Habrahabr

Habrahabr

Habrahabr je ruski kolaborativni blog, ki je bil postavljen leta 2006. Vključuje elemente družbenega omrežja s poudarkom na IT, računalniški znanosti in vsem, kar se navezuje na internet. To je 25. najbolj popularna stran v Rusiji.

Obiskovalci lahko pišejo v skupnem ali privatnem vozlišču, objavljajo osebne avdio in video datoteke, berejo bloge, iščejo prosta delovna mesta in komunicirajo z ostalimi obiskovalci strani, ki jih zanimajo enake teme in imajo enake cilje.

Reševanje težave

Razlog, da so pri Habrahabr začeli iskati programsko opremo za pomoč strankam je ta, da se je začelo večati število elektronskih sporočil. Leta 2012 so naredili raziskavo in kmalu ugotovili, da je LiveAgent najbolj primerna izbira. Menili so, da je način urejanja elektronskih sporočil zelo učinkovit.

“Možnost zbiranja elektronskih sporočil z vseh naših projektov je bila za nas prelomnica.”

Naš cilj je odgovorite na vse

“Ključ do popolnega zadovoljstva strank je odgovarjanje na vsa sporočila. Deljen predal za pošto nam ni nudil potrebnih funkcij za to, LiveAgent pa nam to omogoča. Z zbiranjem elektronske pošte z vseh naših projektov, imamo 100% pregled nad zahtevki naših strank in smo tako prepričani, da se ne pozabi odgovoriti na nobeno sporočilo.“

Izbira najboljših 3 funkcij

To so 3 funkcije, ki so za potrebe Habrahabr najbolj uporabne:

  • Avtomatske oznake (in druga pravila)
  • Predpripravljena sporočila
  • Prepošiljanje vstopnic in zaznamkov

“Z LiveAgent lahko dva naša agenta za podporo strankam razrešita več kot 150 vstopnic na dan.”

Aleksey Shevelev – Projektni vodja @ Habrahabr

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico