Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Markdown

Kaj je markdown?

Markdown je preprost označevalni jezik. Njegova prednost je, da ga je mogoče enostavno pretvoriti v HTML ali drug podoben jezik. Markdown se najpogosteje uporablja za oblikovanje datotek, pisanje sporočil na spletnih forumih in dodajanje slik v besedilo.

Pogosta vprašanja

Kaj je markdown?

Markdown je lahek označevalni jezik. Uporablja se za dodajanje elementov oblikovanja dokumentom v navadnem besedilu. Je eden najbolj priljubljenih označevalnih jezikov na svetu. Ko ustvarite niz Markdown, v svoje besedilo dodate sintakso Markdown, da označite, katere besede in besedne zveze bi morale izgledati drugače.

 

Kakšne so prednosti znižanja?

Glavna prednost Markdowna je, da za razliko od urejevalnika WYSIWYG za želeno oblikovanje ne potrebuje klika na gumbe. Poleg tega ni omejen z zasnovo razvijalcev programske opreme. Markdown lahko razširite z dodatnimi funkcijami, prilagojenimi vašim potrebam. Odlično deluje s stranmi in dokumenti, ki niso zelo zapleteni in se ne bodo uporabljali marsikje.

 

Ali se v LiveAgentu uporablja markdown?

Markdown se uporablja v LiveAgentu. Zahvaljujoč temu lahko uporabniki LiveAgent pravilno dodajo elemente oblikovanja v besedilne dokumente. 

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico