Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Mapiranje gostitelja

Kaj je preslikava gostitelja?

Preslikava gostitelja je postopek preslikave privzete URL domene v URL druge domene. Tako lahko URL vsebuje ime vašega podjetja.

Vaš naslov je privzeto poddomena LiveAgent. S preslikavo gostitelja jo lahko spremenite v poddomeno svoje domene. To spremembo mora odobriti vaš ponudnik domene.

Na primer, vaš privzeti naslov URL strani za podporo je support.companyname.ladesk.com. Kartiranje gostitelja vam omogoča, da ustvarite URL support.companyname.com.

Izvedite več o mapiranju gostitelja.

Pogosta vprašanja

Kaj je preslikava gostitelja?

Mapiranje gostitelja je postopek, ki vam omogoča preslikavo privzete URL domene v URL za drugo domeno. To omogoča, da URL vsebuje ime vašega podjetja. Na primer, privzeti URL strani za podporo je lahko help.companyname.helpdesk.com. Preslikava gostitelja ustvari URL support.companyname.com.

 

Kakšna je vloga preslikave gostitelja?

Mapiranje gostitelja omogoča boljšo kakovost povezave v skupni rabi. Lažje si jo je zapomniti in izgleda tudi bolj profesionalno. Zahvaljujoč temu bodo storitve za stranke zaznane na še višji ravni.

Ali lahko v LiveAgent preverite preslikavo gostitelja?

Preslikavo gostitelja lahko preverite v LiveAgent. Na plošči LiveAgent lahko naredite vse. Samo vnesite »Konfiguracija«, nato kliknite »Sistem« in »Nastavitve domene« in tam lahko vstavite svojo domeno po meri. To vsem agentom omogoča uporabo domene po meri.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico