Atomer
  • Scenariji primerov uporabe
  • Atomer

Atomer

Atomer omogoča strankam možnost najema celotnega sistema na spletu, v katerem lahko enostavno ustvarijo spletne trgovine ali spletne strani. Ekipa se zaveda, da sistem ne more vrhunsko delovati brez visoko kvalitetne tehnične podpore. Po testiranju več programov za podporo strankam in upravljanje z zahtevki, so prišli do zaključka, da je LiveAgent edini, ki jim odgovarja in zadovoljuje vse njihove potrebe.

Martin Drugaj iz Atomer pravi: LiveAgent nam dnevno pomaga reševati zahtevke strank. Odločitev za uporabo te programske opreme za pomoč strankam je bila pravilna in 95% zadovoljnih strank je odličen dokaz za to.

Delo z LiveAgent

Martin dodaja: “Naši zaposleni so se hitro navadili na program LiveAgent. Delo z LiveAgent je enostavno in intuitivno. Našim strankam pomagamo dnevno reševati njihove zahtevke in zares smo veseli, da je naše orodje za to delo LiveAgent. Ponuja popolno transparentnost v komunikaciji med nami in strankami.”

“Ponuja popolno transparentnost v komunikaciji med nami in strankami.”

Zahvaljujoč klepetalnici v živo, ki je del orodja LiveAgent, lahko naše stranke kontaktirajo tehnično podporo v realnem času in takoj dobijo odgovor. Trenutno imamo v klepetalnici približno 380 klepetov mesečno, na katerih odgovarjamo s programom LiveAgent.

All4net, podjetje, ki stoji za programom Atomer, razvija tudi druge projekte. “Zaradi funkcije oddelkov v LiveAgent z lahkoto spreminjamo dodelitev zahtevkov, če je potrebno. Na ta način je mogoče enostavno vpisati kolega z drugega oddelka”, pravi Martin.

Kaj vaši kolegi mislijo o LiveAgent?

“Cenijo transparentnost in enostavnost funkcij, kot so: klepetalnica v živo, oddelki, zakasnitev/dodeljevanje zahtevkov in opomb, ki jih uporabljajo precej pogosto.

“Zadovoljstvo strank je hitro naraščalo.”

Ing. Martin Drugaj – Izvršni direktor @ Atomer

Preverite preostale zgodbe

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x