• Predloge
 • E-poštne predloge za povabilo

E-poštne predloge za povabilo

Kako lahko promovirate portal za stranke in spodbudite svoje stranke, da se mu pridružijo? Eden najučinkovitejših načinov je, da jim preprosto pošljete e-pošto in jih obvestite o obstoju platforme.

Ne pozabite našteti prednosti pridružitve portalu za stranke in vključiti jasen poziv k dejanju za doseganje najboljših rezultatov.

Kaj je e-poštno sporočilo s povabilom? Zakaj je pomembno?

E-poštno sporočilo s povabilom je sporočilo, ki vaše stranke ali uporabnike obvešča o razpoložljivosti vašega portala za stranke in jih spodbuja, da se pridružijo platformi. To vrsto e-pošte morate poslati vsaki stranki, ki je upravičena do pridružitve portalu za stranke.

Primer elektronskega vabila

Bistveno je, da strankam pošljete e-pošto s povabilom. V nasprotnem primeru morda ne vedo, da platforma obstaja in da se lahko pridružijo in jo izkoristijo.

Glede na količino dela, ki ga stane izdelava portala za stranke, in kako dragocen je ta vir za stranke in uporabnike, se je vredno potruditi za njegovo promocijo.

Primeri vrstice z zadevo e-poštnega vabila

 • Želite kar najbolje izkoristiti [product/service]? Pridružite se [customer portal]
 • Pridruži se [customer portal] zdaj
 • [customer portal] čaka na vas
 • Ali ste vedeli, da je za vse naše stranke na voljo [portal za stranke]?
 • Čas je, da se pridružite [customer portal]
 • Nočemo se hvaliti, a uporabniki imajo radi naš [customer portal]
 • Tukaj je razlog, zakaj bi se morali pridružiti [customer portal]
 • Vabljeni, da se pridružite našemu portalu!
 • [customer portal] smo dodali nove module. Pridružite se jim zdaj in jih preverite!
 • Spoznajte vse funkcije in možnosti, ki jih prinaša [product/service]
 • Zgradili smo ga za vas, da rastete in se naučite novih stvari o [product/service]

Ideje za e-pošto za povabilo

E-poštna predloga za povabilo 1


Hi [customer name]!

We’ve given you access to our portal so that you can manage your journey with us and get to know all the possibilities offered by [product/service].

If you want to create an account, please click on the following link: [link]

Enjoy!

Best,
The [customer portal] team

E-poštna predloga za povabilo 2


Hi there!
How much time are you spending [dealing with a customer pain point]? I bet it’s too much!

[product/service] is an intuitive [purpose of your product/service] tool that will help you drive meaningful results on [issue your product/service helps with], and give you more time to focus on other areas of your [area] strategy, such as [one of the activities].

We’re so happy that you’re taking [company] for a spin, and we’d love you to create a customer portal account and join our user community!

We’ll walk you through the platform and share our best tips and tricks first.

Then you can start learning more about [product/service] and, when you feel like it, contribute to the community and share your own knowledge.

Register Now

Best,
The [customer portal] team

E-poštna predloga za povabilo 3


Hey!

It’s time to focus on other things! We created [customer portal] so that you can get to know [product/service] and spend less time on dealing with [pain point].

Join our portal to learn:

[benefit 1]
[benefit 2]
[benefit 3]
,,,

Here’s what some other [users of your customer portal] are saying:

[Testimonial 1]
[Testimonial 2]

Register now

Best,
The [customer portal] team

E-poštna predloga za povabilo 4


Hi [name],

I’d like to invite you to keep track of the work we do together via the [customer portal].

Using this secure online system, you’ll keep track of our work, collaborate with our other customers, and stay up to date with [product/service]! It gives a real-time view and is a great way to remain in sync.

Access your account now

Looking forward to working together!

Best,
The [customer portal] team

E-poštna predloga za povabilo 5


Hi [name]!

We are inviting you to use our new [customer portal], which will give you a better overview of all that’s happening with [product/service].

This platform will help you get the most out of [product/service].

Check out the portal below:

GET STARTED!

Best,
The [customer portal] team

E-poštna predloga za povabilo 6


Hello [name]!

You’ve been invited to join [customer portal]. You can use it to raise requests and get help. To set up your account, simply click on your [link]

Hope you will find [customer portal] useful!

Best
The [customer portal] team

E-poštna predloga za povabilo 7


Hello,

You’ve been invited to our [customer portal], where you’ll be able to safely exchange messages, files, and updates with other users.

The button below will take you to the registration page, where you can create your account.
[button]

Best,
The [customer portal] team

E-poštna sporočila s povabilom – pogosto zastavljena vprašanja

Kako naj izgleda e-poštno sporočilo z vabilom?

Povabilo, da se pridruži portalu za stranke, mora takoj pritegniti pozornost prejemnika in ga prepričati, da se potrudi za ustvarjanje računa. Zato je dobra ideja narediti vizualno privlačno z uporabo e-poštne predloge, ki temelji na HTML.

Koliko e-poštnih sporočil s sledenjem s povabilom naj pošljem?

Odgovor

Dva naknadna pregleda, poslana v enem tednu, sta več kot v redu. Vendar ne pozabite biti preveč nasilni in opazujte reakcije prejemnikov. Če vas prosijo, da jim prenehate pošiljati sporočila, samo to storite.

Če se nova stranka ne pridruži vašemu portalu za stranke, potem ko ste ji poslali eno ali dve sporočili, lahko to pomeni, da ne sporočate uspešno vrednosti platforme.

Kdaj naj pošljem e-poštno sporočilo s povabilom?

Čas razrešitve

V idealnem primeru bi morali poslati e-pošto z vabilom po nekaj dneh (ali tednih, odvisno od kompleksnosti vašega izdelka/storitve), potem ko stranka začne uporabljati vaš izdelek/storitev. Najprej jih vodite skozi postopek vključitve, nato jim dovolite, da spoznajo vaš izdelek in absorbirajo vse razpoložljive informacije. Ko je nova stranka bolj seznanjena z vašimi izdelki, jo povabite, da se pridruži vašemu portalu za stranke, ki ga lahko uporabi za reševanje kompleksnejših izzivov, povezanih z vašim izdelkom/storitev, in deli svoje znanje z drugimi uporabniki.

Ready to put our invitation templates to use?

LiveAgent is the most reviewed and #1 rated ticketing software for small to medium-sized businesses. Try it today with our free 14-day trial. No credit card required.

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “Kako naj izgleda e-poštno sporočilo z vabilom?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Povabilo, da se pridruži portalu za stranke, mora takoj pritegniti pozornost prejemnika in ga prepričati, da se potrudi za ustvarjanje računa. Zato je dobra ideja narediti vizualno privlačno z uporabo e-poštne predloge, ki temelji na HTML.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Koliko nadaljnjih e-poštnih sporočil s povabilom naj pošljem?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Dva naknadna pregleda, poslana v enem tednu, sta več kot v redu. Vendar ne bodite preveč vsiljivi in opazujte reakcije prejemnikov.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Kdaj naj pošljem e-poštno sporočilo s povabilom?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “V idealnem primeru bi morali poslati e-pošto z vabilom po nekaj dneh (ali tednih, odvisno od kompleksnosti vašega izdelka/storitve), potem ko stranka začne uporabljati vaš izdelek/storitev..” } }] }
Nazaj na predloge Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico