Ali selite svoje podatke iz Zoho Desk?

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Zoho Desk, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Prenos podatkov iz Zoho Desk na LiveAgent je hiter, varen in brezplačen. Selite še danes!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
feeling proud - illustration

Brezplačna pomoč pri selitvi Zoho Desk

Pokličite nas prek klepeta v živo ali e-pošte in nam sporočite, da želite svoje podatke iz Zoho Desk preseliti v LiveAgent. Vse vaše podatke bomo varno preselili brezplačno. Medtem se lahko usedete, sprostite in uživate ob skodelici kave.

Vtičnik na voljo kmalu!

Naši razvijalci si močno prizadevajo zagotoviti vgrajen vtičnik za selitev iz Zoho Desk. Ko je vtičnik pripravljen, boste lahko svoje podatke Zoho Desk preselili v LiveAgent, tako da preprosto kliknete gumb za aktiviranje na nadzorni plošči LiveAgent. Ostanite na tekočem!

monitor plug in - illustration

Kakšne podatke lahko preselim iz programa Zoho Desk?

Ljudje

Preprosto selite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Preselite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Kaj pridobite, ko se preselite iz Zoho Desk

Improve customer happiness - icon

Stellar storitve za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri vseh vaših težavah 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Integrations pricing-icon

Rešitev za pomoč uporabnikom s širokim naborom funkcij

Naša programska oprema ponuja več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom, ki jih dopolnjuje več kot 40 integracij.

Money bag and a coin - icon

Pomemben prihranek in donosnost naložbe

LiveAgent ponuja brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

translator - icon

Večjezična podpora

LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Preselite podatke iz Zoho Desk že danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo

FAQ

Kako lahko migriram z Zoho Desk na LiveAgent?

To migrate from Zoho Desk to LiveAgent, contact our customer support for help or use our migration plugin inside LiveAgent.

What data can you migrate from Zoho Desk to LiveAgent?

LiveAgent allows you to migrate most data such as contacts, tags, departments, attachments, user fields, etc.

How much does it cost to migrate data from Zoho Desk to LiveAgent?

LiveAgent doesn't charge any additional fees for migrating data from Zoho Desk.

Related Articles to Selitev Zoho Desk
LiveAgent ponuja brezplačno selitev podatkov HappyFox, ki jo v celoti izvede osebje tehnične podpore. Preselite podatke iz HappyFoxa že danes.

Želite preseliti podatke iz HappyFoxa?

LiveAgent ponuja pripomočke, prilagodljive jezikom ter brezplačen in ugodne načrte. Podpira 43 jezikov in je najbolj ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020. Pridružite se Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University in pričnite z brezplačno različico. Preselite podatke iz HappyFoxa še danes.

Selitev LiveAgent je enostavna z enim od naših vnaprej vgrajenih vtičnikov. LiveAgent je na voljo v 43 različnih jezikih in podpira jezikovno prilagodljive pripomočke. LiveAgent ponuja večno brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Poslovite se od počasne, slabše programske opreme in pozdravite LiveAgent

LiveAgent ponuja več kot 179 funkcionalnosti za podporo strankam in je na razpolago v 43 različnih jezikovnih prevodih. Ponujajo tudi brezplačni paket in tri druge po ugodnih cenah. Univerzalni nabiralnik prejema sporočila iz vseh kanalov in samodejno pretvori v zahtevke.

LiveAgent je rešitev za podporo strankam, ki združuje več platform v enem uporabniškem vmesniku. Preselite podatke iz CallPage k LiveAgent in izkoristite prednosti.

Se selite s CallPage k LiveAgent?

LiveAgent je programska oprema, ki podpira pripomočke v 43 jezikih. Primerna je za mala podjetja, agencije in velike korporacije ter je bila najbolje ocenjena za pomoč strankam v letu 2020. Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University so nekatera podjetja, ki uporabljajo LiveAgent. Poskusite brezplačno zdaj!

Ali iz Pure Chata prehajate v LiveAgent? Naši agenti za podporo in tehnična ekipa vam bodo z veseljem pomagali pri hitrem in varnem prenosu vseh podatkov Vse brezplačno. Pišite nam že danes in se pogovorite o selitvi podatkov.

Se selite iz Pure Chat na LiveAgent?

LiveAgent je vrhunska rešitev za pomoč uporabnikom in vključuje 175 funkcij ter 40 integracij. Podpira 43 različnih prevodov in omogoča jezikovno prilagodljive pripomočke. Nudi izjemno podporo strankam 24 ur na dan in se prilagaja velikosti podjetja ter panogi. Obstajajo paketi, ki se prilegajo potrebam in velikostim različnih podjetij. Preizkusite LiveAgent.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

LiveAgent je ocenjena kot najboljša programska oprema za SMB v letu 2020. Podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, uporabljajo LiveAgent za zagotavljanje svetovne podpore svojim strankam. Zahtevek za mala podjetja in podjetnike stane $15 / mesec, medtem ko je zahtevek+klepet primeren za mala, srednja in velika podjetja za $29 / mesec. Vse to je mogoče brez kreditne kartice.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Groove, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Podatke iz storitve Groove preselite že danes in zagotovite boljšo pomoč.

Ali želite preseliti podatke iz Groove?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki je na voljo v 43 prevodih. Nudi več kot 179 funkcij in več kot 40 integracij, omogoča pa tudi prilagoditve jezika. Zagotavlja visoko kakovost storitev za stranke 24/7. LiveAgent je tudi donosna naložba z več načrti po ugodni ceni.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico