Želite zapustiti HubSpot Service Hub?

LiveAgent ponuja brezplačno selitev  HubSpot Service Hub, ki jo v celoti izvede naše osebje za tehnično podporo. Vse vaše podatke iz podjetja Kayako bomo v LiveAgent prenesli hitro, varno in predvsem brezplačno! Stopite v stik z nami, da začnemo s prenosom podatkov še danes.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Data migration from one solution to another

Dovolite, da delo opravimo namesto vas

Pokličite nas prek klepeta v živo ali po e-pošti in nam sporočite, da želite preseliti svoje podatke iz HubSpot Service Hub v LiveAgent. Vse vaše podatke bomo varno preselili brezplačno. Medtem se lahko usedete, sprostite in uživate ob skodelici kave.

Zahtevajte vgrajeno selitev vtičnika

Če želite sami preseliti podatke iz HubSpot Service Hub v LiveAgent, nas kontaktirajte prek klepeta v živo ali e-pošte. Naši razvijalci vestno delajo na ustvarjanju vtičnikov za selitev za številne rešitve službe za pomoč uporabnikom. HubSpot Service Hub še ni na našem seznamu, če pa bi radi da bi bil, nam to sporočite!

Migrate data to LiveAgent on your own

Katere podatke lahko preselim iz HubSpotovega središča za storitve?

Ljudje

Z lahkoto preselite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Zahteve za podporo

Selite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Ste pripravljeni na selitev iz HubSpot's Service Hub?

Spodaj smo opisali ključne ugodnosti, ki jih uživajo naše stranke, ko svoje podatke preselijo v LiveAgent.

Customer providing review for service on mobile phone

Vrhunska storitev za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri vseh vaših težavah 24/7.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Rešitev za pomoč strankam s popolno funkcionalnostjo

Naša programska oprema ponuja več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom, ki jih dopolnjuje več kot 40 integracij.

Person collecting papers into the net

Pomemben prihranek in donosnost naložbe

LiveAgent ponuja brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Multilingual support in LiveAgent

Več podprtih jezikov

LiveAgent je na voljo v  43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Preselite svoje podatke iz HubSpotovegega servisnega središča že danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek+Klepet

Idealno za mala in srednje velika podjetja

$29 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zSelitev HubSpot Service Hub
LiveAgent ponuja brezplačno selitev vaših podatkov s Kayako na LiveAgent. Oglejte si podrobnosti in si zagotovite brezplačno selitev še danes.

Se selite iz Kayako?

Pomemben prihranek in donosnost naložbe z več kot 40 integracijami. LiveAgent ponuja vrhunsko storitev za stranke in več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom v 43 jezikih.

Liveagent selitev trenutno dela na vtičniku za selitev verloop. Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, in zagotovite podporo svetovnega razreda.

Selitev iz Verloopa v LiveAgent?

Izjemna podpora strankam s 24/7 agenti. Vrhunska rešitev službe za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami. Povečajte prihranke in donosnost naložbe z LiveAgent. Izberite svoj jezik in prevod. Preselite podatke iz Verloopa že danes.

Brezplačna preizkusna različica Liveagent se želi preseliti iz supportbee v liveagent? vam ponujamo migracijo podatkov brezplačno. Pokličite nas in pričnite s selitvijo vaših podatkov še danes!.

Ali želite seliti iz SupportBee v LiveAgent?

Platforma LiveAgent je programska oprema za podštiranje podporne centra za stranke še z VoIP telefonskimi sistemi in integracijami.

Liveagent ponuja brezplačno selitev zoho desk, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Prenos podatkov iz zoho desk na liveagent je hiter, varen in brezplačen.

Ali selite svoje podatke iz Zoho Desk?

LiveAgent je platforma za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam, ki ponuja integracije, orodja za klepet v živo in bazo znanja.

LiveAgent je najboljša programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in zagotovite svetovno podporo strankam.

Prahajate iz Tawka v LiveAgent?

Ponudnik programske opreme LiveAgent omogoča uporabo večkanalne rešitve za upravljanje klicnih centrov in pomoč strankam. Preizkusite komunikacijske kanale, kot so klepet, klici, video klici in kontaktni obrazci.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

Platforma LiveAgent je namenjena podpori strankam s programsko opremo za klicni center, pomoč strankam, VoIP telefonom, in drugim funkcijam. Ponuja tudi integracije, trende, spletne seminarje, in kontaktne informacije za prodajne stike.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico