Črni petek je mimo

Pridobite 100 ameriških dolarjev dobroimetja z vpisom in delitvijo po vaših omrežjih. Če povabite nekaj (3+) svojih prijateljev, ki se bodo vpisali preko priporočene povezave (zgenerirana bo, ko boste izpolnili obrazec), boste dobili dodatnih 50 ameriških dolarjev dobroimetja. Veljavno do 30. novembra. Velja samo za nove račune. Dobroimetje z več računov se ne sešteva.

Vaš elektronski naslov bomo uporabili za informacije glede te ponudbe & ostalih akcij. Odjavite se lahko kadarkoli. Navodila za pridobitev dobroimetja vam bomo poslali po elektronski pošti.

Black Friday LiveAgent
Povezani članki zČrni petek
Selitev s HelpScouta na LiveAgent je prava stvar. Upoštevajte naš vodnik po korakih in to storite sami ali se obrnite na nas, da vam bomo pomagali.

Prehajate iz Help Scouta na LiveAgent?

LiveAgent ponuja vrhunsko storitev za stranke s popolno funkcionalnostjo in več kot 179 funkcijami. Podpira 43 jezikov in omogoča selitev podatkov. Pomembna donosnost naložbe za mala in srednje velika podjetja.

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Povečajte prihodek s klepetom v živo in klicnim centrom. LiveAgent ponuja najhitrejši klepet v živo na trgu in zanesljivo rešitev za klice. Oglejte si večkanalno rešitev za pomoč uporabnikom z robustnimi funkcijami.

LiveAgentov spletni seminar za storitve za stranke se osredotoča na večkanalno rešitev za pomoč uporabnikom. Vključeni so klepet v živo, programska oprema za izdelavo zahtevkov, klepet v živo, vgrajeni klicni center in še veliko več. LiveAgentova brezplačna preizkusna različica je na voljo za omejen čas.

Preberite vse o LiveAgentovih spletnih seminarjih

LiveAgent omogoča neposreden stik s strankami preko klepetov v živo, proaktivnih vabil in deljenih baz znanja. Poveča produktivnost in omogoča enostavno upravljanje e-pošte. Try it now!

Začnite selitev podatkov Zendesk s klikom na preprost drsnik za aktiviranje. Vse vaše zahtevke in vaši agenti bodo varno preneseni v LiveAgent.

Selitev iz Zendeska?

Preselite se iz Zendeska v LiveAgent in izkusite stellarne storitve za stranke, večjezično podporo in popolno rešitev za pomoč uporabnikom. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University.

Stopite v stik z našim prodajnim partnerjem in se pogovorite o možnih možnostih partnerstva. Uporabite spodnji gumb za stik, da mu neposredno pišete in začnete novo pot.

Bi se radi povezali?

LiveAgent je platforma za podporo strankam, ki ponuja različne programske rešitve, vključno s sistemom za upravljanje zahtevkov, integracijo z družbenimi mediji in klepetom v živo. Poleg tega podjetje zagotavlja demo različice ter novice o popustih in posodobitvah. LiveAgent tudi omogoča samopostrežno podporo strankam in bazo znanja za olajšanje dela agentom. Integracije, ki jih platforma ponuja, so namenjene elektronskemu poslovanju in CRM. Za pomoč strankam vam je na voljo prek spletnih strani ali družbenih medijev. Podjetje iubenda ponuja programsko opremo za skladnost spletnih strani in aplikacij.

Želite podatke preseliti iz Samangea v drugo rešitev? Oglejte si LiveAgent in si oglejte prednosti. Začnite brezplačno preizkusno različico danes.

Se selite iz Samanage v LiveAgent?

Preselite svoje podatke iz Samanaga na LiveAgent, ki ponuja izjemno podporo strankam, več kot 175 funkcij in 40 integracij. Začnite brezplačen preizkus zdaj!

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x