Selitev iz Zendeska v LiveAgent?

Z Zendeska enostavno prenesite na LiveAgent. Naša podporna skupina vam je pripravljena pomagati pri vsem, kar potrebujete, in vaše podatke bomo preselili brezplačno!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
server - illustration

Brezplačen prenos podatkov

Člani naše podporne službe so vam pripravljeni pomagati pri vsem, kar potrebujete, zato vas prosimo, da nas kontaktirate! Medtem ko prenašamo vaše podatke, imate lahko odmor in počakate, da boste lahko uporabili svoj novi račun LiveAgent in svojim strankam zagotovili najboljšo podporo.

Bi se želeli seliti sami?

Za Zendesk ponujamo vtičnik za selitev. Za več informacij kliknite tukaj!

monitor plug in - illustration

Kakšne podatke lahko preselim iz programa Zendesk Talk?

Ljudje

Z lahkoto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Preselite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Ali ste pripravljeni na selitev z Zendesk Talk na LiveAgent?

Oglejte si nekaj ugodnosti, ki jih prejmete, ko preklopite na LiveAgent

Izjemna podpora strankam

24-urna podpora naših agentov. Tam smo, kadar nas potrebujete.

Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Izberite svoj jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi jezikovno prilagodljive pripomočke.

Preselite podatke iz programa Zendesk Talk še danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zZendesk Talk selitev
LiveAgent ponuja brezplačno selitev podatkov HappyFox, ki jo v celoti izvede osebje tehnične podpore. Preselite podatke iz HappyFoxa že danes.

Želite preseliti podatke iz HappyFoxa?

LiveAgent je pomoč strankam s popolno funkcionalnostjo, 24/7 podpora, več kot 179 funkcij in pomemben prihranek ter donosnost naložbe.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev vaših podatkov s Kayako na LiveAgent. Oglejte si podrobnosti in si zagotovite brezplačno selitev še danes.

Se selite iz Kayako?

Pomemben prihranek in donosnost naložbe z več kot 40 integracijami. LiveAgent ponuja vrhunsko storitev za stranke in več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom v 43 jezikih.

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

Izjemna podpora strankam s 24/7 agenti. Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami. Povečajte prihranke in donosnost naložbe z LiveAgent. Izberite svoj jezik in prevod. Preselite podatke iz Verloopa že danes.

Liveagent ponuja brezplačno selitev zoho desk, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Prenos podatkov iz zoho desk na liveagent je hiter, varen in brezplačen.

Ali selite svoje podatke iz Zoho Desk?

LiveAgent je platforma za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam, ki ponuja integracije, orodja za klepet v živo in bazo znanja.

Začnite selitev podatkov Zendesk s klikom na preprost drsnik za aktiviranje. Vse vaše zahtevke in vaši agenti bodo varno preneseni v LiveAgent.

Selitev iz Zendeska?

Ta besedilo predstavlja LiveAgent, programsko opremo za izboljšanje izkušnje strank. Ponuja večkanalno komunikacijo in številne funkcionalnosti.

LiveAgent je najboljša programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in zagotovite svetovno podporo strankam.

Prahajate iz Tawka v LiveAgent?

Ponudnik programske opreme LiveAgent omogoča uporabo večkanalne rešitve za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam. Preizkusite komunikacijske kanale, kot so klepet, klici, video klici in kontaktni obrazci.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico