AJAX

Kaj je AJAX?

AJAX se imenuje tudi asinhroni JavaScript in XML. Gre za kombinacijo JavaScripta, razširljivega označevalnega jezika, objektnega modeliranja, dinamičnega HTML in drugih programskih orodij, ki se uporablja za ustvarjanje asinhronih spletnih aplikacij. Vsako programsko orodje ima svoj pomen. Te spletne aplikacije lahko pošiljajo informacije strežniku in jih vračajo nazaj. To orodje omogoča, da se vsebina na spletnih straneh posodobi v trenutku, ko se izvede dejavnost. Ajax prinaša številne prednosti in prednosti.

FAQ

Kaj je AJAX?

AJAX ali asinhroni JavaScript in XML je tehnika za ustvarjanje spletnih aplikacij, v katerih interakcija uporabnika s strežnikom poteka asinhrono, zato se celoten dokument ne naloži znova. Ta način programiranja naj bi omogočil bolj dinamično interakcijo z uporabnikom v primerjavi s tradicionalnim modelom.

Kakšne koristi prinaša AJAX??

Prednosti, ki jih prinaša AJAX, so: povečanje uporabnosti in ergonomije internetnih aplikacij, zmanjšanje števila zaslonov in korakov, potrebnih za doseganje želenega učinka, nalaganje samo potrebnih podatkov, pomanjkanje osveževanja celotne strani, zagotavljanje hitrejšega vmesnika.

Kako deluje AJAX v LiveAgent?

Zahvaljujoč AJAX lahko med drugim storitve za podporo strankam delujejo učinkovito in dinamično. Spletno mesto ne zapravlja časa za nalaganje v celoti in se posodobijo le elementi, kot to zahtevate.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico