Tarča

Kaj je tarča?

Včasih je potrebno zabeležiti spremembo vstopnice v kakšnem drugem sistemu (recimo nov odgovor na vstopnico). Tarče so podobne pogojem.

Glede na pogoje, lahko hkrati izvedete več opravil neposredno v LiveAgent (z zagonom pravil) ali pa v drugih aplikacijah skozi programski vmesnik (API).

Frequently asked questions

Kako je definirana tarča?

Tarča je pomemben element, ki vam omogoča pregled, če je bil ciljni rezultat dosežen.

 

Kaj so prednosti uporabe tarč?

Cilji vam pomagajo ugotoviti, če je podjetje uspešno na določenem področju. Morajo biti merljivi, da lahko dobite kvantitativno analizo vašega napredka.

 

Lahko uporabljate tarče v LiveAgent?

Cilje v LiveAgent lahko uporabljate za oceno uspešnosti in preverbo rezultatov podjetja

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
LiveAgent ima stroškovno učinkovito rešitev za integracijo Twitterja. Vstavite svoj Twitter API, da ohranite povezavo in se izognete visokim stroškom.

Obvestilo o integraciji Twitterja

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, odjemalski portal, upravljanje e-pošte, dohodni klicni center in sistem za upravljanje pritožb. Podjetje nudi podporo preko portala za podporo, selitve podatkov, stanje sistema, dnevnik sprememb ter zahteva za predlog. Poleg tega, so na voljo tudi integracije in alternativne možnosti ter brezplačen preizkus. Institucija, katere lastnik je Quality Unit LLC, ponuja tudi blog, glosar, akademijo, predloge in seminarje. Družba ima tudi nagrade in certifikate ter partnerje za VoIP.

Želite vedeti, kako narediti revizijo klicnega centra? Spodaj je osnovni kontrolni seznam revizije klicnega centra, ki ga lahko uporabite v svojem postopku revizije.

Kontrolni seznam za revizijo klicnega centra

Uporaba visoko kakovostnih klicev je ključnega pomena za ohranjanje strank in povečanje prihodkov. Pri upravljanju klicnega centra je treba razviti primere kandidatov, določiti cilje za ekipo in meriti uspešnost. Obstajajo različni kontrolni seznamov, ki pomagajo v organizaciji delovnih procesov in izboljšanju storitve. Ključno je zagotoviti najboljše kakovosti klicev storitve za stranke za izogibanje negativnim ocenam in izgubi strank.

Brezplačna preizkusna različica Liveagent se želi preseliti iz supportbee v liveagent? vam ponujamo migracijo podatkov brezplačno. Pokličite nas in pričnite s selitvijo vaših podatkov še danes!.

Ali želite seliti iz SupportBee v LiveAgent?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč podjetjem s podporo strankam. Podpira veliko jezikov in je prilagodljiva ter ima podporo za podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University. Zdaj lahko prenesete svoje podatke iz SupportBee in se pridružite drugim podjetjem, ki zagotavljajo svetovno podporo strankam. Obstajajo 2 možnosti za zahtevo: Zahtevek za mala podjetja in poklicne tržnike za $15 / mesec in Zahtevek + Klepet za mala podjetja in poklicne tržnike za $29 / mesec. Izvedite več o tem, kako LiveAgent lahko izboljša vašo podporo strankam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico