Več baz znanja

Več zbirk znanja* vam omogoča, da ustvarite neomejeno količino ločenih portalov za stranke, kjer ima lahko vsak posamezen svoj edinstven dizajn, nastavitve in vsebino. To je zelo koristno za tista podjetja, ki želijo ločiti svoje portale za podporo strankam in upoštevati njihove smernice za blagovno znamko.

Kako omogočiti Več BZ

Prvi korak za ustvarjanje novih portalov dodatne zbirke znanja je, da odprete nastavitve LiveAgent: Konfiguracija-> Sistem-> Vtičniki na plošči in funkcijo vklopite s klikom na stikalo. Prepričajte se, da je stikalo zeleno – to vas bo opozorilo, da je aktivno. Drugi korak je ustvarjanje dodatne baze znanja. Ko na svoji skrbniški plošči odprete »Portal za stranke«, boste tam videli nov gumb – »Ustvari«. S klikom nanj se bo postopek sprožil. Sledite našemu vodniku po korakih za najboljši možni pregled.

Vsaka baza znanja vsebuje enake vrste razpoložljive vsebine: članke, forume, oglasne deske, pripomočke.

*Vsaka dodatna zbirka znanja je ocenjena na 19 USD.

Viri baze znanja

Izvedite več podrobnosti

Stylize knowledge base articles with ease

Start creating beautiful context-rich knowledge base articles with our “What You See Is What You Get” editor. Try it today. No credit card required.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico