Post Affiliate Pro
  • Scenariji primerov uporabe
  • Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro

Podjetje Quality Unit je bilo ustanovljeno leta 2004. Prvi razvit izdelek je bil vaš priljubljeni Post Affiliate Pro. To je pridružena programska oprema, ki vodi celoten pridružen program od vrha navzdol. S časom je program postal bolj kompleksen, z bogatimi funkcijami, katerih omejitev je le nebo.

“Spoznali smo, da ne moremo stati na mestu in moramo za uspeh zgraditi ne le program, temveč celotno izkušnjo.”

Ta enostavna misel je postala seme , ki je preraslo v LiveAgent – vrhunski opus Quality Unit v prostoru kvalitetne storitve za stranke.

Post Affiliate Pro sam je bil razlog, da je postal LiveAgent to, kar je danes. Zaposleni so potrebovali učinkovito orodje, ki je enostavno za uporabo pri odgovarjanju na zahteve strank. Zato se je razvoj LiveAgent programa za pomoč strankam pričel.

Nenadoma je zadovoljstvo strank Quality Unit poskočilo v nebo. Podporni agenti so bili hvaležni za ta odličen del programa za odgovarjanje in ustanovitelji so ugotovili, da so naleteli na nekaj večjega. Podjetje od takrat uživa v prednosti sobivanja obeh vrhunskih produktov.

Zadovoljstvo vaših strank je ključno. Ni boljše poti, da jim pokažete, da jim želite stopiti naproti z osebnim kontaktom. V dobi interneta se je komunikacija med trgovcem in stranko premaknila v spletni prostor. Za učinkovito obravnavo vseh težav, vprašanj in poizvedb – dajte priložnost LiveAgent na vaši spletni strani. Naredite enako kot mi in uspelo vam bo.

 

“Uporaba LiveAgent je razlog, da je stopnja zadovoljstva naših strank 98,6% in raste še višje.”

Na ta način imate popoln pregled nad potrebami vaših strank in težavami, ki jih morate rešiti. Odgovori na Facebook komentarje, tvite, emaile ali zahtevke med klepetom v živo so postali šala. Z LiveAgent ste lahko prepričani, da niti ena zahteva ne bo ostala neodgovorjena.

Post Affliate Pro je že leta motor za rast Quality Unit, vendar pa tega uspeha ne bi dosegli brez LiveAgent. Vsakokrat, ko kdo pomisli, da bi šel v naš pridružen program – so naši agenti že tukaj, pripravljeni pomagati z vsemi informacijami preko LiveAgent.

Nihče ne ostane zadaj. Našim strankam strežemo s predanostjo in pripravljenostjo nuditi odličnost. Verjamemo, da je to edina pot, da izstopamo v vse večji množici današnje konkurence.

Množica naših poslovnih partnerjev ceni “varen pristan” LiveAgent in lahko bi ga tudi vi. Ker imajo mesto, kamor se lahko obrnejo z zahtevami, so še bolj pripadni, motivirani in na koncu dneva bo – imel vaš posel koristi od njihovih povezav.

“Našo zgodbo smo zgradili na nudenju celotne izkušnje. Po najboljših močeh zadovoljujemo naše stranke. To ne bi bilo mogoče brez briljantne rešitve za pomoč strankam, kot je naš najljubši LiveAgent.”

Martin Palus – Predstavnik za podporo @Post Affiliate Pro

Preverite preostale zgodbe

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x