Ali potrebujete alternativo storitvi Intercom?

Intercom je odlična programska oprema, ki ponuja platformo za poslovna sporočila. Intercom uporablja chatbote in klepet v živo in je zelo prilagodljiv. Če pa iščete alternativo storitvi Intercom, razmislite o LiveAgent.

Odkrijte našo elegantno univerzalno mapo »Prejeto« z več kot 179 funkcijami službe za pomoč uporabnikom in več kot 40+ integracijami. Z LiveAgent boste videli, da z odlično programsko opremo prihaja tudi odlična storitev za stranke.

Prehod iz storitve Intercom na LiveAgent v le nekaj minutah. Ponujamo nadzorovano selitev Intercom, ki bo vse vaše podatke iz Intercoma uvozila v LiveAgent. Brezplačno in vzelo bo le 5 minut.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

3 razlogi, zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Ugotovite, kako LiveAgent izstopa od drugih možnosti

Union icon

Izboljšano zadovoljstvo

LiveAgent povečuje zadovoljstvo strank in izboljšuje stopnje pretvorbe.

Increase icon

Povečana produktivnost

Z našo univerzalno mapo Prejeto zmanjšajte delovni čas svojih agentov in rešite več poizvedb strank.

Statistic icon

Bogat nabor funkcij

Z več kot 175 funkcijami službe za pomoč uporabnikom bo zagotavljanje podpore mala malica.

undraw social notifications ro8o

Zmogljiva alternativa storitvi Intercom

Dobiti najboljšo vrednost za svoj denar je ključnega pomena, ko iščete odlično programsko opremo za pomoč uporabnikom. Intercom ponuja tri različne osnovne pakete in dodatne funkcije. LiveAgent ponuja 4 osnovna paketa po konkurenčnih cenah, pa tudi dodatne funkcije, kot so integracije socialnih medijev. Če iščete popolno alternativo Intercom, razmislite o LiveAgentu. Na voljo imamo hibridni tok zahtevkov, enotno mapo z vsemi kanali, funkcije poročanja in analize, avtomatizacijo, igranje in še veliko več!

Preizkusite ga še danes

Pridobite pregled podpore za stranke

Oglejte si uporabo, statistiko, ocenite poročila o uspešnosti in se učite iz ocen zadovoljstva strank.

analytics reporting customer support tool

Najhitrejši pripomoček za klepet

Če iščete alternativo interkomu in je hitrost pomembna za vas, je morda LiveAgent tisto, kar iščete. LiveAgent se ponaša z najhitrejšim pripomočkom za klepet na trgu – prikaže se v le 2,5 sekundah.

Pripomoček za hitri klepet je prava pot, če želite obiskovalca spletnega mesta učinkovito pretvoriti v stranko. Po poročilu eMarketer je po uporabi klepeta v živo 35% obiskovalcev spletnega mesta opravilo spletni nakup.

Startup Job
undraw connected world wuay

Smo večjezični

Naša programska oprema je večjezična. LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku. Ne dovolite, da tuji jeziki ustvarjajo oviro med vami in strankami. Pokrili smo vas.

Preizkusite ga še danes

Zakaj bi se zadovoljili z manj?

LiveAgent je najbolj pregledana in najbolje ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Zato je odlična alternativa Intercomu. LiveAgent prihrani čas in denar, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno – na vzpostavljanje smiselnih odnosov s strankami.

man and woman receiving awards

Primerjava LiveAgent s storitvijo Intercom

Preverite, kako se primerjamo z Intercomom na podlagi mnenj strank na Capterra

intercom vs liveagent capterra
Veljavno od 13.01.2020

Oglejte si, zakaj so naše stranke izbrale LiveAgenta za svojo prednostno alternativo storitvi Intercom

Vabimo vas, da preverite, kaj druge stranke govorijo o LiveAgentu. LiveAgent je zbral več kot 2800 mnenj na različnih trgih programske opreme, kot so Capterra, Trustpilot, GetApp, G2, Software Advice.

Primerjajte nas z drugimi možnostmi

Želite videti, kako se merimo z drugimi priljubljenimi rešitvami? Oglejte si naše primerjalne strani in odkrijte vse, kar ponujamo.

Povezani članki zAlternativa Intercom
Create a rule to automatically assign a ticket to agent after reply. Guide included. Get the most of your Live Agent and develop your business successfully.

How to automatically assign a ticket to agent after reply

Learn how to automatically assign tickets to agents after they reply. Follow the recommended method or create a rule in the LiveAgent admin panel for customization.

Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

How to automatically assign a ticket to agent who opened it

Automatically assign tickets to the agent who opened them using the 'agent opened ticket' rule profile. Conditions apply.

Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

How does the chat routing work?

LiveAgent is a comprehensive customer support software with chat routing options for efficient communication and load balancing among agents.

Areto Systems ponuja spletno storitev obdelave kreditnih kartic spletnim podjetjem v več kot 140 različnih državah. Preberite si v članku, zakaj so izbrali ravno storitev LiveAgent.

Areto System

Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Imajo visoko stopnjo zadovoljstva strank in učinkovito upravljanje virov.

Pogosta vprašanja so najpogosteje uporabljene možnosti samopostrežbe, ki so danes na voljo. Če se stran s pogostimi vprašanji uporablja strateško, lahko potrošnikom resnično prinese dodano vrednost.

Kako oblikovati stran s pogostimi vprašanji

Canned messages improve customer communication and business success. LiveAgent offers various tools for customer support and a 14-day free trial.

Decide, which tickets your agents will be able to answer. Learn more how to setup that agents can answer tickets opened from 'To solve' button only.

To solve button

LiveAgent is an integrated customer support software with features like ticketing system, live chat, and voice helpdesk. It offers SSL safety and is accessible from anywhere.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x