Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Potrebujete brezplačno programsko opremo za klicni center?

Po podatkih CCW, 62% organizacij meni, da bo največji izziv pri prihodnjih naložbah integracija s trenutno programsko opremo klicnega centra.

Z LiveAgentom ni nujno, da je izziv. Dodajte svojo telefonsko številko v LiveAgent in začnite klicati in sprejemati klice prek brskalnika, strojne opreme ali mobilnih aplikacij. Shranite neomejeno število posnetih klicev  in LiveAgent in jih uporabite za usposabljanje ali pravne namene. 

Začnite povečevati stopnjo zadovoljstva strank in produktivnost agentov z našo brezplačno programsko opremo za klicne centre še danes.

Prednosti brezplačne rešitve za klicni center

Uvedite brezplačno programsko opremo za klicni center za svoje podjetje in pridobite te prednosti:

Clock icon

Hitrejši odzivni časi

Naša programska oprema vključuje brezplačne funkcije zahtevkov, ki vam pomagajo zmanjšati skupni čas, porabljen za reševanje poizvedb strank.

funnel

Enotna točka za kontakt

Vaša skupina za podporo lahko na enem mestu obravnava vse zahteve strank iz več kanalov.

Tachometer icon

Izboljšana produktivnost vaših agentov

Z upravljanjem vseh podpornih kanalov na enem mestu vaši agenti porabijo manj časa za spremljanje več naprav.

Brezplačne funkcije programske opreme klicnega centra

Brezplačna programska oprema klicnega centra LiveAgent vam prihrani veliko časa in poveča produktivnost agentov. Osvobodite svoje zastopnike pri spremljanju več naprav in aplikacij za telefonu. Z brezplačno programsko opremo klicnega centra LiveAgent lahko kličete in odgovarjate na nadzorni plošči LiveAgent ali v naši aplikaciji LiveAgent. Naša brezplačna programska oprema za klicne centre podpira tudi interne klice med vašimi agenti.

Druga pomembna prednost je funkcija snemanja klicev. Ta funkcija vam omogoča shranjevanje in predvajanje posnetkov klicev za izobraževanje in pravne namene.

undraw features overview jg7a

Dodatne brezplačne funkcije

Izboljšajte interakcijo s strankami z našo brezplačno programsko opremo klicnega centra. Poleg funkcij klicnega centra boste prejeli tudi brezplačen univerzalni sistem vstopnic, klepet v živo, bazo znanja in neomejeno število agentov.

Naša brezplačna programska oprema za klicni center je za vedno brezplačna, vendar ima omejitve, kot so 7 -dnevna zgodovina iskanja zahtevkov, 1 e -mail naslov, 1 telefonska številka in 1 gumb za klepet v živo. Če vas zanimajo naprednejše funkcije ali neomejeno število gumbov za klepet, e -mail sporočil ali številk, ki jih lahko vključite v LiveAgent, si oglejte naše plačljive pakete.

Brezplačna programska oprema klicnega centra odpravlja pomanjkljivosti storitev za stranke

Clock

Počasni odzivni časi

12% Američanov ocenjuje svojo frustracijo številka ena s storitvami za stranke kot “pomanjkanje hitrosti”. Statista

Group 370 icon

Pomanjkanje jasnosti glede medijev

72% potrošnikov meni, da morajo svojo težavo zaradi slabe storitve razlagati več ljudeme. Dimenzijske raziskave

Zoom icon

Pomanjkanje preglednosti

72% potrošnikov pravi, da pri stiku s službo za pomoč pričakujejo, da bo agent “vedel, kdo je, kaj je kupil in imel vpogled v svoje prejšnje posle”. Microsoft

Close More

Preizkusite LiveAgent še danes

LiveAgent je najbolj pregledana in #1 ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom malim in srednjim podjetjem leta 2020. Začnite z našo brezplačno rešitvijo klicnega centra in nadgradite na plačljivo različico kadar koli, če želite prejemati neomejeno zgodovino zahtevkov, več funkcij in neomejeno število gumbov za klepet v živo. , e -mail naslove, telefonske številke in obrazce za stik.

Pri nas boste v dobrih rokah!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

FAQ

Ali je brezplačna programska oprema klicnega centra zadostna?

Brezplačna programska oprema klicnega centra je vsekakor vredna, če ste samostojni podjetnik ali majhno podjetje, ki potrebuje le eno telefonsko številko in ne potrebuje dodatnih funkcij, kot so; snemanje klicev ali IVR. Vendarle je LiveAgent popolna rešitev za pomoč uporabnikom, ki vključuje tudi programsko opremo klicnega centra. Čeprav ima naša brezplačna različica manj funkcij, je običajno odlična možnost za mala podjetja. Zajema zahtevke, telefonsko številko, gumb za klepet, osnovna poročila in portal za stranke.

Ali je vsaka programska oprema klicnega centra brezplačna za poslovno uporabo?

Obstaja veliko različnih sistemov klicnih centrov, ki ponujajo brezplačno preskusno različico ali brezplačen račun. Če želite najti tistega, ki vam je najljubši, raziščite spletna mesta z ocenami, da jih primerjate. LiveAgent je rešitev za pomoč uporabnikom, ki vključuje tudi klicni center. Ponujamo brezplačen račun za vedno in brezplačno preskusno različico za vse, ki jih zanimajo naše obsežne funkcije službe za pomoč uporabnikom.

Ali naj razmislim o plačljivi programski opremi klicnega centra?

Če iščete programsko opremo za klicne centre, bogato s funkcijami, je odgovor pritrdilen. Brezplačna programska oprema klicnega centra ima običajno omejitve ali kot radi rečemo, minimalne možnosti. Vse pa je odvisno od želja in potreb vašega podjetja.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico