Blogger

Kaj je Blogger?

Blogger je brezplačen sistem za upravljanje spletnih vsebin, ki se uporablja za ustvarjanje spletnih dnevnikov. Uporabniki lahko uporabljajo svoje poddomene po meri. Vse objave v blogu so časovno označene in jih je mogoče urejati. Blogger je poleg standardnih funkcij spletnega dnevnika združljiv tudi z drugimi Google produkti.

Blogger je znan po svoji enostavnosti za uporabo, tudi za začetnike, ki lahko ustvarijo in vzpostavijo delujoč spletni dnevnik v manj kot 10 minutah. To je tisto, zaradi česar je to ena izmed najbolj priljubljenih izbir, ko gre za blog CMS.

Kako lahko uporabljate Blogger?

Bi radi ustvarili osebni ali poslovni blog? Blogger vam pri tem zlahka pomaga. Odločite se, ali želite ustvariti osebni, poslovni, nišni ali pridruženi spletni dnevnik. Izberite ime in začnite pisati  članke, ocene in veliko več.

Ustvarjanje spletnega dnevnika po meri je lahko zelo učinkovit način za promocijo vašega podjetja, ne glede na panogo. Objave v spletnih dnevnikih in mnenja lahko uporabite za širjenje znanja o vaših izdelkih in storitvah. Dodate lahko tudi partnerske povezave ali pa vas sponzorirajo druga podjetja, da dodatno zaslužite.

Namensko usmerjen blog pozna svoje ciljno občinstvo hkrati pa natančno ve, kaj se pričakuje od izdelka ali storitve. Zlato pravilo je, da pišete koristno in natančno vsebino, namesto da pišete samo zaradi nje. Poleg tega je bloge mogoče povezati z drugimi komunikacijskimi kanali, kot so socialna omrežja, spletne strani trgovin in podpora strankam.

LiveAgent vam lahko pomaga razširiti  podporo za stranke s pripomočkom za klepet v živo, ki ga z Blogger lahko preprosto postavite v svoj blog. Klepet v živo je odlično orodje za zagotavljanje učinkovite in zanesljive podpore strankam, ki brskajo po vašem blogu. Preprosta koda, nameščena na vašem spletnem mestu, bo zagotovila, da bodo vsa vprašanja kupcev rešena hitro in v zadovoljstvo kupca.

LiveAgent ponuja enega najhitrejših pripomočkov za klepet v živo na trgu, pri čemer je klepet prikazan s hitrostjo 2.5 sekund. Že samo hitrost vam bo zagotovila, da boste poizvedbe strank prešli hitreje kot običajno. Poleg tega je popolnoma povezan z večkanalnim sistemom za zahtevke LiveAgent v multi-kanalnem sistemu za zahtevke in poln uporabnih funkcij za produktivnost, zaradi katerih je komunikacija enostavna.

Izkoristite gumbe za klepet po meri, ki dopolnjujejo obliko vašega spletnega dnevnika ali ustvarite in naložite svojega, da dobite edinstven videz. Odgovorite hitreje s ogledom tipkanja v realnem času, ki vam omogoča, da vidite, kaj stranke tipkajo, preden pritisnejo gumb za pošiljanje. Proaktivna povabila na klepet bodo zagotovila, da bo vaš klepet v živo opazen in lahko poveča učinek s pozivi k dejanju.

Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Katere so prednosti integracije Blogger?

  • Povečano sodelovanje strank
  • Pozivi k akciji s proaktivnimi povabili na klepet
  • Super hiter pripomoček za klepet v živo
  • Oblikovanje klepeta po meri, ki ustreza stilu vašega bloga

Looking to chat more with your audience?

Get a fully features live chat widget on your website. Increase engagement with LiveAgent's lightning fast live chat today.

Kako integrirati Blogger z LiveAgent klepet v živo

Integracija klepeta v živo LiveAgent v Blogger je prav tako enostavna, kot nastavitev vašega novega spletnega dnevnika. Vse, kar morate storiti, je ustvariti gumb za klepet v LiveAgent in ga postaviti v kodo spletnega dnevnika. Upoštevajte spodnja navodila, če želite izvedeti, kako to naredite.

  • Odprite račun LiveAgent in pojdite na Konfiguracija> Klepet> Gumbi za klepet in kliknite oranžni gumb Ustvari na vrhu, da začnete ustvarjati gumb za klepet v živo. Odpre se okno za ustvarjanje gumba za klepet.
Nastavitve gumba za klepet v konfiguraciji LiveAgent
Ustvarite nov gumb za klepet
  • Zdaj lahko izberete želeno obliko gumba za klepet. Izberite med več slogi gumbov za klepet – Bubble, Side, Corner, Inline ali preskočite izbor in naložite svoje oblikovanje po meri. To lahko storite s klikom na zavihek Po meri. Sliko lahko naložite iz galerije ali pa napišete svojo kodo HTML. Ko se odločite, izberite gumb za klepet in preusmerjeni boste na konfiguracijo gumba.
Galerija gumbov za klepet v konfiguraciji klepeta v živo LiveAgent
galerija gumbov za klepet
  • V razdelku za konfiguracijo lahko poimenujete gumb in izberete oddelek, odgovoren za dohodne klepete strank. Izberete lahko tudi jezik okna za klepet, od kupcev zahtevate informacije tako, da izpolnijo obrazec, izberete največjo dolžino čakalne vrste in druge možnosti. Vse je dobro razloženo v konfiguraciji. Ko končate, lahko predogledate in preizkusite, da najprej testirate ali kliknete gumb Shrani, da končate postopek ustvarjanja.
Konfiguracija gumba za klepet LiveAgent z več možnostmi
Konfiguracija gumba za klepet
  • Zdaj, ko je gumb za klepet končan in shranjen, kliknite zavihek Integracija na levi strani v oknu. Našli boste ustvarjeno integracijsko kodo. Kopirajte kodo in jo prilepite v kodo spletnega dnevnika Blogger. Če niste prepričani, kje najti kodo spletnega dnevnika, sledite naslednjim korakom.
Koda za integracijo gumba za klepet v živo v konfiguraciji LiveAgent
Koda za integracijo gumba za klepet
  • Pojdite v Blogger in z gumbom za klepet v živo izberite spletni dnevnik, ki ga želite posodobiti. Nato na levi strani izberite Tema in kliknite puščico poleg gumba Prilagodi. Izberite Uredi HTML in dobili boste dostop do kode spletnega dnevnika.
Uredi HTML opcija v nastavitvah Blogger teme
Blogger konfiguracija
  • Zdaj preprosto kopirajte in prilepite kodo v kodo bloga. Pomaknite se navzdol do konca in mimo njega zgoraj </body>. Nato v zgornjem desnem kotu kliknite gumb Shrani.
Blogger koda z gumbom za klepet vstavljena
Blogger koda z gumbom za klepet

To je to, gumb za klepet je pripravljen na spletnem mestu Blogger. Zdaj se lahko enostavno lotite vseh vprašanj strank. Če si želite ogledati druge možnosti umestitve gumba za klepet, si to oglejte tukaj.

Si želite izvedeti več o LiveAgent klepetu v živo ali drugih funkcijah? Oglejte si našo stran o funkcijah klepeta v živo ali našo stran o klepetu v živo in videli boste, kaj še lahko naredi in kako lahko izkoristite njegove prednosti.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Blogger?

Blogger je brezplačen in priljubljen blog in CMS (platforma sistema za upravljanje vsebin). Znan je po svoji enostavnosti za uporabo. Manj kot 10 minut traja, da novi uporabniki začnejo pisati svoje prve objave v spletnem dnevniku z Bloggerjem.

Ali lahko v Blogger dodate gumb za klepet v živo?

Da, gumb za klepet v živo lahko enostavno postavite na svoje blogersko spletno mesto. Vse, kar morate storiti, je, da vzpostavite račun LiveAgent in ustvarite nov gumb za klepet. Traja le nekaj minut. Več o postopku najdete v tem članku

Ali lahko integrirate Blogger z LiveAgent?

V svoj spletni dnevnik lahko vključite pripomoček za hitri klepet LiveAgent in začnete odgovarjati na vprašanja strank in bralcev. Za to potrebujete le nekaj minut.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO
Kako stopiti v stik s službo za stranke Blogger prek e-pošte, podpore za klepet v živo, telefonske številke, podpore za družabne medije in podpore za samopostrežne storitve.

Stiki v službi za pomoč uporabnikom Blogger

Podjetje Blogger ne ponuja podpore preko e-pošte, klepeta v živo ali klicnega centra. Lahko pa se obrnete na njihovo bazo znanja ali forum. Za podporo prek družbenih medijev lahko obiščete njihove profile na Instagramu, Facebooku ali Twitterju. Sporazumi o ravni storitev za elektronsko pošto, klepet v živo in klicni center niso na voljo.

Z našimi 10 privlačnimi e-poštnimi predlogami, ki bodo zagotovo izstopali v prenatrpanem nabiralniku, samozavestno predstavite svojo naslednjo idejo za gostujoče bloganje.

Predloge e-pošte za bloganje gostov

Bloganje gostov je učinkovita taktika vsebinskega trženja, ki lahko pomaga zgraditi boljšo prepoznavnost blagovne znamke, povišati uvrstitev SEO in privabiti ciljno publiko. Objave gostov koristijo tako založnikom kot blogerjem. Za uspešno pridobitev objave gostov je ključnega pomena učinkovita e-pošta z zadevo in predlogi. Obstaja več predlogov e-pošte, ki bi jih bilo smiselno uporabiti v tem primeru.

Brezplačna klepetalnica za spletno stran je del spletne strani, kjer lahko uporabniki v realnem času komunicirajo z drugimi. Uporabniki v eni klepetalnici imajo pogosto skupne interese.

Brezplačna klepetalnica za spletne strani

LiveAgent ponuja brezplačno klepetalnico v živo kot del programske opreme za pomoč strankam, ki omogoča komunikacijo v realnem času med strankami in predstavniki ter izboljšanje izkušnje strank. Podjetja lahko s tem zagotavljajo odlično podporo in izstopajo pred konkurenco. Ponudijo 15 funkcij klepeta v živo, med drugim proaktivna povabila, oblikovanje gumbov in oken za klepet ter pregled klepetov. Klepet v živo je pomemben kanal za dostavo storitev za stranke, saj omogoča skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent ponuja tudi brezplačno različico odjemalca za klepet, ki omogoča upravljanje komunikacije z enega mesta in je enostavna in poceni rešitev za povezovanje z ljudmi po vsem svetu. Spletni klepet v živo je na voljo v različnih oblikah, kot so spletni, glasovni in video klepet.

Spletne klepetalnice ali klepetalni kanali so izrazi, ki opisujejo virtualno mesto za spletno komunikacijo med uporabniki s skupno temo.

Spletna klepetalnica

LiveAgent je orodje za klepetalnice na spletu, ki omogoča hitro storitev za stranke v realnem času. Nudi številne funkcije, kot so proaktivna povabila in oblikovanje gumbov in oken za klepet, ki izboljšujejo podporo strankam. Brezplačen spletni klepet pa pomaga pri zmanjševanju števila opuščenih košaric in povečuje produktivnost storitev za stranke. LiveAgent je del celotnega nabora programske opreme za pomoč strankam, ki je ugodna in ima konkurenčno prednost.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.