Ali selite svoje podatke iz Zoho Desk?

LiveAgent ponuja brezplačno selitev Zoho Desk, ki jo v celoti izvaja naše osebje za tehnično podporo. Prenos podatkov iz Zoho Desk na LiveAgent je hiter, varen in brezplačen. Selite še danes!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
feeling proud - illustration

Brezplačna pomoč pri selitvi Zoho Desk

Pokličite nas prek klepeta v živo ali e-pošte in nam sporočite, da želite svoje podatke iz Zoho Desk preseliti v LiveAgent. Vse vaše podatke bomo varno preselili brezplačno. Medtem se lahko usedete, sprostite in uživate ob skodelici kave.

Vtičnik na voljo kmalu!

Naši razvijalci si močno prizadevajo zagotoviti vgrajen vtičnik za selitev iz Zoho Desk. Ko je vtičnik pripravljen, boste lahko svoje podatke Zoho Desk preselili v LiveAgent, tako da preprosto kliknete gumb za aktiviranje na nadzorni plošči LiveAgent. Ostanite na tekočem!

monitor plug in - illustration

Kakšne podatke lahko preselim iz programa Zoho Desk?

Ljudje

Preprosto selite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Zahteve za podporo

Preselite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Kaj pridobite, ko se preselite iz Zoho Desk

Improve customer happiness - icon

Stellar storitve za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri vseh vaših težavah 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Integrations pricing-icon

Rešitev za pomoč uporabnikom s širokim naborom funkcij

Naša programska oprema ponuja več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom, ki jih dopolnjuje več kot 40 integracij.

Money bag and a coin - icon

Pomemben prihranek in donosnost naložbe

LiveAgent ponuja brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

translator - icon

Večjezična podpora

LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Preselite podatke iz Zoho Desk že danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$15 /mo
Preizkusite
Package Name

Zahtevek + Klepet

Za mala podjetja in poklicne tržnike

$29 /mo
Preizkusite ga

Prehod iz druge programske opreme za pomoč uporabnikom?

Brezplačno preselite podatke iz katerega koli od spodaj navedenih ponudnikov rešitev za pomoč uporabnikom. Preklopite še danes. Podprli vas bomo.

AirCall Birdseed Bitrix24 CallHub CallPage Channels Chaport Crisp Customerly Dashly Drift Extend Freshdesk Front Genesys Gist Gmail Gorgias Groove HappyFox HelpShift Helprace HelpScout HelpCrunch HubSpot Service Hub Intercom Jira Kayako Kustomer LeadDesk LiveCall LiveChat LiveHelpNow LivePerson Lucep Novocall Olark osTicket OTRS Outlook PureChat Qonvo Samanage SmartsUpp SolarWinds SpiceWorks SupportBee Tawk TeamSupport Teamwork Desk Verloop Vision Vocalcom Zendesk Zendesk Talk Zoho Desk Zopim
Povezani članki zSelitev Zoho Desk
Selitev s HelpScouta na LiveAgent je prava stvar. Upoštevajte naš vodnik po korakih in to storite sami ali se obrnite na nas, da vam bomo pomagali.

Prehajate iz Help Scouta na LiveAgent?

LiveAgent ponuja vrhunsko storitev za stranke s popolno funkcionalnostjo in več kot 179 funkcijami. Podpira 43 jezikov in omogoča selitev podatkov. Pomembna donosnost naložbe za mala in srednje velika podjetja.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent? Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2, pri zagotavljanju podpore svetovnega razreda.

Se želite preseliti iz LiveChat v LiveAgent?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednje velika podjetja. Podpira 43 jezikov in ima brezplačne in plačljive pakete. Program uporabljajo podjetja, kot so Huawei, BMW in Yamaha. Obstajajo 2 možnosti za zahtevo: Zahtevek za mala podjetja za $15 / mesec in Zahtevek + Klepet za $29 / mesec. LiveAgent tudi omogoča enostavno selitev iz druge programske opreme, kot je NovoCall, Vocalcom, SupportBee ali Groove.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev vaših podatkov s Kayako na LiveAgent. Oglejte si podrobnosti in si zagotovite brezplačno selitev še danes.

Se selite iz Kayako?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja več kot 179 funkcij in več kot 40 integracij. Podpira tudi več kot 43 jezikov, brezplačen načrt in ugodne cene. Preselite svoje podatke iz Kayako in se pridružite zadovoljnim strankam, kot so Huawei, BMW in Yamaha. Preizkusite ga brezplačno zdaj!

Začnite selitev podatkov Zendesk s klikom na preprost drsnik za aktiviranje. Vse vaše zahtevke in vaši agenti bodo varno preneseni v LiveAgent.

Selitev iz Zendeska?

Preselite se iz Zendeska v LiveAgent in izkusite stellarne storitve za stranke, večjezično podporo in popolno rešitev za pomoč uporabnikom. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University.

LiveAgent je najboljša programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, in zagotovite svetovno podporo strankam.

Prahajate iz Tawka v LiveAgent?

Pridružite se LiveAgentu, najbolj ocenjeni programski opremi za pomoč podjetjem. Podpora 24/7, več kot 175 funkcij in 40 integracij. Izberite svoj jezik in izkoristite brezplačno različico.

Želite podatke preseliti iz Gista v drugo rešitev? Oglejte si LiveAgent in si oglejte prednosti. Pričnite z brezplačno preizkusno različico že danes.

Se selite z Gist na LiveAgent?

Najboljša rešitev za pomoč uporabnikom z več kot 175 funkcijami in 40 integracijami. Pridobite LiveAgent brezplačno ali izberite plačljive pakete. Izberite svoj jezik in izvedite več.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x