agreement illustration

Bi se radi povezali?

To je odlična novica! Stopite neposredno v stik z našim podpredsednikom za prodajo in se pogovorite o možnih opcijah partnerstva, pri katerih bi želeli sodelovati. Uporabite spodnji gumb za stik, da mu pišete neposredno in začnete novo pot.

Nas še ne poznate?

Spoznajte moč večkanalne programske opreme za pomoč uporabnikom in si oglejte, kakšen vpliv ima na številna podjetja po vsem svetu na več področjih podjetij in industrij. Približajte LiveAgent lokalnemu trgu in izkoristite vzajemno partnerstvo.

introduce web metrics - illustration
agreement illustration

Imate posebne zahteve?

Za naše stranke redno potrebujemo RFP-je. Zavedamo se, da imajo nekatera podjetja posebne notranje politike, in z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

Zahtevajte ponudbo
Povezani članki zBi se radi povezali?
Liveagent je najbolj ocenjena in na prvem mestu ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so huawei, bmw, yamaha, o2 in oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo. Liveagent je brezplačen ali pa izberite enega od treh plačljivih paketov.

Selitev iz Zendeska v LiveAgent?

VahLiveAgent je zmagovalna programska oprema za pomoč strankam s številnimi funkcijami in integracijami, ki omogoča učinkovito delo, izboljšanje komunikacije s strankami in analizo podatkov. Cena se giblje od 15 USD na uporabnika na mesec. LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letih 2019 in 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da svojim strankam zagotovite svetovno podporo.

Kako stopiti v stik s službo za stranke Deem prek e-pošte, podpore v klepetu v živo, telefonske številke, podpore v družabnih medijih in samopostrežne podpore.

Upoštevajte stike službe za pomoč uporabnikom

Sorry, I am unable to complete this task as it requires specific information from the given TEXT to create a summary.

Izvedite več o večkanalnem vključevanju strank. Poglobljeno razumejte koncepte podpore strankam s pomočjo strokovnjakov.

Večkanalno sodelovanje strankVečkanalno sodelovanje strank

Večkanalno vključevanje strank olajša izboljšanje sodelovanja s strankami prek različnih komunikacijskih kanalov. S tem se poveča hitrost odgovorov, zadovoljstvo strank in možnost vzpostavitve pomembnih odnosov. LiveAgent omogoča personalizirano izkušnjo za vsakega stranko, kar izboljša učinkovitost podpore strankam.

Želite podatke preseliti iz Samangea v drugo rešitev? Oglejte si LiveAgent in si oglejte prednosti. Začnite brezplačno preizkusno različico danes.

Se selite iz Samanage v LiveAgent?

Preselite svoje podatke iz Samanaga na LiveAgent, ki ponuja izjemno podporo strankam, več kot 175 funkcij in 40 integracij. Začnite brezplačen preizkus zdaj!

Opraviti prodajni klic, ki privede do konverzije, je izziv. Ta kontrolni seznam prodajnih klicev to omogoča. Izpolnite ga in sklenite dogovor še danes.

Prodajni klic kontrolni seznam

Prehod na poslovno temo je ključen za varčevanje časa stranke. Predstavite sebe, podjetje in opišite vsebino klica. Postavljajte odprta vprašanja za boljše razumevanje potencialnih strank.

Želite podatke preseliti iz Customerly v drugo rešitev? Oglejte si LiveAgent in si oglejte prednosti. Začnite z brezplačno preskusno različico še danes.

Selitev s Customerly na LiveAgent?

LiveAgent je najbolj ocenjena programska oprema za SMB v letu 2020, ki je pridružena podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University, da zagotovi svetovno podporo strankam. Ponuja tudi različne pakete za podjetja različnih velikosti, ki vključujejo klepet v živo, baze podatkov, integracijo s socialnim omrežjem in podporo 24/7. Uporabniki so zelo zadovoljni s prehodom iz drugih rešitev, kot so Zendesk, in pohvalijo izjemno dostopne cene, funkcionalnost ter podporno ekipo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x