Potrebujete alternativo HappyFox?

HappyFox je odlična programska oprema za pomoč uporabnikom s funkcijami zahtevkov in upravljanjem znanja ter intuitivnim vmesnikom. Če pa iščete alternativo HappyFox, razmislite o LiveAgentu.

V LiveAgent-u se zavedamo, da z odlično programsko opremo pridejo tudi odlične storitve za stranke. Zato smo ustvarili popolno programsko opremo za pomoč uporabnikom, ki bo hkrati povečala produktivnost vaše službe za stranke, povečala zadovoljstvo strank in prihranila denar. Odkrijte moč univerzalne mape »Prejeto«, funkcije avtomatizacije, hibridni vstopnični sistem, funkcije poročanja in še veliko več.

LiveAgent je nudil podporo več kot 15.000 podjetjem in 150 milijonov končnih uporabnikov po vsem svetu. Pridružite se jim pri zagotavljanju vrhunskih storitev za stranke. Mi vam vse skupaj še olajšamo.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
Person deciding between two solutions

Zmogljiva alternativa HappyFox

LiveAgent izkorišča moč univerzalne mape »Prejeto«, hibridnega vstopničnega sistema, avtomatizacije, analitike, poročanja in igranja. Je tudi večjezičen. LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Dajte svoji podpori strankam spodbudo, ki jo potrebuje z LiveAgent še danes.

Izvedite več

Najhitrejši pripomoček za klepet

Če iščete alternativo HappyFox in je hitrost pomembna za vas, je morda LiveAgent tisto, kar iščete. LiveAgent se ponaša z hitrejšim pripomočkom za klepet na trgu – prikaže se v le 2,5 sekundah.

Pripomoček za hitri klepet je prava pot, če želite obiskovalca spletnega mesta učinkovito pretvoriti v stranko. Po poročilu eMarketer je po uporabi klepeta v živo 35% več ljudi opravilo nakup prek spleta. To je zato, ker lahko kupci takoj odgovorijo na njihova vprašanja pred nakupom.

The fastest live chat on the market

Razlogi, zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Ugotovite, kako LiveAgent izstopa od drugih možnosti

Izboljšano zadovoljstvo

LiveAgent povečuje zadovoljstvo strank in izboljšuje stopnje pretvorbe.

Povečana produktivnost

Z našo univerzalno mapo Prejeto zmanjšajte delovni čas svojih agentov in rešite več poizvedb strank.

Velik nabor uporabnih funkcij

Z več kot 179 funkcijami službe za pomoč uporabnikom bo zagotavljanje podpore mala malica.

Do more customer support for less money

Z LiveAgent dobite več za manj

Dobiti najboljšo vrednost za svoj denar je ključnega pomena, ko iščete odlično programsko opremo za pomoč uporabnikom. Če iščete konkurenčno alternativo HappyFox, razmislite o LiveAgentu. Naša programska oprema vam omogoča, da povečate produktivnost in zadovoljstvo strank v službi za stranke, hkrati pa prihranite denar. Preizkusite LiveAgent še danes. Z LiveAgent dobite več za manj.

Izvedite več

Zakaj bi se zadovoljili z manj?

LiveAgent je najbolj pregledana in najbolje ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Zato je odlična alternativa HappyFoxu. LiveAgent prihrani čas in denar, tako da se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno – na vzpostavljanje smiselnih odnosov s strankami.

Ready to switch to LiveAgent

Primerjava LiveAgent in HappyFox

Preverite, kako se primerjamo s HappyFoxom na podlagi mnenj strank na Capterra

comparison between LiveAgent and HappyFox

Veljavno od 23.01.2020

Oglejte si, zakaj so naše stranke izbrale LiveAgent kot svojo najprimernejšo alternativo HappyFox

Primerjajte nas z drugo programsko opremo za pomoč uporabnikom

Želite videti, kako se merimo z drugimi priljubljenimi rešitvami službe za pomoč uporabnikom? Oglejte si naše primerjalne strani in odkrijte vse, kar ponujamo.

  Povezani članki zAlternativa HappyFox
  Decide, which tickets your agents will be able to answer. Learn more how to setup that agents can answer tickets opened from 'To solve' button only.

  To solve button

  LiveAgent is an integrated customer support software with features like ticketing system, live chat, and voice helpdesk. It offers SSL safety and is accessible from anywhere.

  Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

  How does the chat routing work?

  LiveAgent is a comprehensive customer support software with chat routing options for efficient communication and load balancing among agents.

  Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

  How to automatically assign a ticket to agent who opened it

  Automatically assign tickets to the agent who opened them using the 'agent opened ticket' rule profile. Conditions apply.

  Areto Systems ponuja spletno storitev obdelave kreditnih kartic spletnim podjetjem v več kot 140 različnih državah. Preberite si v članku, zakaj so izbrali ravno storitev LiveAgent.

  Areto System

  Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Imajo visoko stopnjo zadovoljstva strank in učinkovito upravljanje virov.

  Pogosta vprašanja so najpogosteje uporabljene možnosti samopostrežbe, ki so danes na voljo. Če se stran s pogostimi vprašanji uporablja strateško, lahko potrošnikom resnično prinese dodano vrednost.

  Kako oblikovati stran s pogostimi vprašanji

  Canned messages improve customer communication and business success. LiveAgent offers various tools for customer support and a 14-day free trial.

  Create a rule to automatically assign a ticket to agent after reply. Guide included. Get the most of your Live Agent and develop your business successfully.

  How to automatically assign a ticket to agent after reply

  Learn how to automatically assign tickets to agents after they reply. Follow the recommended method or create a rule in the LiveAgent admin panel for customization.

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  Start Free Trial x