Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Opombe

Opombe so uporabna funkcija za vse agente, ki želijo bolj organizirati zahtevke in obdržati opomnike za določene zahtevke ali stranke.

LiveAgent ponuja možnost dodajanja zasebnih zapiskov v zahtevek, ki so vidni samo agentom, ne pa tudi prosilcu zahtevka ali katerim koli drugim končnim uporabnikom, ki so bili morda vpisani v CC. To vam omogoča, da interno delite napredek ali prijavite svoje posodobitve za kasnejšo uporabo. Zahtevek lahko celo prenesete  z notranjo opombo drugemu agentu.

Primer

Vaša stranka je težavo razložila v šestih dolgih e-poštnih sporočilih, to težavo lahko povzamete v opombi in jo prenesete razvijalcem, ki jo bodo obravnavali in rešili. Ni jim treba prebrati vseh e-poštnih sporočil stranke (s tem bi zapravljali čas), njihov povzetek težave v dodani opombi jim zadostuje.

Need a reminder? Use a note!

Create private notes and use them as reminders for yourself or your colleagues. Try it today for free. No credit card required.

Start free 14-day trial

Viri v bazi znanja

Preberite več podrobnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico