Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

hostinger

Hostinger

Hostinger je odličen ponudnik spletnega gostovanja, ki posluje po vsem svetu.

Pozdravljeni, moje ime je Paul. Sem del Hostinger ekipe za pomoč strankam. Hostinger je odličen ponudnik spletnega gostovanja, ki posluje po vsem svetu. Imamo več kot 29 milijonov zadovoljnih strank, zato moramo imeti zelo dobro ekipo za podporo strankam. Naša ekipa je sestavljena iz več kot 100 agentov po vsem svetu. LiveAgent pa je platform, kjer se povezujemo. Kaj je najbolj pomembno? V našem primeru je najbolj pomembno, da imamo klepet v živo in vstopnice na enem mestu. To nam pomaga izboljšati komunikacijske poti in komunicirati s strankami hitro in enostavno. Izjemno nastavljiv iskalnik nam omogoča prilagoditi sistem našim potrebam. Izvrstna statistika v LiveAgent pa nam pomaga videti kvaliteto dela agentov in jo po potrebi tudi izboljšati. LiveAgent nam je pomagal izboljšati produktivnost in hkrati zmanjšati številko vstopnic. Resnično nam zelo olajša delo.

Nazaj

Več zgodb

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico