Highrise

Za aktiviranje vtičnika Highrise sledite spodnjim navodilom po korakih.

  • Najprej morate imeti aktiven račun Highrise.
  • Če želite, aktivirajte vtičnik Highrise v razdelku Vtičniki LiveAgent. (Konfiguracija> Sistem> Vtičniki)
  • Pritisnite konfiguriranje in kopiranje API -ja in URL -ja vašega računa Highrise.
  • Potrdite in pripravljeni ste!

Kaj je Highrise?

Highrise je CRM orodje v oblaku, ki ga je ustvarilo 37signalov. CRM – Upravljanje odnosov s strankami je metoda za interakcijo s sedanjimi in bodočimi strankami. Cilj CRM je privabiti več strank in obdržati svoje trenutne, tako da ste vedno pripravljeni na komunikacijo z njimi. Prav tako lahko spremljate njihove trenutne težave ali težave, s katerimi so se srečevali v preteklosti.

Kako deluje?

Shranjevanje podatkov vaših strank v dveh ločenih vmesnikih je lahko dolgotrajno. Zato smo Highrise integrirali neposredno v LiveAgent. Highrise vam bo pomagal spremljati prejšnje posle in/ali težave s stiki, LiveAgent pa jim bo omogočil kvalitetno službo za pomoč uporabnikom. Aktivirajte Highrise in začnite upravljati podatke Highrise v LiveAgentu (in obratno).

Primer:

Recimo, da gospod Marsellus Wallace predloži zahtevek. Marsellusa že poznate in spremljate njegove prejšnje posle v Highrise. Vaš agent za podporo bo lahko videl vse te podatke v LiveAgentu, zato bo zagotovil najbolj natančen in hiter odgovor. Poleg tega lahko agenti dodajajo zapiske neposredno v LiveAgent, ki bodo prikazani tudi v Highrise.

Primer: - App - Uploads - 2019 - 09 - Highrise Liveagent2.png
Primer: - App - Uploads - 2019 - 09 - Csm ScreenHR1 41c738b2ce.png

Frequently asked questions

Kaj je Highrise?

Highrise je zmogljiv sistem za upravljanje odnosov s strankami, ki vam pomaga upravljati in si ogledati podatke, ki jih ima vaše podjetje o strankah. Če povežete Highrise z LiveAgentom, lahko CRM izkoristite neposredno iz zahtevka in svojim strankam učinkovito pomagate z enim vmesnikom.

Kako lahko integrirate Highrise?

1. Prijavite se v svoj račun LiveAgent

2. Kliknite Konfiguracije -& gt; Sistem -& gt; Vtičniki

3. Aktivirajte Highrise

4. Vstavite URL in ključ API iz Highrise

5. in PRIČNITE Z UPORABO!

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico