Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Odprtokodni vstopnični sistem

Kaj je odprtokodni vstopnični sistem?

Odprtokodni vstopnični sistem je prava rešitev za upravljanje z vprašanji strank, podpornimi zahtevki in ostalo komunikacijo s strankami. Uporablja se za ustvarjanje vstopnic iz zahtevkov in vprašanj strank. Vsaka ustvarjena vstopnica je sledljiva in shranjena v sistemu. Agentom tudi dovoljuje združevanje zahtevkov.

Tak sistem je pogosto cenejši od lastniških vstopničnih sistemov. Je odličen način za izboljšanje vaše poslovne komunikacije.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni odprtokodni vstopnični sistem?

Odprtokodno programsko opremo lahko razvija širša skupnost razvijalcev. Odprtokodni vstopnični sistem je sistem, ki omogoča urejanje vprašanj strank, podpornih zahtevkov in splošne komunikacije s strankami. Uporablja se za ustvarjanje vstopnic za vprašanja in zahtevke strank.

 

Kakšne so prednosti odprtokodnega vstopničnega sistema?

Omogoča učinkovito upravljanje vseh zahtevkov in zahtevkov strank, kot tudi s komunikacijo preko več komunikacijskih kanalov. Agenti lahko tudi združujejo zahtevke. Vsaka ustvarjena vstopnica je sledljiva in shranjena v sistemu. To olajša in avtomatizira delo agentov.

 

Ali je preko LiveAgent mogoče uporabljati odprtokodni vstopnični sistem?

Odprtokodni vstopnični sistem lahko uporabljate tudi z LiveAgent. To omogoča učinkovito podporo strankam in avtomatizacijo dela agentov.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico