Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

AJAX

Kaj je AJAX?

AJAX se imenuje tudi asinhroni JavaScript in XML. Gre za kombinacijo JavaScripta, razširljivega označevalnega jezika, objektnega modeliranja, dinamičnega HTML in drugih programskih orodij, ki se uporablja za ustvarjanje asinhronih spletnih aplikacij. Vsako programsko orodje ima svoj pomen. Te spletne aplikacije lahko pošiljajo informacije strežniku in jih vračajo nazaj. To orodje omogoča, da se vsebina na spletnih straneh posodobi v trenutku, ko se izvede dejavnost. Ajax prinaša številne prednosti in prednosti.

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “Kaj je AJAX?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “AJAX ali asinhroni JavaScript in XML je tehnika za ustvarjanje spletnih aplikacij, v katerih interakcija uporabnika s strežnikom poteka asinhrono, zato se celoten dokument ne naloži znova. Ta način programiranja naj bi omogočil bolj dinamično interakcijo z uporabnikom v primerjavi s tradicionalnim modelom.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Katere prednosti prinaša AJAX?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Prednosti, ki jih prinaša AJAX, so: povečanje uporabnosti in ergonomije internetnih aplikacij, zmanjšanje števila zaslonov in korakov, potrebnih za dosego želenega učinka, nalaganje samo potrebnih podatkov, manj osveževanja celotne strani, zagotavljanje hitrejšega vmesnika.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Kako dostopati do informacij o osnovnem agentu v LiveAgent?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “Zahvaljujoč AJAX lahko med drugim storitve za podporo strankam delujejo učinkovito in dinamično. Spletno mesto ne izgublja časa za nalaganje v celoti in se posodobijo le elementi, kot to zahtevajo.” } }] }

FAQ

Kaj je AJAX?

AJAX ali asinhroni JavaScript in XML je tehnika za ustvarjanje spletnih aplikacij, v katerih interakcija uporabnika s strežnikom poteka asinhrono, zato se celoten dokument ne naloži znova. Ta način programiranja naj bi omogočil bolj dinamično interakcijo z uporabnikom v primerjavi s tradicionalnim modelom.

Kakšne koristi prinaša AJAX??

Prednosti, ki jih prinaša AJAX, so: povečanje uporabnosti in ergonomije internetnih aplikacij, zmanjšanje števila zaslonov in korakov, potrebnih za doseganje želenega učinka, nalaganje samo potrebnih podatkov, pomanjkanje osveževanja celotne strani, zagotavljanje hitrejšega vmesnika.

Kako deluje AJAX v LiveAgent?

Zahvaljujoč AJAX lahko med drugim storitve za podporo strankam delujejo učinkovito in dinamično. Spletno mesto ne zapravlja časa za nalaganje v celoti in se posodobijo le elementi, kot to zahtevate.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico