Iščete alternativo Customerly?

Ali razmišljate o drugačni programski opremi za podporo strankam? Razmislite o LiveAgentu, vrhunski večkanalni rešitvi za vaše podjetje. Zagotovite podporo prek e-pošte, klepeta v živo, družabnih omrežij, baze znanja in klicnega centra. Izkoristite 175+ funkcij and 40+ integracij , da zagotovite najboljšo možno storitev za stranke.

LiveAgent je preprosto enostaven za namestitev in intuitiven za uporabo. Priročen vodič po vmesniku vas bo vodil skozi postopek in v trenutku boste pripravljeni na podporo.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Vstopnični sistem, ki poenostavlja vse kanale pod eno streho.
Odkrijte LiveAgent.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software
Person deciding between two solutions

Zmogljiva alternativa strankam

Customerly dobro opravlja svoje delo, če pa niste zadovoljni s svojo trenutno programsko opremo, razmislite o zamenjavi za nekaj drugega. LiveAgent je odlična alternativa, če je podpora strankam na prvem mestu. Ponujamo vam tri odlične cenovne načrte, ki vam prinašajo vse, kar potrebujete za pravilno delovanje.

Poleg tega vam bomo zagotovili vso podporo, ki jo potrebujete pri prehodu na LiveAgent.

Najhitrejši klepet v živo

LiveAgent ima najhitrejši pripomoček za klepet v živo na trgu, pri čemer je klepet prikazan s hitrostjo 2,5 sekunde.

Zagotovite podporo s hitrostjo strele in ne pustite obiskovalcev strani čakati. Tako jih lahko preprosto spremenite v plačljive stranke.

The fastest live chat on the market

3 razlogi zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Večje zadovoljstvo

LiveAgent povečuje zadovoljstvo strank in izboljšuje stopnje pretvorbe.

Povečana produktivnost

Z našo univerzalno mapo Prejeto zmanjšajte delovni čas svojih agentov in rešite več poizvedb strank.

Bogat nabor funkcij

Z več kot 175 funkcijami službe za pomoč uporabnikom bo zagotavljanje podpore mala malica.

Review shown on phone screen

Boljša podpora vas ne bo stala več

Če želite zagotoviti odlično podporo strankam, vam ni treba črpati proračuna. LiveAgent ponuja tri plačljive načrte, ki vsebujejo funkcije, pomembne za vaše podjetje. Izberete lahko tistega, ki vam najbolj ustreza.

Če potrebujete kaj dodatnega, lahko vedno kupite ločene funkcije, da dobite tisto, kar potrebujete, ne da bi preplačali dražji načrt.

Ste pripravljeni na spremembe?

LiveAgent je najbolj ocenjena in ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.

Ready to switch to LiveAgent

Razlogi, zakaj so podjetja prešla na LiveAgent

Ali nas želite primerjati z različnimi drugimi alternativami?

Ali želite videti, kako se merimo z drugimi priljubljenimi rešitvami službe za pomoč uporabnikom? Oglejte si primerjalne strani in odkrijte vse, kar ponujamo.

  Povezani članki zAlternativa Customerly
  Pripravite se, da izboljšate svojo izkušnjo podpore strankam s pomočjo brezhibne integracije LiveAgenta z LadiTech. Ne čakajte več, začnite sprostiti potencial LiveAgent in Laditech še danes.

  LadiTech

  LadiTech je specializiran za IT svetovalne storitve, vzpostavlja učinkovite digitalne strategije in skrbi za programske rešitve. LiveAgent omogoča enostavno integracijo številk LadiTech v vaš klicni center brez dodatnih stroškov.

  Oglejte si naš pregled funkcij LiveAgent gamification, ki so zasnovane tako, da vam pomagajo motivirati vašo ekipo in izboljšati zadovoljstvo strank.

  Pregled funkcij LiveAgent gamification

  LiveAgent ponuja različne funkcije, vključno z igrifikacijo, ki agentom omogoča, da se dvigujejo na višje ravni in prejemajo značke za dosežke. Sistem tudi omogoča primerjavo uspešnosti agentov in ustvarja zdravo konkurenco. Nastavitev in implementacija sistema sta preprosti, z enostavnimi možnostmi prilagajanja. Overall, LiveAgent gamification je pozitivna izkušnja, ki omogoča agentom, da postanejo bolj ustvarjalni in motivirani.

  Igrifikacija v storitvah za stranke uporablja igrive elemente, kot so točke, značke in nagrade, za motiviranje strank in agentov ter izboljšanje uporabniške izkušnje. LiveAgent ponuja različne kanale za komunikacijo in funkcije igrifikacije za podjetja.

  Pregled programske opreme Gamification

  Igrifikacija v storitvah za stranke uporablja igrive elemente, kot so točke, značke in nagrade, za motiviranje strank in agentov ter izboljšanje uporabniške izkušnje. LiveAgent ponuja različne kanale za komunikacijo in funkcije igrifikacije za podjetja.

  Odkrijte izkušnjo nemotenega delovanja z brezhibno združitvijo številke VoIP ciprske PBX s sistemom LiveAgent. Poglobite se v naš poučni članek za koristne nasvete za racionalizacijo postopka.

  Cyprus P.B.X

  Zagovornik blagovne znamke ali ambasador blagovne znamke je lahko znana oseba ali zaposleni, ki širi blagovno znamko med ljudmi. Predloge za pridobitev e-pošte in klepet v živo so ključnega pomena za izboljšanje izkušnje strank. Integracija LiveAgenta z LadiTech omogoča sprostitev potenciala LiveAgent in Laditech.

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  Start Free Trial x