Ste že naveličani svoje programske opreme za pomoč uporabnikom?

Spoznajte zakaj je LiveAgent najboljša alternativa za Dashly na tržišču.

 • ✓ Brez stroškov postavitve
 • ✓ Podpora strankam 24/7
 • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
 • ✓ Odpoved kadarkoli
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Help desk software comparison
Alternatives background

Iščete alternativo za Dashly?

Iščete drugačno programsko opremo za podporo in komunikacijo s strankami?

LiveAgent je popolna rešitev za podporo strankam za vaše podjetje. Ponudite podporo in komunicirajte s strankami preko več kanalov, kot so elektronska pošta, klepet v živo ali celo preko Instagram-a. Prehod k LiveAgent je enostaven in hiter.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Komunikacijska marketinška platforma z vgrajenim klicnim centrom.
Odkrijte LiveAgent.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software
Person deciding between two solutions

Zmogljiva alternativa za Dashly

Pridobite več za vaše podjetje. LiveAgent je odlično komunikacijsko orodje, ki podpira elektronsko pošto, družbena omrežja, bazo znanja, klepet v živo in klicni center. Z več kot 175 funkcijami in več kot 40 integracijami, bo vaše podjetje imelo vse za nudenje podpore.

Vse to pride po ceni, ki vas ne bo prestrašila.

Boljša podpora za stranke

Podpora strankam je pomemben del vsakega uspešnega podjetja, zato se je ne sme zanemariti. Z uporabo posebne programske opreme za ponujanje boljše podpore strankam lahko povečate zadovoljstvo strank in povrnitev investicije.

Ohranite stranke srečne s pravo programsko opremo.

Customer providing review for service on mobile phone

3 razlogi zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Večje zadovoljstvo

LiveAgent poveča zadovoljstvo strank in število konverzij.

Povečana produktivnost

Prihranite čas vašim agentom in z univerzalnim predalom rešite več zahtevkov vaših strank.

Bogat nabor funkcij

Več kot 175 funkcij, da bo vaše delo enostavnejše in bolj prijetno.

Do more customer support for less money

Dobite več za pošteno ceno

Če boste svojemu podjetju omogočili vrhunsko programsko opremo za komunikacijo in pomoč strankam, to ne pomeni, da vas bo udarilo po žepu. LiveAgent vam ponuja tri plačljive pakete, ki vsebujejo orodja, funkcije in integracije, ki vam bodo pomagale nuditi boljšo podporo.

Poglejte si naše pakete in spoznajte več.

Iščete boljšo programsko opremo za pomoč uporabnikom?

LiveAgent je najbolje ocenjena programska oprema za podporo strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Bodite blizu vašim strankam in jim ponudite hitrejšo podporo z LiveAgent.

Ready to switch to LiveAgent

Poglejte si zakaj se podjetja odločajo za prehod na LiveAgent

Primerjate LiveAgent z drugo programsko opremo

Vas zanima kako se odrežemo v primerjavi z drugimi rešitvami za klepet v živo? Preverite naše primerjalne strani in si poglejte, kaj ponujamo.

  Povezani članki zDashly alternativa
  Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

  How does the chat routing work?

  LiveAgent is a comprehensive customer support software with chat routing options for efficient communication and load balancing among agents.

  Decide, which tickets your agents will be able to answer. Learn more how to setup that agents can answer tickets opened from 'To solve' button only.

  To solve button

  LiveAgent is an integrated customer support software with features like ticketing system, live chat, and voice helpdesk. It offers SSL safety and is accessible from anywhere.

  Create a rule to automatically assign a ticket to agent after reply. Guide included. Get the most of your Live Agent and develop your business successfully.

  How to automatically assign a ticket to agent after reply

  Learn how to automatically assign tickets to agents after they reply. Follow the recommended method or create a rule in the LiveAgent admin panel for customization.

  Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

  How to automatically assign a ticket to agent who opened it

  Automatically assign tickets to the agent who opened them using the 'agent opened ticket' rule profile. Conditions apply.

  Areto Systems ponuja spletno storitev obdelave kreditnih kartic spletnim podjetjem v več kot 140 različnih državah. Preberite si v članku, zakaj so izbrali ravno storitev LiveAgent.

  Areto System

  Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Imajo visoko stopnjo zadovoljstva strank in učinkovito upravljanje virov.

  Pogosta vprašanja so najpogosteje uporabljene možnosti samopostrežbe, ki so danes na voljo. Če se stran s pogostimi vprašanji uporablja strateško, lahko potrošnikom resnično prinese dodano vrednost.

  Kako oblikovati stran s pogostimi vprašanji

  Canned messages improve customer communication and business success. LiveAgent offers various tools for customer support and a 14-day free trial.

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  Start Free Trial x