Zentap

Kaj je Zentap?

Zentap je večnamenska tržna rešitev in izdelovalec spletnih mest, ki se osredotoča na zagotavljanje svojih storitev nepremičninskim agencijam in posameznim nepremičninskim agentom. Njihove storitve vključujejo ustvarjanje potencialnih strank, avtomatizacijo objavljanja na socialnih omrežjih, video vsebine z blagovno znamko, spletne strani nepremičninskih posrednikov, optimizacijo strani na Facebook in veliko več.

Kako lahko uporabljate Zentap?

Ali skrbite za trženje nepremičnin prepočasi? Preklopite na Zentap in začnite svoje marketinške akcije z učinkovito in zanesljivo rešitvijo, izdelano prav v ta namen. Poleg tega lahko Zentap uporabite za izdelavo fantastičnega spletnega mesta za vaše podjetje.

Nepremičninska spletna mesta so odlična priložnost, da ljudi obvestite o vaši blagovni znamki, storitvah in neverjetnih ponudbah. Zato je pomembno, da strankam omogočite, da se takoj obrnejo na vas, če to želijo. LiveAgent vam lahko pri tem pomaga s sistemom zahtevkov in klepetom v živo.

Če svojo e-pošto povežete s sistemom za zahtevke LiveAgent, lahko preprosto razvrstite e -poštna sporočila strank, hkrati pa ohranite vse organizirano in prednostno razvrščeno. Za še hitrejšo komunikacijo lahko preprosto postavite pripomoček za klepet v živo na svoje spletno mesto. Vaše bodoče stranke bodo to takoj opazile, lahko kliknejo nanj in takoj začnejo klepetati z vami.

Pripomoček za klepet v živo LiveAgent je med najhitrejšimi na voljo, saj ima klepet prikazano hitrost kar 2.5 sekunde. Oglejte si primerjavo in se prepričajte sami. Podpira tudi veliko uporabnih funkcij, ki poskrbijo, da se v pogovorih ne izgubite.

Proaktivna vabila na klepet zagotavljajo, da bo vsak obiskovalec spletnega mesta opazil vaš pripomoček za klepet v živo. Ogled tipkanja v realnem času vam omogoča, da vidite, kaj bodo stranke vprašale, preden pritisnejo gumb za pošiljanje. Izberite  obliko gumba za klepet v galeriji ali ustvarite svojega. Preverite vse funkcije klepeta v živo in poglejte, kaj vse zmore.

Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Kakšne so prednosti integracije Zentap?

  • Namenska rešitev za trženje nepremičnin
  • Odličen izdelovalec spletnih mest, ki vam bo pomagal pokazati vaše sposobnosti
  • Enostavna komunikacija z zahtevki LiveAgent
  • Eden najhitrejših klepetov v živo na vašem spletnem mestu
  • Enostaven postopek integracije

Let your clients reach you faster with live chat

Place a LiveAgent live chat on your real-estate website and provide them with a fast communication option

Kako integrirati LiveAgent z Zentap?

Če želite gumb LiveAgent za klepet v živo vključiti na svojo spletno stran Zentap, morate narediti nekaj preprostih korakov. Sledite spodnjim navodilom, če želite izvedeti, kako dokončati ta postopek.

  • Če nimate pripravljenega spletnega mesta Zentap, začnite graditi z njihovim intuitivnim graditeljem povleci in spusti. Registrirate se lahko s klikom na to povezavo, ki vas bo pripeljala na domačo stran Zentap.
Ustvarjalec spletnih mest Zentap z več možnostmi na levi plošči
Graditelj spletnih mest Zentap
  • Ko je vaše spletno mesto dokončano in urejevalnik še odprt, kliknite Elementi na levi plošči in poiščite Integracije. Integracijo LiveAgent najdete tukaj. Dodajte ga na svoje spletno mesto in navedite podrobnosti – ime podjetja LiveAgent in ID gumba za klepet. ID najdete v nastavitvah gumba za klepet na zavihku Integracija. V kodi poiščite takšno vrstico. Ko končate, preprosto shranite gumb in vaš pripomoček za klepet v živo bo na vašem spletnem mestu.
Nastavitve gumba za klepet v živo z integracijo in označenim ID gumba za klepet
LiveAgent ID klepeta v živo

To je to, vaš klepet v živo je na vašem spletnem mestu in vaše stranke se lahko obrnejo na vas kadar koli to želijo. Želite izvedeti več o komunikaciji v klepetu v živo? Preverite ta članek o etiketi klepeta v živo ali se naučite več o funkcijah klepeta v živo tukaj.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj je Zentap?

Poleg ponudbe trženjskih rešitev ima Zentap graditelja spletnih mest, ki pomaga nepremičninskim agencijam in posameznim agentom pri gradnji njihovih spletnih mest. Podjetje ponuja storitve za ustvarjanje potencialnih strank, avtomatizirano objavljanje v družabnih omrežjih, video vsebine z integracijo blagovne znamke, spletna mesta za nepremičninske posrednike, optimizacijo strani na Facebook in drugo.

Kako lahko uporabljate Zentap?

Z Zentap boste imeli učinkovito in zanesljivo tržno rešitev, zasnovano posebej za ta namen. Graditelj spletnih mest Zentap vam lahko pomaga ustvariti čudovito spletno mesto za vaše podjetje. Svojo blagovno znamko, storitve in neverjetne ponudbe lahko promovirate na nepremičninskih spletnih mestih. Na srečo vam bosta v pomoč sistem zahtevkov LiveAgent in klepet v živo.

Kako integrirati klepet v živo z LiveAgent na spletno mesto Zentap?

  • V urejevalniku Zentap odprite Elements na levi plošči in poiščite Integrations
  • Poiščite LiveAgent in ga postavite na svojo spletno stran
  • Navedite ime podjetja LiveAgent in ID gumba za klepet

To je vse!

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico