Opombe

Opombe so uporabna funkcija za vse agente, ki želijo bolj organizirati zahtevke in obdržati opomnike za določene zahtevke ali stranke.

LiveAgent ponuja možnost dodajanja zasebnih zapiskov v zahtevek, ki so vidni samo agentom, ne pa tudi prosilcu zahtevka ali katerim koli drugim končnim uporabnikom, ki so bili morda vpisani v CC. To vam omogoča, da interno delite napredek ali prijavite svoje posodobitve za kasnejšo uporabo. Zahtevek lahko celo prenesete  z notranjo opombo drugemu agentu.

Primer

Vaša stranka je težavo razložila v šestih dolgih e-poštnih sporočilih, to težavo lahko povzamete v opombi in jo prenesete razvijalcem, ki jo bodo obravnavali in rešili. Ni jim treba prebrati vseh e-poštnih sporočil stranke (s tem bi zapravljali čas), njihov povzetek težave v dodani opombi jim zadostuje.

Need a reminder? Use a note!

Create private notes and use them as reminders for yourself or your colleagues. Try it today for free. No credit card required.

Viri v bazi znanja

Preberite več podrobnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico