Brezplačen preizkus
 • Predloge
 • Predloga e-pošte z zahtevo za povratne informacije

Predloga e-pošte z zahtevo za povratne informacije

V današnji digitalni dobi morate svoje stranke obravnavati, kot da so vaši partnerji. Ne porabite preveč časa za pogovore, raje poslušajte svoje stranke! Vaše trenutne in potencialne stranke vam lahko zagotovijo veliko informacij, ki vam bodo pomagale povečati prodajo, ustvariti več visokokakovostnih potencialnih strank in preprosto izboljšati zvestobo strank.

Za to lahko uporabite enega najbolj osnovnih in učinkovitih komunikacijskih kanalov – in sicer e-pošto.

Predloga e-pošte z zahtevo za povratne informacije
LiveAgent vam omogoča pošiljanje e-pošte in vnaprej pripravljenih sporočil

Morda si mislite: “No, z našim e-poštnim marketingom že dobro opravljamo svoje delo.” Možno je, vendar je vedno prostor za izboljšave. Zakaj ne bi z e-poštnimi sporočili okrepili svoj odnos s stiki na vašem seznamu, da bi ti ostali dlje zvesti in postali bolj aktivni? Obstaja določena vrsta e-pošte, imenovana e-poštno sporočilo z zahtevo za povratne informacije, ki vam lahko pomaga pri interakciji in vzpostavitvi smiselnih povezav s potencialnimi in obstoječimi strankami.

E-poštno sporočilo z zahtevo za povratne informacije je preprost in ustvarjalen način, da pritegnete svoje stranke in pridobite njihove povratne informacije, kar vam lahko pomaga izboljšati prihodnja marketinška sporočila in izdelek.

Kaj je e-poštno sporočilo z zahtevo za povratne informacije? Zakaj je pomembno?

Preden greste v podrobnosti, je treba pojasniti, zakaj je zbiranje povratnih informacij od vaših strank tako pomembno. Dolgo časa podjetja niso vlagala časa ali sredstev v spoznavanje svojih strank.

To je napaka, ker spraševanje strank o njihovem mnenju omogoča, da izveste več o ljudeh, ki so pripravljeni kupiti vaše izdelke. To na primer vključuje, kakšne so njihove potrebe in kako jih je mogoče zadovoljiti.

Zato je glavna ideja zaprositi za povratne informacije pridobiti dragocene informacije iz prve roke, ki vam bodo pomagale izboljšati in nadalje razvijati vaše podjetje, izdelke ali storitve.

Če povprašate svoje trenutne stranke za povratne informacije, lahko ugotovite, ali so zadovoljne, kaj je mogoče izboljšati in katere njihove potrebe niso zadovoljne.

Predloga e-pošte z zahtevo za povratne informacije
LiveAgent se integrira z NiceReply in vam omogoča zbiranje povratnih informacij z vsakim e-poštnim sporočilom, ki ga pošljete

Analiziranje vseh teh informacij in sprejemanje pametnih zaključkov vam bo omogočilo:

 • Razumeti svoje stranke. Proaktivno poslušanje vaših strank vam bo omogočilo, da jih bolje spoznate in razumete kot potrošnike. Izvedeli boste lahko, kaj pričakujejo od vaših storitev, in raziskali njihove potrebe. Ne gre samo za poslušanje pritožb ali poizvedb.
 • Ohranite obstoječe stranke. Za tiste, ki se počutijo poslušane in cenjene, je veliko večja verjetnost, da bodo ostali zvesti vašemu podjetju. Poskrbite, da se stranke tako počutijo tako, da redno sprašujete za njihovo mnenje in, kadar je le mogoče, predstavite izboljšave, ki jih predlagajo.
 • Povečajte zvestobo obstoječih strank. Izboljšanje uporabniške izkušnje s poslušanjem in odzivom na njihove potrebe bo pripomoglo k povečanju njihove stopnje zadovoljstva z vašim podjetjem. S povečanjem zvestobe strank na ta način lahko pridobite ambasadorje blagovnih znamk, ki bodo vaše storitve priporočali drugim.

Kako naj torej svoje stranke prosite za povratne informacije? Z uporabo dobre stare elektronske pošte.

Primeri vrstic z zadevo za predloge e-poštnih zahtev za povratne informacije

 • Radi bi izvedeli vaše mnenje o [product/service]
 • Kako nam je šlo, [name]?
 • Radi bi izvedeli vaše mnenje o [product/service/company]
 • Hvala za nakup [product/service]. Kakšna je bila vaša storitev?
 • Moramo se pogovoriti, [name]…
 • Kakšne so bile vaše izkušnje?
 • Torej, kaj mislite?
 • Preglejte svojo izkušnjo s [company]
 • Imate [amount of time], da delite svoje misli o [product/service]

Ideje predlog e-poštnih zahtev za povratne informacije

E-poštna predloga za zahtevo za povratne informacije – po skupnem projektu

Predloga e-pošte z zahtevo za povratne informacije »Kako nam je šlo«.

Ocenite izdelke, ki ste jih kupili, predlogo za e-pošto z zahtevo za povratne informacije

Zahvaljujemo se vam za e-poštno predlogo za povratne informacije o skupnem projektu

Delite svoje misli prek predloge za video e-pošte z zahtevo za informacije

Predloga e-pošte z zahtevo za povratne informacije – nasveti in najboljše prakse, ki jih je treba upoštevati

Postavite temelje za iskrenost

Preden začnete zastavljati vprašanja, pojasnite, kako pomembno je za vas dodati vrednost svojemu izdelku ali storitvi. Povejte svojim strankam, da se želite učiti iz njihovih izkušenj, da boste lahko še naprej izboljševali in zagotovili dobro storitev v prihodnosti.

Vnaprej izrazite svojo hvaležnost in svojim strankam sporočite, da razumete, da je njihov čas dragocen, zato boste resnično cenili vsako povratno informacijo, ki vam jo posredujejo.

Vprašajte stranke, kateri elementi/funkcije so jim všeč

Odgovori na to vprašanje vam bodo pomagali prepoznati vse “dobre” stvari, ki jih počnete.

Vprašajte stranke, kaj bi želeli odstraniti

Ta točka je ključna. Gre za to, da svoje stranke vprašate, kateri deli nakupovalne/storitvene izkušnje jim niso bili všeč.

Bodite posebno pozorni na te odgovore. Če ne boste upoštevali nasveta, ne boste imeli opravičila, če se kaj podobnega ponovi z drugimi strankami.

E-poštno sporočilo z zahtevo za povratne informacije – pogosto zastavljena vprašanja

Kdaj morate poslati e-pošto z zahtevo za povratne informacije?

Čas razrešitve

Res je odvisno od posebnosti vašega izdelka ali storitve. Ne čakajte predolgo, saj bodo vaše stranke verjetno pozabile na izkušnjo, ki so jo imeli z vašim podjetjem (razen če je bila še posebej negativna). Pošiljanje e-pošte z zahtevo za povratne informacije do 5 dni po nakupu je dobra ideja.

Ali naj pošljem e-pošto z zahtevo za povratne informacije, tudi če vem, da določena stranka ni zadovoljna z mojim izdelkom/storitev?

Stopnja odhajanja žalosten obraz

Da, skrbeti morate za izkušnje vseh vaših strank in ne prezreti tistih, ki so izrazili negativno mnenje o vašem izdelku ali storitvi. Vse negativne povratne informacije je treba temeljito analizirati in ukrepati, da bi vam pomagali izboljšati svoje izdelke in storitve.

Ready to put our feedback request templates to use?

LiveAgent is the most reviewed and #1 rated help desk software for small to medium-sized businesses. Try it today with our free 14-day trial. No credit card required.

Free Trial
{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “Kdaj morate poslati e-pošto z zahtevo za povratne informacije?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Priporočljivo je, da pošljete e-pošto z zahtevo za povratne informacije do 5 dni po nakupu. Tako stranke ne pozabijo na interakcijo z vašim podjetjem. Je pa odvisno od posebnosti vašega izdelka ali storitve. ” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Ali naj pošljem e-pošto z zahtevo za povratne informacije nezadovoljni stranki?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Da, pozorni ste na vse svoje stranke in ne ignorirate tistih, ki so o vašem izdelku ali storitvi izrazili negativno mnenje. Vse negativne povratne informacije je treba temeljito analizirati in ukrepati, da bi vam pomagali izboljšati svoje izdelke in storitve.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Kaj morate napisati v e-pošti z zahtevo za povratne informacije?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Vnaprej izrazite svojo hvaležnost in svojim strankam dajte vedeti, da razumete, da je njihov čas dragocen, zato boste cenili vsako povratno informacijo, ki vam jo posredujejo.” } }] }
Nazaj na predloge Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico