, kako pomagati stranki, s katero klepetate? Prenesite klepet na agenta, ki je bolj pripravljen pomagati, ali se takoj povežite s svojimi kolegi prek notranjega klepeta, da dobite pomoč. Z prijavo v aplikacije drugih proizvajalcev vam ni treba izgubljati časa.
smart and intelligent call routing by LiveAgent

Sledite vedenju svojih obiskovalcev in se oglasite ob pravem času

Povečajte svojo podporo s spremljanjem spletnega mesta v realnem času: oglejte si vse svoje spletne obiskovalce, preverite, kako se premikajo po vašem spletnem mestu, in sledite, koliko časa so porabili za vsako stran. Če imate pri roki tovrstne kontekstualne podatke – na primer vir napotitve obiskovalca, državo ali trenutni časovni pas – lahko vaša proaktivna povabila v klepet prilagodite.
Live chat - Proactive chat invitations

Pokukajte, kaj vpisujejo vaše stranke

S prikazom tipkanja v realnem času lahko svoje stranke resnično navdušite z neverjetno hitro podporo in se jim zdi, da jim dobesedno berete misli. Oglejte si, kaj stranke vnesejo v klepet, preden sploh pritisnejo pošlji, predvidite potrebe strank in pripravite svoje odgovore, preden se vprašanja dejansko zastavijo.

Integracija z WordPressom v nekaj sekundah

LiveAgent je bil ustvarjen za prihranek vašega dragocenega časa. Preprosta (kopiraj in prilepi) integracija vas v nekaj sekundah poveže s strankami. LiveAgent usmerja nove dohodne klepete pravim članom v vaši skupini in dinamično prilagaja razpoložljivost klepeta, ko se agenti prijavite in odjavite med njihovo izmeno.

Več kot le klepet v živo

LiveAgent ni samo pripomoček za klepet v živo, ampak je vsekakor večkanalna rešitev za pomoč uporabnikom, ki je opremljena s 180+ features, 40+ integracijami in skoraj neskončnimi možnostmi prilagajanja. Potrebujete zmogljiv sistem zahtevkov z avtomatizacijo, navideznim klicnim centrom, orodjem za podporo družbenih medijev ali programsko opremo za samopostrežni portal za stranke? LiveAgent ima vse.
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

S programsko opremo za klepet v živo LiveAgent dvignite svojo podporo strankam na naslednjo raven

Iščete brezplačno orodje za klepet v živo za svojo spletno stran WordPress? Začnite s popolnoma funkcionalnim 14-dnevnim preizkusom brez težav in podrobneje preglejte, kako vse to deluje in lahko koristi vašemu podjetju. Prenos ni potreben, programska oprema je v celoti zasnovana v oblaku. Druga možnost je, da z nekom iz naše ekipe zahtevate predstavitev ena na ena, da bi bolje razumeli, zakaj je bil LiveAgent leta 2020 najbolj pregledan in ocenjen s programsko opremo za klepet v živo za mala in srednja podjetja.
LiveAgent rating live chat agent - gif

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zKlepet v živo za WordPress
LiveAgent je prva ocena programske opreme za SMB v letih 2019 in 2020. Bi radi prešli z Bitrix24 na LiveAgent? Imamo te!

Selitev iz Bitrix24 v LiveAgent?

Preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke z Bitrix24 na LiveAgent ter izkoristite 24-urno podporo agentov in več kot 175 funkcij.

LiveAgent je vse-v-enem rešitev za podporo strankam, ki omogoča učinkovito upravljanje operacij podpore strankam in izboljšanje zadovoljstva strank. Spletni seminarji pa omogočajo pridobivanje znanja iz prve roke.

Webinar LiveAgent 1: Uvod & Splošni pregled

Preizkusite LiveAgent in izkoristite vse komunikacijske kanale, vključno s klepetom, klici, video klici in kontaktiranjem preko različnih platform in družbenih omrežij.

Oglejte si najboljšo primerjavo klicnih centrov za leto 2022 na podlagi cene, funkcij, funkcionalnosti in mnenj strank iz Captterra, G2 in drugih!

Alternativa klicnemu centru za prodajo in podporo

Poiščite najboljše alternative za klepet v živo in službe za pomoč uporabnikom družbenih medijev ter izdelavo zahtevkov na Capterre. Primerjajte LiveAgent z drugimi platformami.

Iščete alternativo za Olark? Poglejte si LiveAgent zmogljivosti, orodja, funkcije in večkanalno podporo za ugodno ceno.

Iščete Olark alternativo?

LiveAgent je najhitrejši pripomoček za klepet v živo na tržišču, čas prikaza je samo 2.5 sekunde. Ponuja tri plačljive pakete z odličnimi orodji, funkcijami in integracijami za izboljšanje delovnega toka. Ugodna cena za vse orodja.

Zentap je izdelovalec spletnih mest in trženjskih rešitev, namenjenih nepremičninskim agentom in podjetjem. Zdaj tudi s klepetom v živo z LiveAgent.

Zentap

LiveAgent je učinkovito orodje za komunikacijo s strankami, ki omogoča hitro in organizirano upravljanje zahtevkov in klepetov v živo. Hkrati omogoča tudi proaktivno vabila na klepet.

LiveAgentov spletni seminar za storitve za stranke se osredotoča na večkanalno rešitev za pomoč uporabnikom. Vključeni so klepet v živo, programska oprema za izdelavo zahtevkov, klepet v živo, vgrajeni klicni center in še veliko več. LiveAgentova brezplačna preizkusna različica je na voljo za omejen čas.

Preberite vse o LiveAgentovih spletnih seminarjih

LiveAgent omogoča neposreden stik s strankami in ustvarjanje ločenih baz znanja glede na jezik, izdelek ali blagovno znamko.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico