Mapiranje gostitelja

Kaj je preslikava gostitelja?

Preslikava gostitelja je postopek preslikave privzete URL domene v URL druge domene. Tako lahko URL vsebuje ime vašega podjetja.

Vaš naslov je privzeto poddomena LiveAgent. S preslikavo gostitelja jo lahko spremenite v poddomeno svoje domene. To spremembo mora odobriti vaš ponudnik domene.

Na primer, vaš privzeti naslov URL strani za podporo je support.companyname.ladesk.com. Kartiranje gostitelja vam omogoča, da ustvarite URL support.companyname.com.

Izvedite več o mapiranju gostitelja.

Frequently asked questions

Kaj je preslikava gostitelja?

Mapiranje gostitelja je postopek, ki vam omogoča preslikavo privzete URL domene v URL za drugo domeno. To omogoča, da URL vsebuje ime vašega podjetja. Na primer, privzeti URL strani za podporo je lahko help.companyname.helpdesk.com. Preslikava gostitelja ustvari URL support.companyname.com.

 

Kakšna je vloga preslikave gostitelja?

Mapiranje gostitelja omogoča boljšo kakovost povezave v skupni rabi. Lažje si jo je zapomniti in izgleda tudi bolj profesionalno. Zahvaljujoč temu bodo storitve za stranke zaznane na še višji ravni.

Ali lahko v LiveAgent preverite preslikavo gostitelja?

Preslikavo gostitelja lahko preverite v LiveAgent. Na plošči LiveAgent lahko naredite vse. Samo vnesite »Konfiguracija«, nato kliknite »Sistem« in »Nastavitve domene« in tam lahko vstavite svojo domeno po meri. To vsem agentom omogoča uporabo domene po meri.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Privzeto v praznem novem primerku liveagent vsi zahtevki pripadajo splošnemu oddelku. Izberete lahko prenos lastništva zahtevka.

Prenos zahtevka

Prenosni zahtevek je, ko se zahtevek prenaša iz enega oddelka ali agenta na drugega v LiveAgent. Za uporabo prenosa zahtevka, izberite zahtevek in zastopnika / oddelek, kamor ga želite prenesti. LiveAgent nudijo funkcijo prenosa zahtevka, deljenega zahtevka, nedodeljenega zahtevka in druge možnosti integracije ter podpore strankam.

Poddomena je domena, ki je del večje domene, imenovane korenska domena. Vsaka stranka LiveAgent ima svojo poddomeno.

Poddomena

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki omogoča organizirano in strukturirano delo s e-pošto. Ponuja številne funkcije in integracije ter je primerna za različne vrste uporabnikov, med drugim za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Stranke imajo na voljo tudi podporna sredstva, kot so spletni seminarji in kalkulator stroškov. Podjetje ponuja tudi VoIP telefonske sisteme in samopostrežno programsko opremo. LiveAgent se lahko uporablja na različnih napravah, vključno z mobilnimi, in ima številne nagrade in certifikate.

Funkcija sledenja obiskovalcem spletnega mesta v programski opremi za pomoč uporabnikom omogoča ogled trenutnega URL-ja strank v klepetu in obveščanje, ko zamenjajo spletne strani.

Sledenje obiskovalcev spletnega mesta

LiveAgent je programska oprema za klepet v živo, ki podjetjem omogoča takojšnjo komunikacijo z obiskovalci spletnih strani ter izboljša uporabniško izkušnjo in konverzije. Ponuja funkcije, kot so povabilo drugega agenta, klepet z več strankami hkrati in proaktivna povabila v klepet. Pregled klepetov omogoča spremljanje obiskovalcev spletne strani in primerno reakcijo nanje ter dosežemo zadovoljstvo strank. Prilagodljivi gumbi in seznam odgovorov poskrbijo za hitro odzivnost. LiveAgent ponuja brezplačen preizkus.

Povečajte potek dela z integracijo GoDaddy za LiveAgent. Integracija GoDaddy vam omogoča, da na svoja spletna mesta postavite gumb za klepet v živo.

GoDaddy

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam s številnimi funkcijami, ki vključujejo telefonske sisteme VoIP, upravljanje pritožb in odjemalski portal. Ponuja brezplačno preskusno različico ter je enostaven za uporabo. LiveAgent se lahko integrira z drugimi programi ter je resnično priljubljena programska oprema za upravljanje s storitvami za stranke.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico