Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

  • Predloge
  • Baza znanja: Predloge zahtev za integracijo

Baza znanja: Predloge zahtev za integracijo

Obsežna knjižnica integracij je bistveni del katere koli programske opreme in pogosto vpliva na odločitve uporabnikov o nakupu. Ponudba integracij, ki jih vaše stranke uporabljajo vsak dan, je lahko prehod k večji prodaji in bolj zvestim strankam.

Baza znanja: Predloge zahtev za integracijo
Nekaj integracij storitve LiveAgent

Zakaj so integracije programske opreme pomembne?

Programske integracije so dragocene, ker je digitalni trg natrpan z orodji s podobnimi funkcijami in podobnimi izkušnjami s storitvami za stranke. Želene integracije programske opreme so lahko edini dejavnik za pridobivanje in zadrževanje strank.

Z razvojem seznama integracij boste svojim strankam omogočili, da z vašo programsko opremo povežejo različna orodja, ne da bi pri tem angažirali razvijalce ali porabili dodaten denar Poleg tega lahko integracije resnično spremenijo vaše stranke, saj lahko izboljšajo produktivnost poteka dela in odpravijo podvajanje nalog (na primer vnos istih naborov podatkov v dve različni orodji).

Z vsem tem v mislih smo ustvarili nekaj predlog, s katerimi lahko uporabniki vašo bazo znanja predložijo svoje zahteve za integracijo.

Zadovoljne stranke so najboljše stranke.

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

Značke

Baza znanja: predloge zahtev za integracijo

Predloga za integracijsko zahtevo 1

Predloga za integracijsko zahtevo 2

Predloga za integracijsko zahtevo 3

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je idealna dolžina predloge za integracijsko zahtevo?

Predloga za integracijsko zahtevo mora biti kratka, natančna in mora vsebovati vsa pomembna vprašanja, na katera morajo razvijalci odgovoriti. Predloga za integracijsko zahtevo mora vašim strankam omogočiti, da svoje zahteve podrobno razložijo in po potrebi opišejo tehnične vidike integracije.

Kljub temu se zavedajte, da vam nekatere stranke morda ne bodo mogle posredovati vseh potrebnih podatkov ali pa bodo vključile informacije, ki niso točne. Ko se to zgodi, se obrnite na prosilca, zberite manjkajoče informacije in delujte v skladu z njihovimi pričakovanji ter pojasnite, da zahtevane integracije morda ne bo mogoče zagotoviti.

Ali moram odgovoriti na vsako integracijsko zahtevo?

Kratko rečeno da. Odgovoriti morate na vsako zahtevo za integracijo. Kljub temu, da veste, da se vaše podjetje v bližnji prihodnosti z njo ne bo ukvarjalo ali če določene integracije ni mogoče izvesti, odgovorite na zahtevo.

Najboljša praksa bi bila, da se zahvalite osebi, ki je vložila zahtevo, in bodisi potrdite, da bo vaše podjetje pričelo reševati problem, bodisi razložite, zakaj integracije trenutno ni mogoče izvesti (ali nikoli ne bo izvedena). Razložite s preprostimi in lahko razumljivimi besedami, poskusite izpustiti tehnični žargon ali jezik, specifičen za panogo.

Kakšen je najboljši pristop k zahtevam za integracijo, ki jih oddajo stranke?

Ponudba integracij med različnimi digitalnimi izdelki ali storitvami je običajna za večino podjetij, ki delujejo na trgu informacijske tehnologije. Ne glede na to, kakšen izdelek ali storitev ponujate, ne glede na to, ali gre za preprosto aplikacijo ali zapleten in zanesljiv del programske opreme, poskusite svojim uporabnikom zagotoviti čim več integracij.

Če ponudite široko paleto integracij, se vaše stranke ne bodo samo počutile oskrbljene, temveč bodo tudi vaše digitalne rešitve privlačnejše za novo potencialno občinstvo. Zato morate svoji skupnosti omogočiti, da odda zahteve za integracijo in se potruditi, da izpolnite njihova pričakovanja.

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšna je idealna dolžina predloge za integracijsko zahtevo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Predloga za integracijsko zahtevo mora biti kratka, natančna in mora vsebovati vsa pomembna vprašanja, na katera morajo razvijalci odgovoriti. Predloga za integracijsko zahtevo mora strankam omogočiti, da svoje zahteve podrobno razložijo in po potrebi opišejo tehnične vidike integracije.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Ali moram odgovoriti na vsako integracijsko zahtevo?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Kratko rečeno ja. Odgovoriti morate na vsako zahtevo za integracijo. Tudi če veste, da se vaše podjetje v bližnji prihodnosti ne bo lotilo naslova ali če določene integracije ni mogoče izvesti, odgovorite na zahtevo..” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kakšen je najboljši pristop k zahtevam za integracijo, ki jih oddajo stranke?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Ne glede na to, kakšen izdelek ali storitev ponujate, ne glede na to, ali gre za preprosto aplikacijo ali zapleten in zanesljiv del programske opreme, poskusite svojim uporabnikom zagotoviti čim več integracij. Zato morate svoji skupnosti omogočiti, da odda zahteve za integracijo in se potruditi, da izpolni njihova pričakovanja.” } }] }
Nazaj na predloge Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico