Predloga odgovora agenta

Kaj je predloga za odgovor agenta?

Predloga odgovora agenta je posebno orodje za hiter odgovor na zahtevek. To je odličen način, da olajšate delo ekipe za podporo strankam in prihranite njihov čas. Zastopniki lahko preprosto uredijo in uredijo vsebino predloge za odgovor agenta. Predloga vsebuje pozdrave na začetku in podpis agenta na koncu odgovora. Agenti lahko predlogo prilagodijo za različne situacije. Predloge v vašem LiveAgentu ni težko ustvariti.

Kaj je predloga za odgovor agenta?
Kaj je predloga za odgovor agenta? - App - Uploads - 2020 - 09 - Create Ticket.png

FAQ

Kaj je predloga za odgovor agenta?

Predloga odziva agenta je orodje, ki vam omogoča hiter odziv za zahtevke v teku. Predlogo lahko prilagodite posebnemu primeru in položaju. Na začetku predloge so pozdravi, naslovljeni na stranko, na koncu odgovora pa podpis zastopnika. S to možnostjo lahko agent organizira in ureja vsebino predloge odgovora agenta. Ta funkcija olajša delo in prihrani čas ekipi za pomoč strankam.

Koliko predlog za odgovore agentov ponuja LiveAgent?

Število predlog je odvisno od tega, koliko jih prilagodite svojim potrebam. Odvisno od tega, koliko vrst predlog potrebujete, jih lahko toliko prilagodite.

Kako najti predloge za odgovore agenta?

Predloge odziva agenta najdete v podoknu zastopnika pod Zavihek “Konfiguracije”. Nato izberite “E-pošta” in “Predloga e-pošte”.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^