Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

eTrgovina

Če ste se odločili, da boste svoje izdelke ali storitve začeli prodajati prek spleta in ste se odločili ustvariti svojo spletno trgovino, se LiveAgent zelo dobro poigra z vsemi stvarmi, povezanimi z e-trgovino.

Vsaka dobra spletna trgovina mora svojim strankam nuditi podporo. Kupci se lahko pozanimajo o težavah s svojim blagom ali storitvami, še pomembneje pa o pozitivnih in negativnih lastnostih izdelka. Tukaj pridete in jih prepričate, naj kupijo vaše izdelke.

LiveAgent vam lahko pomaga dvigniti vaše spletno mesto e -trgovine na naslednjo raven. Obiskovalce spletnega mesta pretvorite v plačilne stranke, jim svetujte in jim pomagajte pri odločitvi o nakupu vaših izdelkov neposredno z nadzorne plošče.

Klepet v živo je eden najhitrejših načinov, kako lahko vaše stranke pridejo do vas neposredno z vašega spletnega mesta. Med razlogi, zakaj je LiveAgent odlična rešitev za vaše spletno mesto e -trgovine, je naš močan in hiter pripomoček za klepet v živo. Je najhitrejši na trgu in vam lahko prinese več rednih strank.

Don’t have a CMS?

No problem! LiveAgent offers a powerful knowledge base that’s equipped with a WYSIWYG editor. Try it today for free. No credit card required.

Start free 14-day trial

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico