Spletna klepetalnica

Kaj je spletna klepetalnica?

Klepetalnica ali imenovana tudi klepetalni kanali so izrazi, ki opisujejo virtualno mesto za spletno komunikacijo med uporabniki s skupno temo. Lahko je klepetalnica za prijatelje, druga za družino in tretja za ljubitelje psov. Veliko teh klepetalnic je vgrajenih v spletna mesta in mnogi uporabljajo spletne kamere.

FAQ

Kaj je spletna klepetalnica?

Spletna klepetalnica je prostor za spletno komunikacijo. Namenjen je uporabnikom, ki jih zanima ista tema. To je lahko soba posebej za bližnje ljudi, pa tudi širše – samo za ljudi z enakimi interesi. Sobe lahko vdelate v spletna mesta.

Kako lahko ustvarim spletno klepetalnico?

Obstaja veliko možnosti za ustvarjanje lastne spletne klepetalnice. Uporabite lahko orodja, posebej pripravljena za ta postopek. Najpomembneje pa je, da določite svoj cilj – zakaj želite vzpostaviti spletno klepetalnico in katere cilje želite doseči.

Kako ustvariti spletno klepetalnico?

Če želite ustvariti lastno spletno klepetalnico, je najbolje odgovoriti na vprašanje: zakaj? in katere cilje želite doseči, kateremu stiku naj služi. S tehnične strani lahko za izdelavo spletne klepetalnice uporabimo že pripravljena orodja

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico