Say goodbye to slow, subpar software

Switch to LiveAgent & we’ll migrate your data from Drift for free.

  • ✓ No setup fee    
  • Customer service 24/7    
  • ✓ No credit card required    
  • ✓ Cancel any time
Used by
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
LiveAgent migration animation
Migration background

Prehod iz Drifta v LiveAgent?

Z našo pomočjo se premaknite iz Drifta v LiveAgent. Ponujamo vam brezplačno selitev Drift s pomočjo naše podporne skupine. Pišite nam in pričnite s prenosom podatkov danes.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Data migration from one solution to another

Prenos podatkov poteka znotraj sistema

Kadarkoli se lahko obrnete na naše podporno osebje in se pogovorite o vaši brezplačni selitvi podatkov z Drifta na LiveAgent. Med prenosom vseh vaših podatkov si lahko oddahnete – brezplačno. Ne skrbite, vaši podatki so pri nas na varnem in kmalu lahko začnete uporabljati LiveAgent.

Bi radi selitev opravili sami?

LiveAgent ponuja vtičnike za selitev za številne rešitve službe za pomoč uporabnikom. Trenutno delamo na vtičniku za selitev Drift za LiveAgent. Ostanite z nami za več informacij.

Migrate data to LiveAgent on your own

Kakšne podatke lahko preselim iz Drifta?

Ljudje

Preprosto selite agente, skrbnike, končne uporabnike in stranke.

Oznake

Preselite vse oznake svojega oddelka in zahtevkov.

Zahtevki za podporo

Selite zahtevke, priloge, uporabniška polja in polja zahtevkov.

Se selite z Drifta na LiveAgent?

Customer providing review for service on mobile phone

Vrhunska storitev za stranke

Naši agenti so vam pripravljeni pomagati pri vseh vaših težavah 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Rešitev za pomoč strankam s popolno funkcionalnostjo

Naša programska oprema ponuja  več kot 179 funkcij službe za pomoč uporabnikom, ki jih dopolnjuje več kot 40 integracij.

Person collecting papers into the net

Pomemben prihranek in donosnost naložbe

LiveAgent ponuja brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Multilingual support in LiveAgent

Več podprtih jezikov

LiveAgent je na voljo v 43 prevodih v različne jezike (nekateri delno) in podpira pripomočke, ki jih je mogoče prilagoditi jeziku.

Preselite svoje podatke iz Drifta še danes

LiveAgent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Package Name

Zahtevek+Klepet

Idealno za mala in srednje velika podjetja

$29 /mo
Package Name

Vse vključeno

Idealno za podjetja vseh velikosti in velika podjetja

$39 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zSelitev Drift
Migracija iz Kustomerja? LiveAgent vam lahko pomaga urejati vse, od elektronske pošte do socialnih medijev in baze znanja. Migrirajte brezplačno še danes.

Razmišljate o migraciji iz Kustomerja?

LiveAgent ponuja večkanalni komplet orodij za podporo agentom in zadovoljstvo strank. S tem lahko pokrijete najpogostejše komunikacijske kanale in organizirate stike, skupine ter profile agentov s pomočjo oznak. Poleg tega je mogoče integrirati s več kot 140 aplikacijami, kar bo poenostavilo delovne procese in olajšalo delo. Poskusite zdaj.

LiveAgent ponuja brezplačno selitev podatkov Freshdesk. Vsi vaši zahtevke, agenti in povratne informacije iz Freshdeska bodo samodejno premaknjeni v LiveAgent.

Se selite iz Freshdeska?

LiveAgent is a customer support software used by companies such as Huawei, BMW, Yamaha, and Oxford University. It offers packages for small businesses and professional marketers, ranging from $15 to $29 per month, with features including ticket and chat support. LiveAgent boasts an impressive client list and offers a free trial without requiring a credit card. They also offer free data migration for businesses transferring from other customer support software such as Zendesk or Intercom.

Ali želite iz Outlooka preiti na enotno rešitev za podporo strankam? Oglejte si in izvedite več o selitvi podatkov na LiveAgent.

Se selite iz Outlooka?

LiveAgent je orodje za komunikacijo s strankami, ki ga priporoča številnih podjetij. Uporaba LiveAgent-a je povečala zadovoljstvo in prodajo strank. LiveAgent pomaga pri lažji komunikaciji s strankami, podpira več kanalov komunikacije, omogoča statistični pregled potreb strank in hitro odzivnost. Orodje je cenovno ugodno in enostavno za uporabo, ter izboljšuje produktivnost. Nekateri uporabniki so poročali o pomembnih izboljšavah, vključno s povečanjem stopnje konverzij in zmanjšanje časa za odgovore na elektronska sporočila.

Selitev LiveAgent je enostavna z enim od naših vnaprej vgrajenih vtičnikov. LiveAgent je na voljo v 43 različnih jezikih in podpira jezikovno prilagodljive pripomočke. LiveAgent ponuja večno brezplačen načrt, pa tudi tri druge načrte po ugodni ceni.

Poslovite se od počasne, slabše programske opreme in pozdravite LiveAgent

LiveAgent ponuja več kot 179 funkcionalnosti za podporo strankam in je na razpolago v 43 različnih jezikovnih prevodih. Ponujajo tudi brezplačni paket in tri druge po ugodnih cenah. Univerzalni nabiralnik prejema sporočila iz vseh kanalov in samodejno pretvori v zahtevke.

Želite preseliti podatke s Front-a na drugo platformo? Poglejte si LiveAgent in njegove prednosti. Začnite z brezplačno poskusno uporabo že danes.

Migrirati s Front-a?

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki podpira 43 jezikov in se lahko uporablja kot nadomestilo za Outlook ali osTicket. Za večje podjetja je na voljo paket Ticket+Chat za 29 dolarjev na mesec, medtem ko je vstopnica na voljo za 15 dolarjev na mesec za mala podjetja in samostojne podjetnike. LiveAgent je najboljše izbira za podjetja, kot so Huawei, BMW in Yamaha. Podjetjem ponuja možnost integracije z več kot 140 aplikacijami in večkanalnim sistemom za zahtevke. Podjetjem pomaga zagotavljati takojšnje odgovore in zadovoljstvo strank.

Želite podatke preseliti iz Helpshifta na drugo rešitev? Oglejte si storitev LiveAgent in njegove prednosti. Začnite brezplačen preizkus še danes.

Selitev iz storitve Helpshift?

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednja podjetja z večkanalnim pristopom in klepetom v živo, ki omogoča hitro in enostavno pomoč strankam. Ponuja tudi druge funkcije, kot so e-pošta, vstopnični sistem in podpora na družabnih omrežjih. LiveAgent je primeren za SMB podjetja in startupe, ter podpira pripomočke v 43 jezikih. Obstajajo različne možnosti plačila, vključno z brezplačno preizkusno različico ter plačljivimi možnostmi Small, Medium in Large Business. Do vseh funkcij lahko dostopate preko enostavne in prilagodljive instrumentne plošče.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico