Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Bela tema

Kaj je bela tema?

Bela tema je ime za eno od tem plošče agentov na LiveAgent. Njen predhodnik je prvotna siva tema, ki je bila osnova za razvoj nove, bele alternative. Zasnova bele teme je čistejša, vendar nekatere stranke še vedno raje uporabljajo sivo temo. Trenutno so vsi novi računi LiveAgent privzeto nastavljeni na belo temo, vendar lahko privzeto temo spremenite v Konfiguracijah.

Tudi agenti lahko sami izberejo temo, ki jim je ljubša.

Bela tema
{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [ { “@type”: “Question”, “name”: “Kako lahko spremenim temo v LiveAgent?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Temo plošče na LiveAgent lahko spremenite v Konfiguracijah. Vsi novi računi so privzeto nastavljeni z belo temo, vendar jo lahko preprosto spremenite.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Kakšne so razlike med temami v LiveAgent?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Izbirate lahko med tremi vnaprej določenimi temami: klasično, minimalistično in montana. Dodate lahko svoj logotip, naslove, kode za sledenje, glavo in zaključek ter prilagodite gumbe, barve.” } } ] }

FAQ

Kako lahko spremenim temo v LiveAgent?

Temo plošče LiveAgent lahko spremenite v Konfiguracijah. Vsi novi računi imajo nastavljeno belo temo, vendar lahko temo enostavno spremenite.

Kakšne so razlike med temami v LiveAgent

Izbirate lahko med tremi vnaprej določenimi temami: klasično, minimalistično in montana. Dodate lahko svoj logotip, naslove, kode za sledenje, glavo in zaključek, pa tudi prilagodite gumbe, barve.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico