Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

API

Kaj je API?

API se imenuje tudi vmesnik za programiranje aplikacij. Je kombinacija različnih protokolov, orodij in kod. API se uporablja za ustvarjanje aplikacijske programske opreme in za komunikacijo med različnimi segmenti programske opreme. Določa, kako morajo te komponente sodelovati. Funkcija API je, da aplikacijam omogoča medsebojno komunikacijo. Razvijalcem prinaša osnovne ukaze za izvajanje običajnih operacij.

Preverite LiveAgent vse API reference.

API
{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Question”, “name”: “Kaj pomeni API?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “API ali vmesnik za programiranje aplikacij je niz pravil, ki natančno opisujejo, kako programi komunicirajo med seboj. Najprej in predvsem je specifikacija smernic o tem, kako naj bi izgledala interakcija med komponentami programske opreme. Izvajanje API je niz rutin, protokolov in rešitev IT, ki sestavljajo računalniške aplikacije.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Ali LiveAgent deli svoj API?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “LiveAgent ponuja vse informacije o svojem API.” } }, { “@type”: “Question”, “name”: “Katera dejanja so na voljo prek LiveAgent API?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Answer”, “text”: “LiveAgent API akcije, ki so na voljo, vključujejo: .Prenesite seznam podjetij .Izbrišite pogovore .Ustvarite nove pogovore .Registrirajte nove stranke .Prenesite seznam oddelkov .Odstranite vnose v bazi znanja .Poročila oddelka” } }] }

FAQ

Kaj pomeni API?

API ali vmesnik za programiranje aplikacij je niz pravil, ki natančno opisujejo, kako programi komunicirajo med seboj. Najprej in predvsem je specifikacija smernic o tem, kako naj bi izgledala interakcija med komponentami programske opreme. Izvajanje API -ja je niz rutin, protokolov in rešitev IT, ki sestavljajo računalniške aplikacije.

Ali LiveAgent deli svoj API?

LiveAgent ponuja vse informacije o svojem API.

Katera dejanja so na voljo prek LiveAgent API?

LiveAgent API akcije, ki so na voljo, vključujejo: .Prenesite seznam podjetij .Izbrišite pogovore .Ustvarite nove pogovore .Registrirajte nove stranke .Prenesite seznam oddelkov .Odstranite vnose v bazi znanja .Poročila oddelka

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico