Hostinger

Hostinger

Hostinger je odličen ponudnik spletnega gostovanja, ki posluje po vsem svetu.

Pozdravljeni, moje ime je Paul. Sem del Hostinger ekipe za pomoč strankam. Hostinger je odličen ponudnik spletnega gostovanja, ki posluje po vsem svetu. Imamo več kot 29 milijonov zadovoljnih strank, zato moramo imeti zelo dobro ekipo za podporo strankam. Naša ekipa je sestavljena iz več kot 100 agentov po vsem svetu.

LiveAgent pa je platform, kjer se povezujemo. Kaj je najbolj pomembno? V našem primeru je najbolj pomembno, da imamo klepet v živo in vstopnice na enem mestu. To nam pomaga izboljšati komunikacijske poti in komunicirati s strankami hitro in enostavno. Izjemno nastavljiv iskalnik nam omogoča prilagoditi sistem našim potrebam. Izvrstna statistika v LiveAgent pa nam pomaga videti kvaliteto dela agentov in jo po potrebi tudi izboljšati. LiveAgent nam je pomagal izboljšati produktivnost in hkrati zmanjšati številko vstopnic. Resnično nam zelo olajša delo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico