Želite migrirati iz Lucep na LiveAgent?

Krijemo vaš hrbet! S pomočjo naše ekipe za podporo preklopite na LiveAgent in začnite uporabljati novo programsko opremo službe za pomoč že danes! Ponujamo vam brezplačno pomožno selitev in vse vaše podatke bomo varno prenesli, da se boste lahko osredotočili na pomoč svojim strankam.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
Data migration from one solution to another

Vse bomo prenesli brezplačno!

Če ste zainteresirani za prenos vaših podatkov v LiveAgent, nas kontaktirajte. Naša ekipa za podporo bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja in vam bo pomagala migrirati podatke. Medtem si lahko odpočijete in počakajte, da mi za vse poskrbimo.

Želite urediti sami?

LiveAgent podpira migracijo vtičnikov za različne programe in trenutno delamo na vtičniku za migracijo iz Lucep. Ostanite z nami za več informacij!

Migrate data to LiveAgent on your own

Kateri tip podatkov lahko migriram iz Lucep?

Ljudje

Migrirajte vaš delovni proces v LiveAgent brez težav.

Oznake

Migrirajte vse oddelke in oznake zahtevkov.

Zahtevke

Migracija zahtevkov, priponk, polj uporabnika in polj zahtevkov.

Ste pripravljeni na migracijo iz Lucep na LiveAgent?

Poglejte nekaj prednosti, ki jih boste dobili s preklopom na LiveAgent

Customer providing review for service on mobile phone

Odlična storitev za stranke

24/7 podpora naših agentov. Tukaj smo, kadarkoli nas boste potrebovali.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Ultimativna rešitev za pomoč strankam

Uporabno orodje, več kot 175 funkcij in preko 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Person collecting papers into the net

Večji prihranki in ROI

Dobite LiveAgent za vedno brezplačno ali izberite enega od naših treh plačljivih paketov.

Multilingual support in LiveAgent

Izberite svoj jezik

Izberite enega od 43 različnih prevodov. LiveAgent podpira tudi pripomočke s prilagajanjem jezika.

Migrirajte svoje podatke iz Lucep še danes

LiveAgent je največkrat s prvim mestom ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da boste svojim strankam zagotovili vrhunsko podporo.

Ime Paketa

Zahtevek

Za majhna podjetja in podjetnike

$15 /mes
Preizkusite
Package Name

Zahtevek+klepet

Najboljše za srednja in velika podjetja

$29 /mes
Preizkusite

Migracija iz ostalih programov?

Migrirajte svoje podatke iz katerekoli programske rešitve, naštete spodaj – brezplačno. preklopite danes. Pokrili vas bomo.

AirCall Birdseed Bitrix24 CallHub CallPage Channels Chaport Crisp Customerly Dashly Drift Extend Freshdesk Front Genesys Gist Gmail Gorgias Groove HappyFox HelpShift Helprace HelpScout HelpCrunch HubSpot Service Hub Intercom Jira Kayako Kustomer LeadDesk LiveCall LiveChat LiveHelpNow LivePerson Lucep Novocall Olark osTicket OTRS Outlook PureChat Qonvo Samanage SmartsUpp SolarWinds SpiceWorks SupportBee Tawk TeamSupport Teamwork Desk Verloop Vision Vocalcom Zendesk Zendesk Talk Zoho Desk Zopim
Povezani članki zLucep migracija
Callhub Migracija

Preselite vaše podatke s CallHub k LiveAgent

LiveAgent je najboljše ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Pridružite se vrhunskim podjetjem in ponudite boljšo podporo strankam z LiveAgent.

Channels Migracija

Migrirate s Channels k LiveAgent?

Želite zamenjati Channels za drugo programsko opremo? Razmislite o LiveAgent kot o vaši novi programski opremi za podporo strankam. Preselite vaše podatke zdaj.

Migracija iz Kustomerja? LiveAgent vam lahko pomaga urejati vse, od elektronske pošte do socialnih medijev in baze znanja. Migrirajte brezplačno še danes.

Razmišljate o migraciji iz Kustomerja?

Programska oprema LiveAgent omogoča večkanalno rešitev za izboljšanje uporabniške izkušnje strank, vzpostavljanje pogovorov in ustvarjanje ločenih baz znanja glede na jezik, izdelek ali blagovno znamko.

Dashly Migracija

Bi se preselili z Dashly k LiveAgent?

Želite preiti z Dashly na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent, poglejte primerjavo in preselite podatke že danes.

Želite preiti z Dashly na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent, poglejte primerjavo in preselite podatke že danes.

Bi se preselili z Dashly k LiveAgent?

LiveAgent je najbolje ocenjena programska oprema za podporo strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University ter ponudite vrhunsko podporo svojim strankam. Različni paketi ponujajo različne funkcije, od brezplačnih do premium storitev.

LiveAgent je rešitev za podporo strankam, ki združuje več platform v enem uporabniškem vmesniku. Preselite podatke iz CallPage k LiveAgent in izkoristite prednosti.

Se selite s CallPage k LiveAgent?

LiveAgent je najbolje ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja. Podpira več jezikov in integracij ter je uporabna za podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in Oxford University. Pridobite brezplačen račun ali izberite plačljivo naročnino za vrhunsko podporo vašim strankam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x