Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

SAML

Kaj je SAML?

SAML (Security Assertion Markup Language) je odprti standard XML za izmenjavo podatkov o preverjanju veljavnosti med ponudnikom storitev in ponudnikom identitet (IdP). IdP tretje osebe lahko uporabite za overjanje uporabnikov in posredovanje identitetnih podatkov ponudniku storitev v obliki digitalno podpisanega dokumenta XML.

Pogosta vprašanja

Kaj je SAML?

SAML ali Security Assertion Markup Language je odprt standard XML. Uporablja se za izmenjavo podatkov o preverjanju veljavnosti med ponudnikom storitev in ponudnikom identitete (IdP). Zunanji ponudnik identitet uporabnikom omogoča preverjanje pristnosti in omogoča tudi prenos informacij o identiteti ponudnika storitev.

 

Zakaj bi morali izvajati SAML?

SAML je vredno izvajati, saj poenostavlja zvezno preverjanje pristnosti in avtorizacijo za uporabnike, ponudnike identitet in ponudnike storitev. Ta rešitev omogoča, da ponudnik identitete in ponudnik storitev obstajata neodvisno drug od drugega. To centralizira upravljanje uporabnikov in omogoča dostop do rešitev SaaS.

 

Ali LiveAgent ponuja SAML?

LiveAgent še ne ponuja SAML. Vendar ga načrtujemo v prihodnje. To bo ponudniku identitete in ponudniku storitev omogočilo neodvisno delovanje. Upravljanje uporabnikov je centralizirano in je možen dostop do rešitev SaaS.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico