• Predloge
  • Baza znanja: Predloge zahtev za integracijo

Baza znanja: Predloge zahtev za integracijo

Obsežna knjižnica integracij je bistveni del katere koli programske opreme in pogosto vpliva na odločitve uporabnikov o nakupu. Ponudba integracij, ki jih vaše stranke uporabljajo vsak dan, je lahko prehod k večji prodaji in bolj zvestim strankam.

Nekaj integracij storitve LiveAgent

Zakaj so integracije programske opreme pomembne?

Programske integracije so dragocene, ker je digitalni trg natrpan z orodji s podobnimi funkcijami in podobnimi izkušnjami s storitvami za stranke. Želene integracije programske opreme so lahko edini dejavnik za pridobivanje in zadrževanje strank.

Z razvojem seznama integracij boste svojim strankam omogočili, da z vašo programsko opremo povežejo različna orodja, ne da bi pri tem angažirali razvijalce ali porabili dodaten denar Poleg tega lahko integracije resnično spremenijo vaše stranke, saj lahko izboljšajo produktivnost poteka dela in odpravijo podvajanje nalog (na primer vnos istih naborov podatkov v dve različni orodji).

Z vsem tem v mislih smo ustvarili nekaj predlog, s katerimi lahko uporabniki vašo bazo znanja predložijo svoje zahteve za integracijo.

Nagrade

Happy customers are the best customers

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

View more

Značke

Baza znanja: predloge zahtev za integracijo

Predloga za integracijsko zahtevo 1

Thank you for your interest in improving our [product/service]. It’s great to see how engaged our clients are!

Please describe your request in detail. Try to answer the following questions:

Question 1 related to an integration
Question 2 related to an integration
Question 3 related to an integration

Tell us why this integration is important for you:

Choose an element of [product/service] that will, in your opinion, work more efficiently after this integration is introduced:
[Drop-down list]

If you have any other suggestions or ideas, don’t hesitate to reach out to our [name of the team responsible for handling this kind of request] Team. Drop us a line at [email address], start a live chat conversation, or call us at [phone number].

Click here to submit your request: [Button] Submit

Predloga za integracijsko zahtevo 2


Hey there! Want us to work on a new integration? Please provide us with some important information by answering the questions below. It will make our work much easier, and we will be able to deliver the integration much faster.

Type of integration: [list of types of integrations]
Which tools should this integration work with? [list of the most common tools like Jira, Dropbox, SharePoint, Zoom, SurveyMonkey, Google Drive, etc.]

If you haven’t found a tool or piece of software you want us to integrate [product/service] with, please provide us with its name below and paste a link to that solution’s website:

How long can you wait for this integration?
In case we have any questions, what’s your preferred communication channel? [Email/Phone/Social media/etc.]

[Button] Click here to submit the request

[After the request is submitted]
Thank you for submitting your request! You can check the status of your request by going to [name of the dedicated tab, e.g., the Integrations tab] in your Administrator dashboard.

Predloga za integracijsko zahtevo 3


We’re always more than happy to make our users’/customers’ lives easier. That’s why we encourage you to share your integration requests and help us improve [product/service].

Which solution would you like us to integrate [product/service] with? [A list of solutions or a field for a short text]
Why is this integration important for you?
What’s the priority of this integration? [low/medium/high/critical]

Useful link: Check out a list of [product/service’s] existing integrations

[Button] Click here to submit your request

[After the request is submitted]

Thank you for your submission! We will contact you as quickly as possible to discuss the details of your request.
[name of the responsible team] Team at [company]

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je idealna dolžina predloge za integracijsko zahtevo?

Predloga za integracijsko zahtevo mora biti kratka, natančna in mora vsebovati vsa pomembna vprašanja, na katera morajo razvijalci odgovoriti. Predloga za integracijsko zahtevo mora vašim strankam omogočiti, da svoje zahteve podrobno razložijo in po potrebi opišejo tehnične vidike integracije.

Kljub temu se zavedajte, da vam nekatere stranke morda ne bodo mogle posredovati vseh potrebnih podatkov ali pa bodo vključile informacije, ki niso točne. Ko se to zgodi, se obrnite na prosilca, zberite manjkajoče informacije in delujte v skladu z njihovimi pričakovanji ter pojasnite, da zahtevane integracije morda ne bo mogoče zagotoviti.

Ali moram odgovoriti na vsako integracijsko zahtevo?

Kratko rečeno da. Odgovoriti morate na vsako zahtevo za integracijo. Kljub temu, da veste, da se vaše podjetje v bližnji prihodnosti z njo ne bo ukvarjalo ali če določene integracije ni mogoče izvesti, odgovorite na zahtevo.

Najboljša praksa bi bila, da se zahvalite osebi, ki je vložila zahtevo, in bodisi potrdite, da bo vaše podjetje pričelo reševati problem, bodisi razložite, zakaj integracije trenutno ni mogoče izvesti (ali nikoli ne bo izvedena). Razložite s preprostimi in lahko razumljivimi besedami, poskusite izpustiti tehnični žargon ali jezik, specifičen za panogo.

Kakšen je najboljši pristop k zahtevam za integracijo, ki jih oddajo stranke?

Ponudba integracij med različnimi digitalnimi izdelki ali storitvami je običajna za večino podjetij, ki delujejo na trgu informacijske tehnologije. Ne glede na to, kakšen izdelek ali storitev ponujate, ne glede na to, ali gre za preprosto aplikacijo ali zapleten in zanesljiv del programske opreme, poskusite svojim uporabnikom zagotoviti čim več integracij.

Če ponudite široko paleto integracij, se vaše stranke ne bodo samo počutile oskrbljene, temveč bodo tudi vaše digitalne rešitve privlačnejše za novo potencialno občinstvo. Zato morate svoji skupnosti omogočiti, da odda zahteve za integracijo in se potruditi, da izpolnite njihova pričakovanja.

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšna je idealna dolžina predloge za integracijsko zahtevo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Predloga za integracijsko zahtevo mora biti kratka, natančna in mora vsebovati vsa pomembna vprašanja, na katera morajo razvijalci odgovoriti. Predloga za integracijsko zahtevo mora strankam omogočiti, da svoje zahteve podrobno razložijo in po potrebi opišejo tehnične vidike integracije.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Ali moram odgovoriti na vsako integracijsko zahtevo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Kratko rečeno ja. Odgovoriti morate na vsako zahtevo za integracijo. Tudi če veste, da se vaše podjetje v bližnji prihodnosti ne bo lotilo naslova ali če določene integracije ni mogoče izvesti, odgovorite na zahtevo..” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšen je najboljši pristop k zahtevam za integracijo, ki jih oddajo stranke?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Ne glede na to, kakšen izdelek ali storitev ponujate, ne glede na to, ali gre za preprosto aplikacijo ali zapleten in zanesljiv del programske opreme, poskusite svojim uporabnikom zagotoviti čim več integracij. Zato morate svoji skupnosti omogočiti, da odda zahteve za integracijo in se potruditi, da izpolni njihova pričakovanja.” } }] }
Nazaj na predloge Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico