Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

slido2

Slido

Sli.do je spletna aplikacija, ki jim omogoča, da zastavijo najbolj pereča vprašanja in hkrati izrazijo svoje mnenje.

Ko se ljudje udeležijo konferenc ali sestankov, običajno pridejo z vprašanji. Sli.do je spletna aplikacija, ki jim omogoča, da postavijo najbolj pereča vprašanja in hkrati izrazijo svoje mnenje. Ustvarja čudovit pogovor med predavateljem in občinstvom. Če nekdo želi kupiti in uporabljati Sli.do, želimo narediti nekaj več, kot mu le omogočiti. V tem primeru bo naša ekipa za uspeh stopila do njih in jih popeljala skozi osnove ter jim odgovorila tudi na najbolj preprosta vprašanja. LiveAgent je odlično orodje, s katerim lahko to počnemo učinkovito in v realnem času. Dogodki in srečanja so zelo dinamično okolje. Prihaja do konstantnih sprememb, zato nam klepet v živo in telefonski klici pomagajo ostati blizu strankam, elektronska sporočila pa nam po drugi strani pomagajo prednostno razvrstiti ključne pogovore, ki jih imamo z njimi. Zato elektronska sporočila označujemo, ustvarjamo oznake za določena sporočila in jih razvrščamo po različnih prednostih. Največja prednost programa LiveAgent je, da lahko z enega mesta upravlja vse, ne glede na to, ali gre za telefonski klic, klepet ali e-pošto. Z našimi strankami se je zelo enostavno pogovarjati tudi v najbolj zasedenem času dneva. LiveAgent nam zato omogoča, da hitreje stopimo v stik in stranki zagotovimo nemoten in uspešen dogodek. Tudi zato je naš odzivni čas zdaj skoraj 30 minut.

Nazaj

Več zgodb

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico