Poročila

Kaj so poročila?

Poročila, imenovana tudi analitika, vam dajejo splošen vpogled v to, kaj in v kakšnem obsegu se dogaja v vašem računu. LiveAgent ponuja obsežno poročanje, vključno s pregledom analitike, poročilom o uspešnosti, poročilom agenta, poročilom oddelka, poročilom o oznakah, poročilom o času ali revizijskim dnevnikom, vse za izvoz v datoteke CSV.

Več o Poročilih LiveAgent.

Kaj so poročila?

Frequently asked questions

Kako definirate poročila?

Poročila so zbirke podatkov, ki vam dajo celoten vpogled v dogajanje v vašem sistemu sistemske programske opreme za podporo strankam. Omogoča vam, da ocenite, ali je storitev na ustrezni ravni ali je potrebna kakšna izboljšava.

 

Kako ustvariti poročila v LiveAgentu?

LiveAgent ponuja obsežna poročila, ki jih lahko povprašate v razdelku Poročila. Če morate ustvariti dokument, ga lahko prenesete s pripono CSV. 

 

Kakšne vrste poročil ponuja LiveAgent?

LiveAgent ponuja celovita poročila, vključno s pregledi analiz, poročilom o uspešnosti, poročilom agenta, poročilom oddelka, poročilom o uspešnosti po oznakah, poročilom o uspešnosti do časa, poročilom o uspešnosti po kanalih in dnevnikom revizije, razčlenjenim po različnih časovnih obdobjih (od enega uporabnika do celotnega leto).

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico