Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

CRM storitve

Kaj so CRM storitve?

Upravljanje odnosov s strankami je obravnava vseh odnosov, ki so povezani s komunikacijo podjetja s stranko. Za implementacijo CRM se uporabljajo informacijski sistemi, ki zajemajo celoten prodajni proces od prvega stika s stranko do izdajanja računov za blago in storitve.

CRM storitve

CRM je bil zasnovan predvsem za povečanje zadovoljstva strank. Namenjen je predvsem prenasičenim trgom, kjer je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

Pogosta vprašanja

Kaj so CRM storitve?

CRM storitev je tehnologija, ki podpira upravljanje odnosov in interakcij med podjetjem ter strankami in potencialnimi strankami. Njegov cilj je podpirati poslovne odnose, da se podjetje razvija. CRM ni le sistem, ki pomaga pri upravljanju stikov, ampak ima tudi vsa orodja, ki vplivajo na skrb za stranko.

Ali so CRM storitve pomembne?

CRM je pomemben, ker podpira podjetja pri razvoju odnosov s strankami. Zahvaljujoč temu ima blagovna znamka boljše možnosti, da obdrži stranko in poveča prihodke in dobiček. CRM je treba obravnavati kot strategijo upravljanja.

Ali vsako podjetje potrebuje CRM storitve?

Ne glede na velikost podjetja - ne glede na to, ali gre za veliko ali majhno podjetje, so storitve CRM izjemno uporabne. Imeti podatke o strankah in poslovne podatke na enem mestu, močno olajša delovanje celotnega podjetja, delo posameznih skupin pa postane bolj dinamično, kar pomeni boljšo učinkovitost in dobiček.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico